Të gjitha mënyrat se si Lara Du Preez po kursen Sezonin 8 të Below Deck Med

Klea

Të gjitha mënyrat se si Lara Du Preez po kursen Sezonin 8 të Below Deck Med

Lara Du Preez ishte një nga shumë fytyrat e reja Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8, por nuk iu desh shumë kohë që fillestari të kthente kokën. Lara u bashkua si Deckhand, por shpejt u promovua në Lead Deckhand nga Bosun Luka Brunton. Në mes të një sezoni kaotik charter, Lara ka bërë një punë të mrekullueshme duke ndihmuar për të udhëhequr ekipin e kuvertës. Lara është shfaqur si një nga heronjtë e Sezonit 8 të Below Deck Med, për shumë arsye të ndryshme.

Lara është një punëtore jashtëzakonisht e vështirë

Gjëja më e admirueshme për Larën është etika e saj e punës, e cila është vërtet e pabesueshme. Luka vuri re se sa punëtore ishte Lara nga kërcimi dhe nuk ngurroi ta promovonte atë në Lead Deckhand. Lara u nderua dhe e mori rolin me lehtësi. Është e qartë se Lara me të vërtetë i di gjërat e saj kur bëhet fjalë për udhëtimin me jaht, me të cilën u pajtua edhe kapiteni Sandy Yawn.

Lara asnjëherë nuk dështon të japë një dorë ndihme kur është e nevojshme, pavarësisht rrethanave. Kur Deckhand Haleigh Gorman iu desh të linte jahtin pasi zbriti me një insekt në stomak, Lara nuk hezitoi të ngrihej. Lara nuk shqetësohej kurrë se kur do të merrte pushime, ndryshe nga shoku i tij Deckhand Max Salvador. Për më tepër, Lara madje e shtyu veten të vazhdonte të punonte kur u vu nga sëmundja që la mënjanë Haleigh.

Një herë tjetër që Lara u ngrit me të vërtetë në pjatë ishte kur Luka bëri një gabim në orarin e ekipit në kuvertë. Luka u largua nga varka ndërsa të gjithë Deckhands ishin duke fjetur në pushim, përfshirë Larën. Kur ekipi i brendshëm kishte nevojë për ndihmë për të mbajtur pjata, Lara u zgjua menjëherë dhe shkoi për të ndihmuar. Kjo tregoi se sa shumë kujdeset Lara për ekipin e saj, pasi ajo u hodh për të ndihmuar një ekip ku as që ishte pjesë.

Lara nuk heziton të thërrasë ekipin e saj

Ndërsa Luka drejton ekipin e kuvertës si Bosun, Lara është gjithashtu në një rol udhëheqës si Lead Deckhand. Një tipar i çdo udhëheqësi të mirë është aftësia për të thirrur me respekt ekipin tuaj kur është e nevojshme, gjë që Lara sigurisht e bën.

Gjatë gjithë sezonit, Lara ka pasur një marrëdhënie të vështirë pune me Max. Lara shpesh mendon se Maksi nuk po punon aq shumë sa duhet, dhe shumicën e kohës ajo ka të drejtë. Që në fillim, Lara i ka theksuar Maxit se duhet të punojë shumë. Duket sikur fjalët e Larës kanë funksionuar, pasi etika e punës e Maksit është përmirësuar ngadalë gjatë sezonit.

Pavarësisht se është shumë e afërt me Lukën, Lara nuk heziton ta theksojë as për gabimet e tij. Kur Luka bëri një gabim të madh në orarin e ekipit në kuvertë, Lara pranoi se ishte i frustruar me papërgjegjshmërinë e Lukës. Lara nuk është tipi i personit që mund të përkrah dikë vetëm sepse është mike me ta, gjë që është një cilësi e rëndësishme për çdo drejtues.

Lara është qesharake

Ndërsa është sigurisht freskuese të shikosh etikën e fortë të punës së Larës, Lead Deckhand është gjithashtu e këndshme për sensin e saj të lig të humorit. Ndryshe nga shumë nga anëtarët e tjerë të ekuipazhit të saj, Lara shpesh bën shaka në rrëfimet e saj dhe nuk i merr ato shumë seriozisht.

Një nga momentet më ikonike të Larës këtë sezon ishte përpjekja e saj për të kënduar opera. Lara pohoi se nuk kishte marrë kurrë mësime opere dhe se talenti i saj ishte “i natyrshëm”. Lara nuk dështon kurrë të godasë shokët e saj të ekuipazhit, gjë që është një frymë e freskët në një sezon ndryshe të tensionuar.

Lara është një mike e madhe

Lara ka qenë një neutrale e mirë në Sezonin 8 të Below Deck Med, pasi ajo nuk është përfshirë kurrë në asnjë nga dramat në vazhdim. Pavarësisht grindjes së saj lidhur me punën me Maksin, Lara është ende e sjellshme me të dhe e trajton atë si një vëlla. Lara është gjithashtu shumë e afërt me Lukën dhe Haleigh, dhe është një mike e mirë për të gjithë në bord.

Për më tepër, Lara ka zhvilluar edhe marrëdhënie të ngushta me disa anëtarë të ekipit të brendshëm. Lara tregoi dashamirësi ndaj Natalya Scudder kur shumica e ekuipazhit u bashkuan kundër saj dhe madje u ul me të në dhomën e gjumit deri sa e zuri gjumi. Lara ka qenë gjithashtu një mike e mirë e Kyle Viljoen, i cili është përgjegjës për pjesën më të madhe të dramës këtë sezon.