Të gjithë pas llogarisë së Reality Von Tease në Instagram

Klea

Të gjithë pas llogarisë së Reality Von Tease në Instagram

Zonjat në Amvise të vërteta të Solt Lake City na çoi të gjithëve në një udhëtim të egër për sezonin 4, apo jo? Sidomos ai fund. Këtu, Heather Gay e kundërshtoi Monica Garcia-n si pas një llogarie thashethemesh të Real Housewives, Realiteti Von Tease. Në fillim, Monika mohoi përfshirjen e saj me këtë Finsta, por ndërsa akuzat u përhapën, ajo më në fund pranoi të ishte një nga lojtarët që qëndron pas kësaj llogarie sekrete blogje.

Në një klip paraprak për episodin e fundit të ribashkimit që transmetohet në Bravo, Monica i bërtet Heather dhe Lisa Barlow që “të mbyllin gojën. Flokët e tu vajza, [are] Realiteti Von Tease. Janë gjashtë persona.” Menjëherë pas kësaj, disa nga këto parti të fshehura filluan të zbuloheshin. Pavarësisht numrit prej gjashtë të Monikës, këta emra të rinj pohojnë se në fakt ishin vetëm pesë persona që ishin fillimisht pas kësaj llogarie.

Fillimisht, kjo faqe synonte të hiqte hijen e Jen Shahut. Prandaj, shumica e thashethemeve të postuara përqendroheshin rreth praktikave mashtruese të biznesit të Jen. Rezulton se të pesë këta krijues dyshohet se kanë punuar ose kanë njohur Jen në njëfarë cilësie gjatë viteve. Tani që Jen është në burg për mashtrim, buzët po lirohen dhe çaji po derdhet.

Ne e duam çajin, kështu që gërmuam pak dhe zbuluam katër nga pesë identitetet e këtyre blogerëve. Sa i përket të dyshuarit numër pesë, ne e dimë se emri i tyre është Savannah. Megjithatë, nuk mund të jemi (ende) të sigurt për drejtshkrimin e emrit, mbiemrit apo edhe nëse ky person është një nga “vajzat e flokëve” që sugjeroi Monica. Sa për të tjerët, këtu janë katër blogerët e njohur të përfshirë në llogarinë në Instagram të Reality Von Tease.

Monica Garcia

Tani që ky sekret është zbuluar, Monica është pronar i tij, kryesisht. Online, Monika ka postuar një imazh të saj me një gazetë, sepse ajo është Gossip Girl 2.0 e famshme ju djema. “Ndonjëherë njerëzit përpiqen të të shkatërrojnë, pikërisht sepse e njohin fuqinë tënde – jo sepse nuk e shohin atë, por sepse e shohin dhe nuk duan që ajo të ekzistojë”, shkruan ajo. Gazeta në duart e saj ka të shkruar “duke ngrohur duart mbi ura që kam djegur”.

Ndërsa ne nuk e dimë ende rolin e plotë të Monikës, ne e dimë se çfarë tha ajo pasi u akuzua në transmetim. Pasi zonjat RHOSLC u përballën me të në lidhje me drejtimin e Reality Von Tease, Monica u përgjigj: “Kjo nuk është e vërtetë … plotësisht.” Për të shpjeguar, Monika pranoi se fjalët e saj nënkuptonin se ajo ishte e përfshirë, por që nuk ishte i vetmi person.

Monika theksoi gjithashtu se motivi i saj i vetëm ishte ekspozimi i Jen-it, jo për t’u shkaktuar dëm kolegëve të saj të rinj. Sa për detaje të mëtejshme, klipet për ribashkimin e javës së ardhshme tregojnë Monica duke e shpjeguar më në thellësi këtë llogari të Finsta. Ju mund të garantoni se do të jemi të gjithë veshë kur Monika të flasë.

Tenesha Luckett

Tenesha Luckett është një nga “vajzat e flokëve” emri i së cilës u hodh në finalen e sezonit 4. Si Heather ashtu edhe Monica e njohin mirë Teneshën, pasi ajo është parukierja e Heather-it, ndërkohë që është edhe ish-shoqe e Monikës. Sipas Heather, Tenesha filloi të ndihej konfliktuale për përfshirjen e saj në këtë llogari thashetheme, kështu që ajo rrëfeu gjithçka, duke i dërguar Heather disa nga “faturat, provat, afatet kohore, pamjet e ekranit” të saj të përdorura për të rrëzuar Monikën gjatë finales.

Me shpejtësi, Monika e hodhi Teneshën poshtë autobusit, duke pretenduar se Tenesha ishte personi që kishte nisur fillimisht këtë llogari. Kjo dukej se e befasoi Heather. Por më pas, Tenesha hyri në bisedë, duke thënë se Monika “i shtrihet nëpër dhëmbë”. Në thelb, Tenesha e krijoi këtë faqe në Instagram vetëm për të gjurmuar “babin e saj”, por kur Monica dhe kolegët e saj Shah kishin nevojë për një vend për të hijeshuar Jen, Tenesha erdhi.

Pas ndryshimit të emrit në Finsta e saj, Tenesha i dha këtij grupi akses në faqen e saj. Në atë moment, Tenesha pretendon se ajo “doli jashtë”. Nga atje, “Monika ndryshoi fjalëkalimin” dhe filloi të postonte. Thënë kështu, ky stilist në sediljen e nxehtë pranon se ka ndihmuar me “titrat dhe gjëra të tilla” në Reality Von Tease.

Koa Johnson

Koa Johnson ishte dizajnerja e veshjeve të Jen-it gjatë sezonit 1 të RHOSLC. Megjithatë, dyshja kishin një marrëdhënie të paqëndrueshme, siç dëshmuan klipet audio të rrjedhura. Jo tronditëse, këto u shfaqën së pari në Reality Von Tease. Këtu, Xheni mund të dëgjohej duke qortuar Koa-n, duke thënë: “Unë do ta mposht sh*t nga ty për dy sekonda.”

Për sa i përket llogarisë në Instagram të Reality Von Tease, Koa shpjegoi se “ka nisur në shkurt të vitit 2020 dhe përfshinte 5 persona. E di që Monika në ribashkim tha se ishin 6, që ishte një person i gjashtë, por, sa i përket teksteve në grup dhe përfshirjes aktive në Reality Von Tease, dhe postimit të të gjitha atyre gjërave, ishim vetëm 5 veta. . Këtu përfshihej unë, Monica, Tenesha, Paulina dhe Savannah.”

Për sa i përket pretendimeve të Teneshës se ajo nuk ishte super aktive, Koa thotë se “ajo ishte shumë e përfshirë”. Nga ana e tij, Koa është shumë mirë duke u bërë një nga blogerët e Reality Von Tease.

Paulina Lovato

Paulina Lovato “po mban hapësirë ​​për llogaridhënie, cenueshmëri dhe transparencë sepse askush nuk është dëm kolateral”. Ajo tani është blogerja jonë e fundit e njohur e Reality Von Tease. Siç ajo sapo postoi, “të heshtësh është të jesh bashkëpunëtor”. Pra, ja ku Paulina shkon, duke derdhur çajin e saj.

Ashtu si Koa, Paulina thotë se vetëm “5 individë” ishin “të përfshirë fillimisht” dhe se kjo llogari “u krijua për të nxjerrë në dritë një mjedis pune jo të shëndetshëm dhe abuziv. Megjithatë, ky tregim «shpejt u shndërrua në një burim thashethemesh, toksiciteti dhe pamaturie». Prandaj, Paulina pretendon se i dha fund përfshirjes së saj në shtator 2021. Ajo gjithashtu vlerësoi Teneshën, duke thënë se pavarësisht pretendimeve të Monikës, Tenesha “nuk kishte një rol më të madh” se asnjë nga blogeret e tjera që po postonin përkrah saj përmes Reality Von Tease.

Ky skandal i Reality Von Tease është i egër, apo jo?