Të mirat dhe të këqijat e zgjedhjes Deckhand të Ben Willoughby

Klea

Të mirat dhe të këqijat e zgjedhjes Deckhand të Ben Willoughby

Ben Willoughby ka qenë gjithmonë në mua Poshtë kuvertës radari. Australiani hyri në serial si zemërthyesi i vetëshpallur dhe shkoi në Bosun. Ylli i Bravo dukej mjaft i sjellshëm me një sjellje humoristike. Por sezoni aktual i tregoi atij pothuajse nuselalë rrugën e tij drejt pozicionit të tij të ri drejtues. Ben shpesh ankohej për mënyrën se si Jared Woodin e bënte punën. Dhe shumë shpejt, ne e pamë atë të merrte pozicionin kryesor. Episodi i fundit tregoi Benin duke përmbushur pozicionin e Lead Deckhand në Sunny Marquis. Por a ishte zgjedhja e duhur?

Beni pupla të zhveshur

Më duket tregimtar se vetëm tre javë më parë, Beni postoi një përçartje të gjatë rreth asaj se çfarë do të thotë të jesh në një pozicion pushteti. Ai shkroi, “Të jesh në një pozicion përgjegjësie do të thotë që duhet të kuptosh udhëheqjen. Kuptoni se si funksionon ekipi juaj, kuptoni pikat e forta dhe të dobëta të tyre, ndërtoni ata anëtarë të ekipit dhe inkurajoni ata të shkojnë më tej nga sa mendonin të ishte e mundur. Drejtoni nga përpara dhe mos përdorni një pozicion autoriteti mbi askënd.” Zgjedhja e Benit për Lead Deckhand mërziti disa anëtarë të ekuipazhit, kryesisht Barbie Pascual dhe Dylan Pierre De Villiers.

Sipas Dylan, ai ka mbi katër vite përvojë në jaht, ndërsa Sunny sapo ka hyrë në vitin e dytë. Unë nuk mendoj se kjo ndihmon që Sunny dhe Ben kanë krijuar një udhëtim me varkë. Unë do të argumentoja se marrëdhëniet me statut duhet të dënohen, por atëherë ne nuk do të kishim “Blow Deck” që të gjithë e njohim dhe e duam. Por ata gjithashtu nuk duhet të dalin para Dylanit, pasi vjen era joprofesionalizmi. Por të konkludosh, siç bëri Dylan, se Sunny nuk duhet të jetë në garë për një promovim sepse ajo po fle me Bosun nuk është tamam e drejtë. Sunny dhe Ben filluan lidhjen e tyre përpara se ai të kishte një pozicion pushteti.

Sunny punon shumë

Asnjë shikues nuk mund të mohojë se Sunny ka punuar jashtëzakonisht shumë gjatë sezonit të kaluar të charterit. Çdo punë që i jepej e bënte me një buzëqeshje në fytyrë dhe shpeshherë i linte mënjanë çështjet e saj personale, të gjitha në emër të punës. Sunny është më se e aftë për të kryer detyrat e një Lead Deckhand dhe shpesh tregon një dëshirë të madhe për të përmirësuar rolin e saj. Ben shkoi në mediat e tij sociale për të sqaruar se ai “promovon karakterin, jo kualifikimet”.

Nuk jam domosdoshmërisht që nuk jam dakord me zgjedhjen e Benit. Por unë mund të shoh se si optika mund t'i bëjë të tjerët të mendojnë gabimisht. Ben komentoi sjelljen e Dylan-it, duke thënë: “Do të shihni reagimet e tij ndaj vendimit për “lead deckhand” (pasi i thashë ekipit nëse dikush ka ndonjë problem me vendimin ejani dhe më flisni privatisht) është arsyeja pse ai nuk u zgjodh si kuvertë plumbi.” Kapiteni Kerry Titheradge i ka dhënë Sunny shumë më tepër përgjegjësi, gjë që më bën të mendoj se ka diçka që nuk po shohim.

Dylan dukej memec

Unë mendoj se Dylan ka të drejtë të jetë i mërzitur me zgjedhjen e personelit, por ai është një fëmijë i madh duke folur për të gjithë të tjerët në ekuipazh. Ndërsa në letër, Dylan mund të ishte më i kualifikuar; Nuk mendoj se ai u ka treguar shikuesve pse e meritonte pozicionin mbi Sunny. Ai erdhi me vonesë në sezonin e charter-it dhe nuk duhej të priste që t'i jepnin gjithçka në një pjatë argjendi, edhe nëse është jashtëzakonisht i gëzuar. Por ajo që më zhgënjeu më shumë ishte se si ra maska ​​kur Dylan nuk mori atë që donte. Komentet seksiste të afrikano-jugorit ishin bruto dhe nuk mund ta pëlqej atë për këtë.

Vendimi përfundimtar

Ndërsa e kam të vështirë të respektoj Benin, e respektoj vendimin e tij. Episodet e shumta kanë treguar që Sunny dëshiron gjithmonë të mësojë nga kapiteni Kerry dhe shfrytëzon çdo mundësi për të provuar gjëra të reja dhe për të çuar më tej njohuritë e saj. Për mendimin tim, iniciativa dhe kurioziteti duhet të shpërblehen. Këtu nuk ka linja të qarta, pasi ujërat ishin të turbullta kur bëhej fjalë për promovimin. Unë mendoj se hiri kryesor i shpëtimit është fakti që kapiteni u pajtua me vendimin që Sunny ishte më i miri për këtë punë. Pra, urime, Sunny!

Shikoni episodet e reja të Below Deck të hënave në orën 20:00/ET në Bravo.