Teddi Mellencamp i nënshtrohet operacionit të 15-të të melanomës

Klea

Teddi Mellencamp i nënshtrohet operacionit të 15-të të melanomës

Beteja vazhdon. Teddi Mellencamp po përballet me kapitullin tjetër të luftës së saj publike me melanomën. Alum Real Housewives of Beverly Hills ka ndarë udhëtimin e saj me ndjekësit që kur u diagnostikua me melanoma të fazës 2 në tetor 2022.

Tani, me një operacion të 15-të nën rripin e saj, ylli i realitetit televiziv po fokusohet te pozitiviteti. Është gjithashtu e rëndësishme që Teddi t'u kujtojë vazhdimisht ndjekësve që të jenë në krye të kontrolleve të tyre të lëkurës.

Teddi mban një pikëpamje pozitive pavarësisht betejës së saj të vazhdueshme me melanomën: “Edhe kjo do të kalojë”

Më 10 prill, bashkë-prezantuesja e podcast-it Two T's in A Pod zbuloi një “herë të 15-të” të planifikuar për heqjen e melanomës në Historitë e saj në Instagram.

“Rrugës për në operacionin tim të ardhshëm me Dr. Fairies (onkologun tim) për të prerë njollën në krahun tim,” shkroi Teddi. Burri i saj, Edwin Arroyave, u etiketua. “Duke u përpjekur të jem pozitiv dhe i lumtur, mund ta bëj këtë zgjuar. Thjesht qaj çdo herë kur marr të shtëna për ndonjë arsye. Nuk kam frikë nga të shtënat, është thjesht të dish se ata do të më godasin përsëri menjëherë pasi të marr një të tillë.”

Një fotografi e përditësuar tregoi shapën RHOBH me një pako akulli në krahun e saj.

“Pas 3 ditësh pa gjumë, arrita të flej”, ka shkruar ajo në foto. “Unë u zgjova në krahun tim duke ndjerë se ishte pickuar nga 20 bletë, por edhe kjo do të kalojë.”

“Bëni kontrolle të lëkurës!!!” Teddi u ka kujtuar ndjekësve.

Së fundmi, ish-Bravolebrity iu nënshtrua një operacioni të gjerë në dhjetor. Procedura “shkoi mirë”, sipas Teddi, i cili postoi në lidhje me rezultatet në atë kohë.

“Kam kaluar në mënyrë specifike një 'melanoma me ekscision të gjerë, rindërtim të defektit të indeve të buta me rirregullim të indeve ngjitur'. Në thelb ata prenë zonën e shpatullës sime dhe e zëvendësuan atë me një përplasje lëkure nga poshtë në shpinë (rrëshqitni për të parë zonën përpara operacionit). Por dhimbja dhe shqetësimi ia vlen të gjitha,” shtoi ajo.

Tre muaj më vonë, Teddi ndau shërimin e saj me një set fotografish krah për krah të plagëve.

“Çfarë ndryshimi mund të bëjnë 3 muaj! Plaga ime po shërohet mirë dhe unë kam mjekët më të mirë për të falënderuar”, ka shkruar ajo.