Të gjitha mënyrat se si Kristali nuk përshtatet me gratë e tjera RHOBH

Klea

Të gjitha mënyrat se si Kristali nuk përshtatet me gratë e tjera RHOBH

Kristal Kung Minkoff fillimisht iu bashkua Amvise të vërteta të Beverly Hills në 2021 dhe që atëherë ka luajtur si një anëtar i njohur i kastit për tre sezone. Si amvisa e parë aziatike-amerikane, Kristal ndjeu presion të jashtëzakonshëm për të përfaqësuar komunitetin e saj. Gjatë udhëtimit të saj në Bravo, nëna e dy fëmijëve ka bërë të pamundurën për t’u marrë vesh me 90210 gratë, por më shpesh duket sikur Crystal nuk përshtatet me shokët e saj të kastës.

RHOBH Sezoni 13 ka treguar Crystal duke filluar të shprehë më shumë mendimet e saj dhe madje të ngrihet për veten e saj. Kristali i ri dhe i përmirësuar po fiton fansat, por ajo ende e ka të vështirë të fitojë mbi gratë e Beverly Hills, të cilat shpesh e shohin atë si viktimën profesionale. Nëse i jepnin asaj një shans, e gjithë dinamika mund të ndryshonte.

Kristal Mijëvjeçari

Krahasuar me homologët e saj Boomer, Crystal është vite dritë përpara në mënyrën e saj të të menduarit. Gjatë pjesës së parë të ribashkimit të Sezonit 12, Crystal iu drejtua komentit “dramatik të Mijëvjeçarit” të bërë nga Kyle Richards, duke theksuar, “Unë mendoj se këto vajza nuk shoqërohen domosdoshmërisht me vajza më të reja. Ata janë kaq mendjengushtë. Ata nuk mund të mendojnë jashtë përvojës së tyre…Kur merr një biletë parkimi, është shkelje. Nuk mendoj se është seksuale që nuk e ke paguar matësin, por është shkelje. Ja çfarë do të thotë termi!” Fansat e RHOBH do të kujtojnë se Crystal u vu nën kontroll mbi përdorimin e fjalës së dhunuar nga ana e saj pasi u fut.

Crystal u dyfishua, duke thënë: “Unë mendoj se nuk mund t’u mësosh qenve të vjetër truke të reja. Kam punuar shumë për t’i bërë njerëzit të kuptojnë. Dhe mendoj se ky është mësimi im: Unë nuk mund ta ndryshoj politikën e dikujt, apo jo? Sepse ti nuk mund ta ndryshosh timen. Pra, në një moment, është sikur, këtu qëndroj: Shumë liberal. Nuk do të më bësh një Trumpist, pavarësisht se çfarë thua. Kështu që unë mendoj se këtu duhet të jem. Kështu ndihem. Nëse nuk dëshiron ta marrësh, shko ta thithësh. A është kjo një gjë mijëvjeçare? Thith topat e mi; Nuk më intereson.”

Unë dyshoj se grave u pëlqente të quheshin të vjetra ose një trumperë, edhe sikur të ishin. Dallimet e brezave midis Crystal dhe grave të tjera në RHOBH janë domethënëse. Është një pengesë kryesore që e mban Crystal të mos përqafohet plotësisht nga bashkë-yjet e saj. Duhet të theksohet se Annemarie Wiley është gjithashtu një mijëvjeçare, por për shkak se sezoni 13 është i pari i saj, ajo nuk ka marrë aq shumë mundësi për konflikt sa Crystal.

Kristal Nusja Fëmijë

Të gjithë ngurrojnë kur dëgjojnë për një diferencë 20-vjeçare në moshë mes nuses dhe dhëndrit, por shumica prej nesh kanë mundësinë për të mbajtur mendimet tona për vete. Zonjat u kundërshtuan me Crystal pasi Annemarie Wiley pretendoi se i ishte thënë se grupi ishte i paarsimuar, me Dorit Kemsley që ndihej personalisht i viktimizuar. Pronari i Beverly Beach tha: “Ju nuk jeni më të arsimuar se ne të tjerët. Dhe meqë ra fjala, nuse fëmijë, ndërsa ti ishe i zënë duke u martuar në moshën 12-vjeçare, ne të tjerët po ndërtonim biznese, po mbaronim fakultetin, po bënim gjëra – ti e di – për të edukuar veten.”

Crystal nuk rrahu as qerpiku teksa shkoi në rrjetet sociale për të dhënë këshilla për martesën, ku shkruhej: “Lini mënjanë kohë cilësore së bashku. Shpreh dashuri dhe vlerësim. Menaxhoni konfliktin në mënyrë konstruktive” dhe “Blini, mos huazoni gjerdan diamanti për gruan tuaj”.

Pjesa e fundit ishte një gërmim i qartë dhe iu referua sesi burri i Dorit organizoi një darkë surprizë me temën e Pretty Woman dhe i dhuroi gruas së tij një gjerdan diamanti prej 5 milionë dollarësh, duke i thënë: “Mos u emociono shumë për këtë sepse është huazuar”. Nuk mund ta imagjinoj që Dorit ishte një adhurues i sulmeve flagrante dhe sigurisht që nuk do ta ndihmojë Crystal-in të fitojë mbi grupin.

Kohët po ndryshojnë

Më pëlqen shumë Crystal si një amvise RHOBH. Dua të di më shumë për jetën dhe familjen e saj. Vëllai i saj dhe karriera e tij dhe karriera e vetë Crystal janë magjepsëse. Ndjehem sikur Kristalit i është dhënë kurora simbolike e Mijëvjeçarit, dhe megjithëse ajo ka shumë më tepër opinione për të ofruar, gratë e tjera e kanë hequr atë për disa arsye. Unë nuk mendoj se amvisat më të vjetra 90210 janë të entuziazmuar kur detyrohen të përballen me faktin se kohërat janë “në ndryshim”.

Por një perspektivë e re, e freskët si ajo e Crystal duhet vërtet të mirëpritet. Ata nuk duhet të pajtohen gjatë gjithë kohës. Dhe edhe pse disa homologë të Mijëvjeçarit janë tallur për të drejtën e tyre, unë nuk e shoh ndonjëherë Crystal të veprojë në atë mënyrë. Crystal është një gjeneratë tjetër, por duket se përqafon jashtëzakonisht mirë të vjetrën dhe të renë. Ndoshta zonjat janë thjesht xheloze?