Të gjithë fillestarët e RHONY do të kthehen së bashku me dy amvise të reja

Klea

Të gjithë fillestarët e RHONY do të kthehen së bashku me dy amvise të reja

Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut Sezoni i 15-të ka të ngjarë të vijë më shpejt nga sa e kupton dikush. Por deri atëherë, fansat kanë marrë pjesë në spekulime të shfrenuara se si do të duket kasti i sezonit të ardhshëm. A do të kthehen të gjithë fillestarët e sezonit 14 dhe nëse po, në çfarë cilësie? Mund të jemi më pranë marrjes së disa përgjigjeve.

Në fillim të këtij viti, Brynn Whitfield konfirmoi se ishte duke filmuar, por ky ishte lajmi i vetëm për të cilin fansat mund të ishin të sigurt. Komediani Matt Rogers më vonë pyeti Luann de Lesseps në një shfaqje live në lidhje me një thashethem në veçanti.

Matt dëgjoi se Sezoni 15 do të sillte disa amvise veterane – duke përfshirë Luann – ndërsa fillonte Sai De Silva dhe transferonte Ubah Hassan te një “mik” i kastit. Luann tha se as që kishte dëgjuar për këto thashetheme. Por tani, ka disa thashetheme të reja në bllok.

A do të kthehen të rinjtë e sezonit 14 të RHONY së bashku me dy fytyra të freskëta?

Më 17 mars, komentatori i Bravo @queensofbravo postoi një TikTok me etiketat e Sezonit 14 të RHONY. Teksti mbi klipin lexonte: “Ne po dëgjojmë se #RHONY është vendosur të fillojë prodhimin deri në fund të muajit.” Ai vazhdoi, “të gjithë janë kthyer dhe atyre do t’u bashkohen DY amvise të reja.”

Ky thashethem do të kundërshtonte thashethemet e tjera që pretendonin se kasti i vjetër do të përzihej me të riun. Përveç nëse, sigurisht, “DY amvisat e reja” janë në të vërtetë amvise nga e kaluara e ekskluzivitetit. Kuptohet, në atë rast, “i ri” ndoshta nuk do të ishte përshkruesi i zgjedhur.

Duke e marrë këtë thashethem si të vërtetë, shtimi i dy amvise të reja në grup mund t’i turpërojë gjërat, veçanërisht pasi disa audienca ende po njohin gjashtë të rejat nga sezoni i kaluar. Nga ana tjetër, ndoshta u desh vetëm një sezon që të rinjve të RHONY të gjenin pozitën e tyre.

Sezoni 14 pati një mungesë disi të dukshme të miqve dhe të ftuarve. Sidoqoftë, kjo ishte disi e kuptueshme duke pasur parasysh se fokusi shkoi në karakterizimin e Bravolebrities më të fundit. Dhe nëse sezoni 14 u mësoi fansave diçka, është se ndonjëherë rreziqet shpërblehen.

Real Housewives of New York është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.