Kyle Richards

Klea

Teddi Mellencamp ndihmon Kyle Richards të fshehë aferën e saj lezbike duke sulmuar karakterin e Mauricios!

Teddi Mellencamp ndihmon Kyle Richards të fshehë aferën e saj lezbike duke sulmuar karakterin e Mauricios!

Teddi Mellencamp po del jashtë rrugës për të shpifur Mauricio Umansky personazhi në përpjekje për të ndihmuar Kyle Richards fsheh lidhjen e saj lezbike me Morgan Uejd.

Kyle Richards

Premiera e Amvisat e vërteta të Beverly Hills Sezoni 13 pa një tendosje të dukshme në marrëdhëniet ndërmjet Kyle Richards dhe Mauricio Umansky, me dramën mes të dyve që shfaqet në fillim të sezonit. Dhe tani, Teddi Mellencamp ka vendosur të ofrojë këndvështrimin e saj për situatën.

Kyle Richards

RHOBH Hapësi i sezonit 13, Kyle Richards u shfaq në prag të një zbulimi emocional, duke lënë të kuptohet për një ndryshim të rëndësishëm në dinamikën me burrin e saj, Mauricio Umanskye cila ishte gjithashtu çuditërisht e painformuar për shtrirjen e tatuazheve të saj.

Mauricio Umansky

Për më tepër, Mauricio është fotografuar duke u kapur për dore me Ema Slatere tij Duke kërcyer me yjet partneri, duke nxitur spekulime të përhapura dhe duke lënë shumë për të deshifruar për natyrën e vërtetë të marrëdhënies së tyre.

Mauricio Umansky

Në një pjesë të saj të fundit Dy T në Një Pod podcast, Kyle’s mik i ngushtë dhe ish-Amvise të vërteta të Beverly Hills bashkë-yll, Teddi Mellencamppreku temën dhe u përpoq të pikturonte Mauricio si fajtore për çështjet martesore të çiftit. Krahas mikpritësit, Gjyqtari Tamraata u thelluan në akuza për e Mauricios pabesi e mundshme ne martese.

“Shumicën e kohës, personi që nxehet nuk është ai i zemëruar.” Tedi shpjegohet.

“Pra, ju mendoni se ai është ai që u ndez?” Tamra pyeti.

Gjyqtari Tamra

I mëparshmi RHOBH ylli u përgjigj: “Unë mendoj se është e qartë duke parë këtë Kyle po fsheh se si ndihet për gjërat me të Mauricio.”

Teddi Mellencampme lidhjet e saj të ngushta me Kyleofron njohuri që kanë peshë kur ajo flet për të Kyle’s përgjigjet.

Teddi Mellencamp

Vërejtjet e saj në podcast sugjerojnë një peizazh kompleks emocional: “Është e dukshme Kyle nuk është mjaft e përgatitur për të vendosur gjithçka atje, dhe mua, më duket se ajo po mbron Mauricio duke qenë gjithashtu jashtëzakonisht i mërzitur.”

Teddi Mellencamp

Tedi la të kuptohet edhe për përvojat personale me pabesinë. Podkasti @breakingtherules_podcast postoi një fragment të TikTok që ngjalli kuriozitet në lidhje me ngjarjet e kaluara në Tedi-t martesa e vet me Edwin Arroyave.

“Unë mendoj se do të vazhdojmë të shohim më shumë dhe mendoj se është me të vërtetë, mendoj se është gjithashtu e bezdisshme për ne sepse [Kyle and Mauricio] dalin gjithmonë si një front i tillë i bashkuar”, tha Tedi. “Ju e dini që i keni parë gjithmonë si këtë çift, por më vjen keq kur ndodhin gjëra traumatike, dhe kjo është ajo që ndodh në të vërtetë.”

Edwin Arroyave

Ajo vazhdoi: “Për vite me radhë kisha aq shumë inat ndaj Edvinit dhe ishte deri në atë pikë sa nuk mund ta shikoja. Dhe fakti që ne kemi qenë në gjendje të punojmë përmes tij ka qenë i madh.”

Teddi Mellencamp

Tedi aludoi për vështirësitë e kaluara në martesën e saj me vërejtjen, “është e vështirë të kthehesh, pasi të jesh djegur”, duke nënkuptuar se ajo mund të ketë përjetuar pabesi nga i shoqi, Edvinimë parë.

Edwin Arroyave

Duke marrë parasysh vërejtjen, Tamra e ktheu shpejt bisedën për të pyetur për Edvinin, Tedi-t burri – tha ajo, “prit, po thua se të ka tradhtuar?”

“Um… po them, po them se fotografitë që, um, Kyle thjesht duhej të shihja në internet nga TMZ ishin shumë nxitëse për mua.” Tedi u përgjigj.

Gjyqtari Tamra

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.