Teddi Mellencamp dhe Tamra gjykojnë shaka për Mary Cosby

Klea

Teddi Mellencamp dhe Tamra gjykojnë shaka për Mary Cosby

Sezoni 4 i The Real Housewives of Solt Lake City është histori. Dhe Mary Cosby’s ndjenjat për yjet e saj nuk janë mister. Gjatë ribashkimit epik, Mary gjuajti Heather Gay sepse Heather komentoi dekorimin e shtëpisë së Marisë. Të mos harrojmë se Maria e quajti Heatherin “të lindur”. Epo, Gjyqtari Tamra dhe Teddi Mellencamp bisedoi për markën e veçantë të ndershmërisë së Marisë.

Dhe Mary nuk ka asnjë mik në kast, përveç Meredith Marks dhe Monica Garcia. Ndërsa Mary kishte shpresuar të kthehej për sezonin 5 të RHOSLC për kampionen Monica, ajo anije ka lundruar. Ose, më me vend, u fundos në Trekëndëshin e Bermudës për shkak të skandalit Reality Von Tease.

Asnjëherë mos e pyet Marinë për pamjen tënde…

Gjatë podcast-it të tyre, Two Ts In A Pod, Tamra dhe Teddi u përfolën rreth ndershmërisë së Marisë. A do ta harrojmë ndonjëherë akuzën e Marisë se Jen Shah “kishte erë spitali?” Kurrë! “Çfarë mendoni se do të ishin disa nga mësimet e Meredith-it se si të lundroni në Marinë? Ashtu si, mos e pyet Marinë nëse mendon se dukesh inbred? Tedi u tall.

“Mos pyet Marinë asgjë! Një gjë që nuk dëshiron të pyesësh Marinë është a dukem bukur sot?” deklaroi Tamra. “Nuk dëshiron ta pyesësh atë. Ajo do të jetë si ‘Jo’. Ti dukesh pak e mërzitur sot, Tamra.’” Mendoj se Maria do të thoshte diçka shumë më të keqe.

Teddi ra dakord me mikpritësin e saj. “‘Ti dukesh e tmerrshme. Ti je e kuqe e ndezur. Ti je më rozë se dy T-të e tua në shenjën Pod’”, komentoi Teddi, duke iu referuar shenjës rozë neoni pas saj.

Sigurisht, fjalën e fundit e kishte Tamra. “Ti dukesh pak keq. Rrudhat poshtë syve të tu, Tamra, janë shumë për mua për të parë ty”, shtoi ajo.

Gjatë sezonit 4, Meri rezistoi të merrte pjesë në aktivitete me zonjat e saj të Solt-Lejkut. Në vend të kësaj, ajo qëndroi në Sprinter dhe shijoi vaktin e saj nga McDonald’s. Ajo dha një lehtësim komik, por fjalët e saj prerëse ishin më të paharrueshme. Ne do të duhet të shohim nëse Maria do të kthehet si një mike e kastit të RHOSLC për sezonin 5. E dini, kështu që ajo mund të gjejë më shumë fyerjet këshilla të dobishme.

Ju mund të transmetoni The Real Housewives of Solt Lake City në Peacock.