Të gjitha mënyrat se si fëmijët e Terezës dhe Melisës kanë nxitur grindjen e tyre

Klea

Të gjitha mënyrat se si fëmijët e Terezës dhe Melisës kanë nxitur grindjen e tyre

Mosmarrëveshja mes familjes Gorga dhe Giudice ka qenë një shëtitje e tmerrshme. Që nga viti Amvise të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 3, Melissa GorgaJoe Gorga dhe Teresa Giudice janë përpjekur në mënyrë aktive të rrëzojnë njëri-tjetrin sikur të ishin një bandë mafioze italiane. Besnikëria ka nënkuptuar gjithçka për familjen. Të dy Tereza dhe Melisa pretendojnë se nuk u respektuan shumë herë për pëlqimin e tyre.

Mosrespektimi ka kaluar te fëmijët e Terezës dhe Melisës. Fatkeqësisht, atyre u është dashur të dëshmojnë se prindërit e tyre sillen si një grup fëmijësh në oborrin e shkollës që luftojnë për lëkundjet. Joey Gorga, Antonia Gorga, Gino Gorga, Gia Giudice, Gabriella Giudice, Milania Giudice dhe Audriana Giudice janë përfshirë të gjithë në përleshjet patetike. Tani, ndërsa fëmijët e Terezës dhe Melisës bëhen të rritur, ata po marrin vendimet e tyre kur bëhet fjalë për hallat dhe xhaxhain e tyre të larguar.

Fëmijët e Gorgas Un Miq Tereza

Duket sikur ribashkimi i sezonit 14 të RHONJ nuk shkoi siç ishte planifikuar. Ndjekësit me sy shqiponjë vunë në dukje se Xhino, Xhoi dhe Antonia nuk e kanë ndjekur Terezën pas sherrit të saj me nënën e tyre. I gjithë sezoni ka qenë i qetë në frontin perëndimor kur bëhet fjalë për ndërveprimin e Melissa dhe Terezës, pasi ato kanë refuzuar të flasin me njëri-tjetrin. Tani, duket se zotimi i tyre i heshtjes ka rënë te fëmijët e Gorga.

Deri më tani, Xhoi, Xhino dhe Antonia nuk kanë folur asnjëherë në emision për tezen e tyre, pozitive apo negative. Por mosdashja e tyre batanije flet shumë për fansat që mendojnë se tani nuk ka më kthim për të pasur një njësi të lumtur familjare. Askush nuk është plotësisht i sigurt se çfarë ndodhi, por ka zëra që Tereza e quajti Melisën një “kurvë”. Duket se Instagrami i Zia Tre-t tani ka tre ndjekës më pak dhe ndoshta ajo ka vetëm veten për të fajësuar.

Gia flet vrazhdë me Joe

Gjatë sezonit 12, Gia e bëri misionin e saj të thërriste Zio Joe në shumë raste. Megjithatë, asnjëri nuk mbeti si ai që kishin në festën e Terezës në oborrin e shtëpisë. Pasi dëgjoi se Joe kishte folur për babanë e saj, Joe Giudice, duke thënë se kunati i tij e kishte futur “nënën e tij në varrin e saj” dhe tha se ai nuk dinte të ishte “burrë”, Gia ishte. më shumë se i trazuar. Gjatë konfrontimit, maturanti i Universitetit Rutgers tha: “As babai nuk e meritonte”.

Megjithatë, duket se studimi i drejtësisë nuk e mësoi Gia-n se si të luftonte me drejtësi pasi bllokoi Joe Gorga-n të mbrohej, duke e mbyllur shpejt xhaxhain e saj, duke thënë: “Nëse do të më vish me mungesë respekti…atëherë nuk do të flas. për ju. Unë jam gjithashtu një i rritur tani, kështu që ju mund të flisni me mua si një…Sepse kam mbaruar me mosrespektimin tuaj.” Natyrisht, Joe Gorga u trondit nga helmi i Gias. Ai më vonë vuri në dukje, “Unë kurrë nuk do ta lejoja vajzën time të fliste me tezen time apo xhaxhain tim kështu. Dua të them, ku jeni rritur?”

Milania nuk mund ta fal Joe

Pranë Gias, Milania ka qenë gjithashtu shumë e hapur për Melisën dhe Xhoin, pasi ajo me sa duket ka pirë edhe Kool-Aid që i ha nëna e saj. Përsëri, gjatë sezonit 12, fansave iu dha një paraqitje e shkurtër se sa shumë fëmijët e Giudice nuk e donin tezen dhe xhaxhain e tyre. Milania nuk ishte e kënaqur kur pa nënën e saj duke i bërtitur.

Milania zbulon se është bllokuar nga Melissa

Rezulton se motra e madhe Gia nuk ishte e vetmja që ishte vënë në pauzë nga Melissa. Pasi një përdorues i TikTok ndau lajmin e Gias, Milania mori seksionin e komenteve për t’i hedhur benzinë ​​zjarrit, duke vënë në dukje se ajo gjithashtu ishte bllokuar. Melisa në fakt nuk ndjek asnjë nga Giudices, përveç Gabrielës.

Gia e quan Joe një oportunist

Gia u zgjua pikërisht këtë mëngjes dhe zgjodhi dhunën kur mendoi se do të shkonte sërish pas xhaxhait të saj. Këtë herë, avokatja aspiruese zbuloi se besonte se xhaxhai i saj ishte një “oportunist” pasi pozoi për një foto me Joe Giudice ndërsa ishte në Bahamas sikur të ishin pajtuar. Dy Joes kanë qenë të njohur për përbuzjen e njëri-tjetrit, kështu që fotografia nuk i ka pëlqyer Gias.

Gia nuk mund ta kafshonte gjuhën e saj ndërsa shkroi në seksionin e komenteve, “Kjo është sinqerisht komike të dish që ti ke qenë me të për as 5 minuta, dhe ne jemi në gjendje të bëjmë dikë të bëjë një video të ndërveprimit; ndërkohë, gjithçka që ke bërë është folur kaq keq për babanë tim.”

Është e qartë se gratë Giudice kanë pasur shumë më tepër për të thënë për tezen dhe dajën e tyre sesa fëmijët e Gorgës, gjë që thjesht tregon se ndoshta Melissa dhe Xho po përpiqeshin gjatë gjithë kohës të rregullonin gardhet.