Teddi Mellencamp

Klea

Teddi Mellencamp dhe Tamra gjykojnë sjelljen e Jennifer Fessler në 'RHONJ'

Teddi Mellencamp dhe Tamra gjykojnë sjelljen e Jennifer Fessler në 'RHONJ'

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit nisi sezonin 14 me një përballje të madhe kur Teresa Giudice i akuzuar Xhon Fuda të qenit një tregtar droge, duke zemëruar John dhe gruan e tij, Rachel Fuda.

Ndërkohë, Margaret Josephs i dha fund marrëdhënies së saj të tensionuar me Tereza dhe burri i saj, Luis Ruelaspas sezonit 13 RHONJ ndodhi ribashkimi. Margaret kishte pohuar se Luis kishte telefonuar djalin e saj në punë dhe e kërcënonte. Luismegjithatë, mohoi çdo njohuri për thirrjen.

Margaret Josephs

Jennifer Fessler pastaj hyri në përleshje. Ajo foli me Terezaduke adresuar pyetje rreth një takimi në e Margaretës para ribashkimit të sezonit 13. Jennifer pyeti gjithashtu nëse Luis kishte thirrur e Margaretës djalit dhe të përmendur te Terezes akuzat kundër Xhon Fuda. Rachel dhe Margaret ishin të pakënaqur për Jennifer duke diskutuar këto çështje me Terezën dhe ishin të mërzitur që Jenn dukej se ishte komode për të.

Gjyqtari Tamra dhe Teddi Mellencampbashkë-pritës të Dy Ts Në Një Pod, peshoi mbi situatën. Aktiv Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejtpyeti Andy Cohen Margaret pse njerëzit po përpiqeshin të qeverisnin e Xheniferit miqësitë. Margaret u përgjigj, duke thënë se askush nuk po përpiqej të qeveriste dikë, por vuri në dukje se Jennifer po thoshte një gjë jashtë kamerës dhe po sillej ndryshe në kamera.

Jennifer Fessler

“Kjo është zhgënjyese,” Tamra tha. Tedi shtoi, “Ajo dëshiron që të gjithë ta pëlqejnë… Ajo dëshiron të nxjerrë në pah goditjet ose gjërat qesharake. Dhe më pas ajo që po ndodh është se do të kthehet për ta kafshuar atë në *ss sepse nuk mund të jesh kaq i dëshpëruar.”

Tamra ra dakord, duke vënë në dukje, “Unë mendoj se Jenn ndoshta i tha shumë gjëra Margaret jashtë kamerës.” Tedi theksoi, “Gjithashtu diçka që duhet të theksojmë është se Jenn aktualisht është shoqe e saj dhe ndoshta dëshiron të jetë më shumë.” Tamra vazhdoi, “Unë e ndjej këtë Margaret dhe Rachel po japin Jenn Fessler rolin e yllit të famshëm dhe ndoshta promovimin e saj.”

Jennifer Fessler

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14 vazhdon çdo të dielë Bravo në orën 8/7c.