Të gjitha mënyrat se si Lala Kent është problematike

Klea

Të gjitha mënyrat se si Lala Kent është problematike

Rregullat e Vanderpompës yll Lala Kent është një figurë polarizuese mes fansave të serialit. Që kur iu bashkua serialit në sezonin 4, Lala shfaqi një histori sjelljeje të keqe. Ajo është gjithashtu në dukje alergjike ndaj marrjes së përgjegjësisë. Thënë kjo, Lala ka bërë shumë ndryshime pozitive që nga debutimi i saj në Bravo, duke përfshirë të qenit esëll.

Vitet e fundit, ajo ka përdorur platformën e saj për mirë, siç është protesta ndaj testimit të kafshëve. Megjithatë, ajo ende bie në modele shqetësuese që i bëjnë fansat të mërziten. Po kthehemi pas në të gjitha momentet kur dhënia e tyre Lala ishte në fakt mjaft problematike.

Lala Kent ka një histori të përvetësimit kulturor

Një nga momentet më të vështira në Pump Rules ndodhi kur Lala pyeti nëse Katie Maloney “po përpiqej të dilte” gjatë grindjes së tyre. Lala gjithashtu flet me një blaccent dhe dikur pretendonte se ishte një rimishërim i Tupac Shakur. Është thjesht një pamje shumë e keqe, veçanërisht duke pasur parasysh se ajo është një vajzë e bardhë e cila është rritur në Utah, dhe një nga mënyrat e shumta që Lala Kent është problematike.

Lala Body Shamed Katie Maloney

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Për të qenë të drejtë, Katie e filloi grindjen duke turpëruar pa pushim Lalën. Dhe ndërsa Lala përfundimisht u korrigjua dhe u përpoq të ndryshonte, grupi i saj James Kennedy është ende duke i turpëruar njerëzit.

Thënë kjo, nuk ka asnjë justifikim për komentet prej vitesh fatfobike dhe turpëruese që Lala bëri ndaj Katie-t. Çuditërisht, dy gratë ishin në gjendje të kalonin dallimet e tyre dhe të krijonin një nga shumë miqësitë e pamundura të VPR.

Vitet e mizorisë së Lalës ndaj Rachel Leviss

(Foto nga: Scott Gries/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Lala u zemërua me përdorimin e fjalës “ngacmim” nga Andy Cohen në ribashkimin e sezonit 10 të VPR. Por sjellja e saj, veçanërisht ndaj Rachel Leviss, e ka bërë atë të duket si një ngacmuese dhe është një mënyrë tjetër që Lala Kent është problematike. Duhet të pyesim veten nëse Ariana Madix do të kishte marrë më pak reagime lidhur me komentet e saj të ribashkimit ndaj Rachel, nëse Lala dhe James nuk do të ishin grumbulluar.

Lala kaloi vite duke e quajtur Rashelin budallaqe. Ata dukej se arritën një paqe me kalimin e kohës. Për shembull, Lala e veçoi Rachelin si të vetmin pjesëtar të kastit që e kontrolloi atë pas ribashkimit të sezonit 9. Por kjo nuk zgjati shumë. Armëpushimi i tyre i shqetësuar dukej se u nda pasi Rachel ia doli me të dashuruarin e Lalës, Oliver Saunders.

Gjatë gjithë këtyre muajve, Lala vazhdon të vijë për Rashelin. Kjo ka dështuar dhe vetëm ka rritur ndjeshmërinë për Rachel.

Trajtimi i Billie Lee nga Lala nuk ishte në rregull

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images)

Sezoni 7 ishte një vit i vështirë për Lalën, pasi ajo luajti për shkak të pikëllimit për vdekjen e babait të saj. Ishte gjithashtu rreth kësaj kohe që ajo filloi udhëtimin e saj drejt maturisë. Disa nga sharjet më të shëmtuara të Lalës ndaj Rashelit në këtë kohë u nxitën nga mungesa e ndjeshmërisë së kësaj të fundit për humbjen e saj.

Megjithatë, zemërimi i Lalës ndaj mikpritëses së SUR, Billie Lee, ishte i panevojshëm. Tallja me bashkë-yllin e saj trans për rritjen e privilegjit cis ishte shumë e ulët. Po kështu ishin gjërat e këqija që ajo i tha Billie-t, duke përfshirë edhe thirrjen e saj “të mërzitshme për t’u parë”. Përpara se ajo të grindet me Billin, Ariana u përpoq ta bënte Lalën të kuptonte pse këto komente ishin lënduese, pa dobi.

Lala nuk ishte e sjellshme me ish-gruan e Randall Emmett

(Foto nga George Pimentel/Getty Images)

Lala meriton ndjeshmëri për fundin e tmerrshëm të marrëdhënies së saj me Randall Emmett. Por ajo gjithashtu nuk ka marrë përgjegjësi për mënyrën se si e trajtoi ish-gruan e Rand, Ambyr Childers. Të dy kaluan vite duke u grindur në rrjetet sociale. Kjo përfshinte raste të shumta kur Ambyr iu lut publikisht Lalës që të ndalonte ndarjen e fotove të fëmijëve të saj në mediat sociale.

Po, është mirë që të dy janë bërë miq të ngushtë që mbështesin njëri-tjetrin mes skandaleve të pafundme të Randall. Por Lala duke e përdorur atë si një justifikim për t’i lënë anash veprimet e saj të së kaluarës është një nga mënyrat se si ajo vazhdimisht refuzon të pranojë keqbërjen.

Lala mund të jetë hipokrite

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Pas përfundimit të fillimit të sezonit 10 dhe përpara se kamerat të riktheheshin falë Scandoval, Katie dhe Lala patën një tjetër përçarje. Këtë herë, çështja ishte afërsia në rritje e Lalës me Scheana Shay. Në ribashkim, Katie shpjegoi se ishte e frustruar nga Lala duke kërkuar besnikëri nga miqtë e saj dhe duke mos shfaqur asgjë nga kjo në këmbim. Shumica e shikuesve ranë dakord se kjo ishte një kritikë e saktë dhe e drejtë.

Gjithashtu në ribashkim, Lala refuzoi të argëtonte akuzat e Andit për hipokrizi duke marrë parasysh historinë e saj të tradhtisë. Sigurisht, disa do të argumentonin se çdo yll i VPR është një hipokrit – dhe se ata janë të gjithë po aq problematikë në fund të ditës.