Teddi Mellencamp shpjegon 'çështjen' e saj me Sutton Stracke

Klea

Teddi Mellencamp shpjegon ‘çështjen’ e saj me Sutton Stracke

Në këtë pikë, është mjaft e qartë se të dyja Sutton Stracke dhe Teddi Mellencamp nuk janë shumë të dashur për njëri-tjetrin. Duket sikur cikli i komenteve dhe reagimit do të vazhdojë edhe pak më gjatë para se të shuhet.

Filloi kur Teddi u shfaq në Watch What Happens Live with Andy Cohen dhe dukej se nënkuptoi se Sutton kishte një problem me pijen. Kjo, ndërkohë që mbylli thashethemet se Sutton ndau se PK Kemsley mund të kishte pasur një grua tjetër në makinën e tij kur u arrestua për një BDI. Kjo sugjeroi se ai mund të ketë qenë jobesnik ndaj Dorit Kemsley.

Asnjë dashuri e humbur mes Sutton dhe Tedit

Gjatë shfaqjes, Teddi iu përgjigj bombës që Sutton hodhi në rrëfimin e saj në premierën e sezonit të The Real Housewives of Beverly Hills. Ajo tha se kishte dëgjuar një thashetheme se PK mund të ketë pasur ose jo një grua në makinën e tij në vitin 2021, e cila nuk ishte Dorit.

Teddi e mbylli shpejt atë, duke thënë: “Epo, unë mendoj se është shumë e pasur që vjen nga Sutton, e cila ka vodka në çantën e saj 24/7.”

Natyrisht, Sutton nuk i mori shumë mirësjellje ato komente (surprizë, befasi!) dhe u tall se “Sutton” duhet të ishte fjala e natës Drinking Game Alert e WWHL.

Çështja e vërtetë

Kur u shty më tej rreth komenteve të saj dhe sjelljes së përgjithshme të dyshimtë ndaj Sutton nga Tamra Judge, Teddi u thellua më thellë.

“Ti ishe pak me hije ndaj Sutton mbrëmë,” tha Tamra. “Isha duke u kërrusur dhe duke kafshuar pak gishtat e mi.”

Teddi nuk iu shmang pyetjes. “Çështja ime me Sutton është se ajo vazhdon të hedhë poshtë pretendimet në rrëfimet e saj që nuk i thotë në skenë,” shpjegoi ajo.

Ajo shtoi, “Dhe ajo është kaq e shqetësuar për marrëdhëniet e të gjithë të tjerëve … ku është ajo?” Mendoj se është një pyetje e drejtë. Por, le të jemi të vërtetë! Arsyeja pse ajo është e përfshirë në biznesin e marrëdhënieve të të tjerëve është se ajo nuk ka një të sajën.

Tamra u përgjigj, duke thënë: “Sutton nuk ka nevojë për një kalorës me forca të blinduara të shndritshme, sepse ajo ka një kalë.” Një tundje e qartë me kokë për tagline e Sutton.

Epo, mendoj se kjo është një mënyrë për ta parë atë. Nuk mendoj se kjo grindje e vogël do të shuhet së shpejti, edhe pa Teddin në shfaqje.

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.