Të gjitha romancat e dështuara poshtë kuvertës nën Sezonin 2

Klea

Të gjitha romancat e dështuara poshtë kuvertës nën Sezonin 2

Poshtë Deck Down Under Sezoni 2 sapo u mbyll në Bravo, dhe qetësi, sasia e dashurisë së kërkuar ishte e lartë. Aesha Scott ishte i vetmi anëtar i ekuipazhit që eci në bord në një marrëdhënie të përkushtuar. Rreth Aeshës, shokët e saj të ekuipazhit u ngjitën për të gjetur dashurinë. Ndonëse u bënë disa lidhje, të gjitha u panë të dështuar nga episodi final.

Sipas numërimit tim të fundit, gjashtë çifte të ndryshme romantike u panë gjatë sezonit 2. Dhe jo, nuk po përfshij asnjë nga çiftet që përfshinin njërin nga dy anëtarët e ekuipazhit që u pushuan nga puna për përpjekjet e tyre për sulm seksual. Me gjithë këtë dashuri që shpërndahet lehtësisht, ky sezon mund të quhet edhe Varka e Dashurisë së Dështuar. Ja pse.

Culver dhe Tzarina – Dështuan

Kur Culver Bradbury iu bashkua ekuipazhit në Episodin 3, ai bëri një linjë beeline për Chef Tzarina Mace-Ralph. Nga ana tjetër, Tzarina gëzonte njëlloj shoqërinë e Culver-it dhe ata të dy shiheshin shpesh duke flirtuar në galeri gjatë charterëve. Megjithatë, Culver nuk arriti t’i komunikonte mirë ndjenjat e tij, duke e lënë Tzarina të pyeste se ku qëndronin çifti.

Pikërisht kur Tzarina do të zhgënjehej me tavolinën, Culver mund të shihej duke intensifikuar flirtet e tij. Ishte thuajse sikur i pëlqente të kishte Tzarina në anën tjetër të grepit të tij të bezdisshëm. Kjo ndodh derisa një Stew i ri i dëshirueshëm eci në bord në mes të sezonit, duke bërë që Culver të humbasë mendjen e tij të mbuluar nga barbuni. Në këtë pikë, Culver dhe Tzarina u ndanë shpejt, por për fat(?), dyshja kanë mbetur miq.

Margot dhe Harry – Dështuan

Nuk është sekret që Margot Sisson pati një sezon të vështirë. Stjuardesa shihej shpesh duke u mbushur me pije alkoolike, pasi nga brenda, Margot po përballej me pasojat nga të qenit një nga viktimat e sulmit në bord. Gjithmonë pranë saj ishte Harry Van Vliet, një deckhand i çmuar, mbështetës me atmosferë të fortë të Mr. Bean.

Harry kishte një dashuri të madhe me Margot. Sa për Margot, në krahët e Harrit ajo gjeti prehje, por në zemrën e saj, ajo mund ta shihte kuvertën vetëm si mik. Megjithëse çifti u përpoq të dilte, Harry përfundimisht pa shkrimin që ishte qartë në të gjithë muret. Duke e ditur se ai kishte qenë në zonën e miqve, Harry qëndroi pranë Margot për mbështetje, edhe pse dështimi i kësaj marrëdhënieje me siguri e goditi fort.

Tzarina dhe João – Dështuan

João Franco eci në bord në mes të sezonit 2, duke bërë që Tzarina të harrojë shpejt Culver. Në një kthesë të egër ngjarjesh, Tzarina kishte ditur tashmë për mënyrat e mëparshme të dobëta të Bosun-it të ri me gratë, pasi ai ishte angazhuar në një përplasje të mëparshme me një nga miqtë e saj të industrisë së jahteve në të kaluarën. Thënë kështu, João ka treguar shumë rritje, dhe ai filloi të rritet në Chef. Teksa zemra e Tzarinës filloi të zbutej ndaj João-s, flirtet u kthyen në një natë pasioni, për të cilën të gjithë ishim të vetëdijshëm, sepse PSE u filmua madje?!

Midis komunikimeve të gabuara dhe mungesës së përgjithshme të besimit, marrëdhënia e tyre filloi të përkeqësohej ngadalë. Në episodin final, Tzarina e dinte se gjërat zyrtarisht kishin dështuar kur João puthi Margot në mënyrë të dehur. Oopsi.

Culver dhe Jamie – Dështuan

Vështrimi i parë i Culver ndaj stjuardesës së re Jaimee Neale e bëri atë të braktiste plotësisht Tzarina-n, sigurisht pa ia thënë më parë. Gjatë natës së parë të pushimit të Jaimee me ekuipazhin, Culver bëri lëvizjen e tij. Puthja e tyre e parë u shndërrua në një skenë dushi, e kompletuar me zhurma që po na bëjnë sërish të bërtasim PSE ishte ndonjëherë e nevojshme të shtohej kjo?!

Duke e bërë atë zyrtarisht të tijën, sepse një kuvertë e re e mrekullueshme i ishte bashkuar gjithashtu ekuipazhit dhe Culver nuk donte të humbiste gruan e tij, Culver i kërkoi Jaimee të ishte e dashura e tij. Edhe pse Jaimee kontrolloi kutinë po në kartën e punuar me dorë të Culver, të gjithë, pa Culver, mund të shihnin se Jaimee thjesht po përpiqej të ishte i sjellshëm.

Gjatë finales, Jaimee puthi dorën e re të lartpërmendur, dhe ndërsa Aesha shpërndau në episodin e mbrëmshëm Watch What Happens Live, të dy thanë se do të largohej pas xhirimit. Përsëri, kjo varkë dashurie dështoi.

Jamiee dhe Luka – Dështuan

Luka Brunton është një individ mahnitës, kështu që askush nuk u trondit me të vërtetë kur koka e Jaimee u kthye në drejtim të tij, pavarësisht nga fakti se ajo po “takonte” Culver. Gjatë finales, Jaimee dhe Luka u panë në telefonat e tyre, duke komunikuar me njëri-tjetrin nëpërmjet memeve dhe talljeve flirtuese. Në lokal, dyshja madje u puthën, gjë që Jaimee ia rrëfeu më vonë Culver.

Edhe pse Culver ishte i mërzitur, ai zgjodhi të falte Jaimee. Siç pranoi vetë Jaimee në një rrëfim, ajo nuk donte ta lëndonte më tej Culver, kështu që buzëqeshi dhe u soll sikur të ishte e lumtur që ata mund të qëndronin së bashku. Si rezultat, çifti i Jaimee me Lukën dështoi.

João dhe Margot – Dështuan

Ky çift i fundit nuk ishte asgjë zyrtare, por ishte një përpjekje, kështu që në këtë rrëfim do të mbetet. Duke hequr dorë nga zhgënjimet e tyre pas një sezoni të gjatë, stresues, João i kërkoi Margot një puthje dhe ajo tha po. Menjëherë pas kësaj, Margot u pendua për këtë incident, si dhe João, i cili duhej t’i përgjigjej Tzarina-s, e cila kishte parë gjithçka vetëm pak metra larg.

Nuk ka ndonjë gjë të madhe, vetëm një rast tjetër i një situate të dështuar Love Boat që po ndodh në kuvertë.