Të mbivlerësuar anëtarët e ekuipazhit nën kuvertën që mbytin punën e tyre

Klea

Të mbivlerësuar anëtarët e ekuipazhit nën kuvertën që mbytin punën e tyre

Kur bëhet fjalë për Poshtë kuvertës ekskluzivitet, anëtarët e ekuipazhit mund të fitojnë popullaritet për një sërë arsyesh. Shumë të preferuarat e fansave në serial janë të dashur jo vetëm për personalitetin e tyre, por edhe për punën e tyre të palodhur brenda dhe jashtë ekranit. Cilido qoftë pozicioni i tyre në jaht, këta anëtarë të ekuipazhit thjesht nuk dështojnë kurrë ta sjellin atë.

Me këtë u tha, ka gjithashtu shumë të preferuarat e fansave në të gjithë ekskluzivitetin që nuk janë aq të shkëlqyeshëm në atë që bëjnë. Këta anëtarë të ekuipazhit të mbivlerësuar të Below Deck kryesisht morën vëmendje për personalitetet e tyre të shquara. Megjithatë, kur ishte fjala për pozicionin e tyre aktual në jaht, ato nuk ishin asetet më të vlefshme.

Këta katër anëtarë të tanishëm dhe të mëparshëm të kastit të Below Deck bëjnë pjesë në atë kategori, pasi u rritën shpejt në popullaritet, por jo për shkak të punës së palodhur.

Kapiteni Glenn Shephard – Jahti me vela poshtë kuvertës

Fred Jagueneau/Bravo

Kapiteni Glenn Shephard ka drejtuar ekipin Below Deck Sailing Yacht për katër sezone tani, edhe pse ai nuk është më i miri në punën e tij. Kapiteni Glenn mori lëvdata nga tifozët për mosmenaxhimin e ekipit të tij, siç janë famëkeq për të bërë disa nga kapitenët e tjerë të Below Deck. Sidoqoftë, qasja e kapitenit Glenn ndaj lundrimit me jaht ka shkaktuar përfundimisht më shumë dëm sesa dobi.

Një nga momentet më të këqija të kapitenit Glenn në bord ishte kur ai goditi një bankë, duke e dëmtuar shumë jahtin. Ndërsa gjëra të tilla do të ndodhin në industrinë e jahteve, kapiteni Glenn mund t’i kishte kushtuar akoma më shumë vëmendje. Për më tepër, kapiteni Glenn është thjesht pak i qetë dhe nuk merr iniciativën për të monitoruar me të vërtetë ekipet e brendshme dhe të jashtme.

Hannah Ferrier – Mesdheut Poshtë Deck

Hannah Ferrier
Charles Sykes/Getty Images

Hannah Ferrier shërbeu si Chief Stew në Below Deck Mediterranean për pesë sezone, ku ajo u bë shpejt një e preferuar e fansave. Shumë shikues vlerësuan gjithashtu që Hannah ishte e gatshme t’i rezistonte kapitenit kontrovers Sandy Yawn. Megjithatë, kur erdhi puna për rolin e saj si Shefe Stew, Hannah përfundoi duke dështuar.

Hannah nuk ishte një model i mirë për pjesën tjetër të ekipit të brendshëm dhe shpesh ngacmonte Stews të tjerë, gjë që ishte krejtësisht e papranueshme. Për më tepër, Hana e kishte zakon të ishte hipokrite ndonjëherë. Për shembull, Hannah do të mikromenaxhonte ekipin e saj, por më pas do të rrinte me të ftuarit e charterit dhe do të linte pas dore detyrat e saj.

Culver Bradbury – Poshtë Deck Down Under

Poshtë Deck Poshtë Në përmbledhje
Mark Rogers/Getty Images

Culver Bradbury shpejt u bë i famshëm në Below Deck Down Under Season 1, por Sezoni 2 tregoi se ai nuk është Deckhand më i mirë. Nuk ka dyshim se Culver është një nga anëtarët më argëtues të ekuipazhit në Below Deck Down Under, veçanërisht pas koncertit të tij si Shef i Argëtimit! Fatkeqësisht për Culver, kjo nuk është puna e tij kryesore në jaht.

Kur bëhet fjalë për ekipin e jashtëm, Culver nuk ka shumë për të kontribuar. Anëtarët e ekuipazhit të Culver madje i kanë thënë kapitenit Jason Chambers se Culver performon nën mesataren për një Deckhand. Është e qartë se prioritetet kryesore të Culver janë ndeja dhe shoqërimi, dhe se të qenit një Deckhand nuk është aspak e rëndësishme për të, duke e bërë atë një nga anëtarët më të mbivlerësuar të ekuipazhit të Below Deck.

Mathew Shea – Mesdheut poshtë kuvertës

Bravo/YouTube

Shefi Mathew Shea ndau disa fansa në Mesdheun Below Deck, por ai u bë shumë shpejt i popullarizuar në ekskluzivitet. Shumë shikues e panë se Mathew ishte magjepsës dhe e pëlqyen për personalitetin e tij të qetë. Pavarësisht se ishte një djalë i mirë, për fat të keq, Mathew ishte një fatkeqësi në kuzhinë.

Mathew ngatërroi ushqimet për mysafirët e charterit në shumë raste. Në një rast, ai ushqeu një mysafire me panxhar, pasi ajo specifikoi në fletën e saj të preferuar se nuk i pëlqen. Përveç kësaj, Mathew nuk ishte një lojtar i shkëlqyer i ekipit dhe shpesh nuk arrinte të ngrihej në pjatë. Një shembull i kësaj ishte kur ai pretendoi në mënyrë të rreme se ishte i sëmurë, vetëm për t’u larguar nga gatimi për mysafirët.

Kur bëhet fjalë për kartat e Below Deck, të kesh një personalitet të pëlqyeshëm nuk mjafton për t’ju bërë një anëtar të mirë të ekuipazhit. Përveç të qenit një person miqësor, është e rëndësishme të keni një etikë pune pothuajse të përsosur, si dhe një qëndrim të mirë me anëtarët e tjerë të ekipit tuaj!