Kandi Burruss

Klea

TË SHQITUR: Kandi Burruss lançon linjën e re të veshjeve atletike, duke sfiduar markën ‘She By Sheree’ të Sheree Whitfield!

TË SHQITUR: Kandi Burruss lançon linjën e re të veshjeve atletike, duke sfiduar markën ‘She By Sheree’ të Sheree Whitfield!

Kandi Burruss sapo hodhi një linjë të re sportive, e cila është një lojë e drejtpërdrejtë kundër Sheree Whitfieldi cili zotëron markën e themeluar të veshjeve atletike – Ajo Nga Sheree.

e Kandi të mos them, por nisja e kësaj linje është hije e vogël dhe e llogaritur, duke e kthyer skenën e modës në Atlanta në një fushë beteje.

Kandi Burruss

Në një video, Kandi Burruss, 47 vjeç, shfaqi grupe të ndryshme sportive, të mbështetur nga kënga “Knuck If You Buck” nga Crime Mob. Ajo gjithashtu përfshiu një prekje humoristike duke shtuar thënien e saj të dukshme, “Unë jam gati ta godas me kokë këtë b****!”

Amvisat e vërteta të Atlantës Hyrja e yllit në tregun e sportit është strategjike, duke pasur parasysh rritjen e pritshme të tregut, me parashikimet që arrijnë deri në 662.56 miliardë dollarë amerikanë deri në vitin 2030, sipas Business Wire. Linja e saj e sportit përfshin grupe të shumta, të disponueshme për blerje në Tags Boutique, si në internet ashtu edhe në vendndodhjen e saj fizike në Atlanta, Georgia, një biznes që ajo filloi gati 11 vjet më parë.

Kandi Burruss

Kjo sipërmarrje e re biznesi ka ngjallur reagime nga fansat dhe miqtë, të cilët iu referuan konfliktit të vazhdueshëm mes tyre Kandi Burruss edhe ajo RHOA bashkë-yll, Sheree Whitfield. Mosmarrëveshja, e cila u shfaq gjatë sezonit 15 u rrotullua rreth akuzave të ndërsjella për shpifje dhe mungesës së mbështetjes së biznesit.

“Unë u befasova më shumë nga Sheree që bashkë-nënshkruan gjithçka që Marlo thoshte, këtë e pres Marlo por Sheree?” Kandi tha në gusht 2022. “Mbarova kur e pashë atë. Unë u trondita plotësisht sepse nuk kam bërë asgjë Sheree. Unë as nuk e kuptoj nga vjen kjo energji. Thjesht më hodhi plotësisht.”

Kandi Burruss

Kjo situatë theksoi tensionin dhe historinë e tensionuar mes tyre Kandi dhe Shereeduke ndikuar në ndërveprimet e tyre profesionale dhe personale.

Kandi Burruss

Ish RHOA yll, NeNe Leakes nuk u përmbajt në një takim të fundit me ish-blogerin, Carlos King. Në një bisedë të sinqertë, NeNe lëshoi ​​disa fjalë të zgjedhura rreth Kandi.

Nene Leaks

Ish-ylli i realitetit shprehu sinqerisht opinionet e saj për kastin aktual, duke thirrur në mënyrë specifike Kandi për mungesën e intensitetit dhe mos kontributin e mjaftueshëm të dramës në serialin Bravo.

Karlos dhe NeNe ranë dakord që shfaqja do të përfitonte nga një ndryshim serioz i kastit më parë NeNe i grisur në Kandi. Karlos pyeti NeNe nëse ajo e besonte atë Kandi ishte “i mbivlerësuar dhe i mbipaguar”, dhe RHOA OG u nënshkrua përpara se të mbulonte fuqinë e yjeve të këngëtarit/kantautorit.

“Unë mendoj se Kandi nuk është emocionuese”, tha ajo. “Unë thjesht nuk mendoj se kamera e do atë. Unë mendoj se kamera e do familjen e saj, por nuk mendoj se ata e duan atë.”

Nene Leaks

NeNee cila pranoi se nuk e kishte parë sezonin 15, sqaroi se ajo dhe Kandi kishin zgjidhur çështjet e tyre që rrjedhin nga koha e tyre së bashku në shfaqje.

NeNe pohoi – “Aq sa duan të bëjnë Kandi ylli, dhe ajo ka qenë atje për 100 vjet, dhe ajo është ajo. Nuk mendoj se asnjë person nuk pranon dhe e beson këtë.”