Të gjitha mënyrat se si jeta e Janelle Brown është më e thjeshtë pa Kody

Klea

Të gjitha mënyrat se si jeta e Janelle Brown është më e thjeshtë pa Kody

Ka kaluar gati një vit që nga ajo kohë Janelle Brown e quajti dorëheqjen nga martesa e saj me yllin e Sister Wives Kody Brown. Unë guxoj të them se ajo nuk është penduar aspak për zgjedhjen e saj. Siç thonë ata, njerëzit hyjnë në jetën tuaj për një arsye, një stinë ose një jetë. Fatmirësisht, Janelës iu desh të merrej me patriarkun poligam vetëm për një sezon. Fansat panë se marrëdhënia e tyre binte me kalimin e kohës, falë mënyrave egoiste të Kody dhe refuzimit për të marrë përgjegjësi për veprimet e tij. Ndërsa Janelle dikur ecte mbi lëvozhgat e vezëve, tani ajo po bën çfarë të dojë pa iu përgjigjur Kody. Janelle ishte më logjike dhe më e zgjuara e grupit. Ajo ishte gjithmonë shumë e mirë për Kody, dhe ajo e meriton këtë kapitull të ri të pavarësisë dhe lirisë së plotë.

Janelle i sheh më shumë fëmijët e saj

Jeta është shumë më e thjeshtë për Janelle tani që Kody është jashtë jetës së saj, me një ndryshim të dukshëm që ajo i sheh fëmijët e saj shumë më tepër. 54-vjeçarja ka qenë gjithmonë pranë fëmijëve të saj, por mosmarrëveshja e tyre me Kody-n shpesh e pengonte atë nga ndonjë ngjarje e madhe familjare. Për shembull, kur djali i saj Logan Brown u lidh, Janelle u ul në rreshtin e parë ndërsa Kody dhe Robyn Brown ishin ulur në anën e nuses dhe në mes të të ftuarve të tjerë.

Që nga divorci i saj, Janelle është parë duke udhëtuar në të gjithë vendin për të vizituar fëmijët e saj. Ajo grumbullon milje midis Karolinës së Veriut, Las Vegasit dhe kthehet në Arizona. Kody ende nuk i ka përmirësuar gjërat me fëmijët e tij, por kjo do të thotë se ka më shumë kohë cilësore që Janelle ta rrëmbejë.

Janelle ka orarin e saj

Janelle i tha një herë People, “Jeta është më e thjeshtë sepse ajo që do të ndodhte është se Kody do të vinte sepse ai ishte shumë i mirë për t'iu përmbajtur orarit të tij, por ishte e gjithë kjo përmbysje e rutinës sime në jetën time dhe ku nuk kishte shumë. e lidhjes emocionalisht, thjesht ndihej si një barrë. Tani, Janelle nuk ka pse të shqetësohet për dëshirat e Kody-t dhe të vendosë nevojat e saj në radhë të parë, të cilat duhet të jenë një frymë e freskët pas 25 vjetësh që i është thënë se çfarë të bëjë. Janelle tha me shaka: “Dhe tani shkoj në shtrat kur të dua; Unë ha atë që dua për darkë.”

Për Janelle, jeta e saj si një grua beqare tani ka të bëjë me nevojën themelore për të qenë në gjendje të zgjedhë çfarëdo që ndihet të bëjë në atë kohë. Ndërsa ajo nuk është gati të kthehet në një lidhje, ajo ka lënë të kuptohet se do të ishte mirë të kishte një partner të jetës, por për të qenë i sinqertë, ajo ka qenë beqare për kaq shumë kohë për shkak të dashurisë së Kody për Robyn sa nuk mendoj se ajo duhet të nxitojë për çdo gjë pasi ajo po ia del mjaft mirë vetë. Janelle ra dakord: “Nëse unë dhe Kody do të kishim qenë të ndryshëm dhe të kishim qenë vërtet të lidhur, dhe atëherë mendoj se kjo do të kishte qenë një histori shumë e ndryshme. Por siç ishte, unë jam shumë më i lirë. Më parë kam qenë mjaft i pavarur dhe i lirë, por tani jam vërtet i lirë.”

Çfarë do të thotë Liria nga Kody?

Për Janelle, të qenit i lirë nga tirania e Kody-t do të thotë se ajo mund të bëjë gjithçka që dëshiron zemra e saj. Pavarësisht nëse është duke udhëtuar, duke fjetur të dielën, apo për të vizituar shoqen e saj më të mirë Christine Brown. Pasi Christine u largua nga familja pluraliste, ishte e qartë se Kody nuk ishte i kënaqur që Janelle donte ende një miqësi pasi shpesh i bënte presion gruas së tij të dytë që ta zgjidhte atë. Tani, nuk ka më zgjedhje, vetëm fitore për Janelle.

Dhe shko ta kuptoj, Janelle po ëndërron shumë tani që nuk ka një burrë-fëmijë 220 lb që e ankoron poshtë. Janelle tha: “Ndjehem sikur mund të zgjedh tani. Më i vogli im ka mbaruar shkollën e mesme. Tani kam një jetë profesionale emocionuese, dhe i kam të gjithë këta fëmijë, kam nipër e mbesa dhe dua të eksploroj vetëm këtë pjesë të jetës sime.” Njerëz si Janelle që i besojnë partnerit të tyre për të marrë vendime të mira për ta kur ata nuk janë të aftë është një përrallë aq e vjetër sa koha. Por tani, të paktën, Janelle mund ta rishkruajë përrallën e saj.