Të gjitha mënyrat se si Bachelor i Artë Gerry Turner ia doli dhe dështoi

Klea

Të gjitha mënyrat se si Bachelor i Artë Gerry Turner ia doli dhe dështoi

Bachelor i Artë plumbi, Gerry Turner, ka bërë një punë të mrekullueshme me sezonin e parë të shfaqjes. The Golden Bachelor ka qenë një hit i madh me shikuesit e Kombit Bachelor, edhe më shumë se disa nga këstet e tjera të fundit të ekskluzivitetit. Megjithatë, ndërsa Gerry ka bërë një punë të shkëlqyer si kryesues në pjesën më të madhe, ai nuk ka qenë i përsosur. Këto janë të gjitha mënyrat se si Golden Bachelor Gerry Turner ia doli dhe dështoi si kryesimi i parë i spin-off-it.

Gerry ishte i hapur ndaj procesit – Sukses

ABC/John Fleenor

Një gjë në të cilën Gerry bëri një punë të shkëlqyer ishte të qenit kaq i hapur. Nga nata e parë, Gerry u hap plotësisht ndaj procesit dhe me të vërtetë e lejoi veten të binte në dashuri. Gerry foli për marrëdhënien e tij me gruan e tij Toni, e cila u nda nga jeta në mënyrë tragjike disa vite para xhirimeve. Nuk mund të kishte qenë e lehtë për Gerry-n të hapte sërish zemrën e tij, por ai bëri një punë të mrekullueshme në këtë!

Gerry e vinte veten atje në çdo takim që dilte dhe i jepte çdo gruaje një goditje. Për më tepër, Gerry dukej se ishte po aq i pranishëm në çdo bisedë ku ai ishte pjesë dhe nuk luante të preferuarat me gratë. Gerry u dha të gjithëve një shans të drejtë, gjë që ishte bukur për t’u parë.

Gerry bëri historinë e televizionit të realitetit – Sukses

ABC/John Fleenor

Gerry dhe gratë bënë vërtet histori me premierën e The Golden Bachelor. Fansat e Kombit Bachelor nuk ishin të sigurt se çfarë të prisnin nga shfaqja e takimeve për të moshuarit, por u befasuan këndshëm. Gerry dhe gratë dëshmuan se ju ende mund të argëtoheni dhe të bini në dashuri në vitet e fundit.

Golden Bachelor bëri një punë të shkëlqyeshme për t’i dhënë shikuesve njohuri për takimet si një qytetare e moshuar, falë Gerry dhe zonjave. Ata në pishinën e artë të takimeve ende shkojnë në takime në parqet argëtuese dhe bisedojnë në krevate marinari. Ekziston padyshim një stereotip i padrejtë rreth takimeve me të moshuarit, të cilin Gerry dhe gratë vërtet ndihmuan për ta thyer.

Gerry bëri gabim besimi – dështoi

ABC/John Fleenor

Një nga gabimet më të mëdha të Gerry ishte mënyra se si ai i dha fund marrëdhënies së tij me Faith Martin. Faith ishte një nga tre zonjat që arritën në vendlindjet, së bashku me Theresa Nist dhe Leslie Fhima. Kur Gerry shkoi për të vizituar familjen e Faith, të dy dukej se e çonin lidhjen e tyre në një nivel të ri.

Gerry pati gjithashtu biseda të shkëlqyera me familjen dhe miqtë e Faith-it, duke përfshirë dy djemtë e saj. Në fund të takimit, Gerry i tha Faith-it se e donte atë, para të gjithëve, gjë që ajo ia ktheu. Megjithatë, në ceremoninë e trëndafilave, Gerry përfundimisht e dërgoi atë në shtëpi. Ky ishte një vendim i vështirë për Gerry-n, por fansat ishin të hutuar se pse ai do t’i thoshte Faith-it se e donte atë vetëm për ta dërguar në shtëpi.

Më vonë, Gerri zbuloi se ndihej i tmerrshëm, pasi u premtoi bijve të Faith-it se do të kujdesej për zemrën e saj. Kur Gerry dhe Faith patën mundësinë të flisnin në Women Tell All, Faith i tha Gerrit se ajo nuk ndihej e mashtruar prej tij. Ndërsa ishte një ribashkim emocional, duket se si Gerry ashtu edhe Faith ishin në gjendje të merrnin mbylljen që u duhej nga situata.

Gerry as nuk po i trajton dy të parët në mënyrën më të mirë – Dështon

Golden Bachelor Leslie dhe Gerry Turner
ABC/John Fleenor

Gabimet e Gerry-t nuk mbaruan në vendlindjet, pasi ai gjithashtu mori disa vendime problematike gjatë takimeve të tij të fundit me Leslie dhe Theresa. Leslie mori takimin e parë dhe Gerry në thelb i tha asaj se ai besonte se ajo ishte ajo. Ishte e qartë se Leslie ishte goditur me Gerry dhe u largua nga data duke besuar se ajo do të merrte trëndafilin e fundit.

Megjithatë, në takimin e tij me Terezën, Gerry ndryshoi melodinë e tij. Në fillim të ditës, Gerry e gjeti veten duke pyetur veten nëse marrëdhënia e tij me Terezën kishte ecur në rrjedhën e saj. Në një moment gjatë një bisede me Terezën, Gerry madje pranoi se po pyeste se çfarë po bënte Leslie në vend të kësaj.

Megjithatë, më vonë gjatë ditës, Gerry e gjeti veten duke bërë më shumë përparim me Terezën. Pasi foli për karrierën e Theresa-s, Gerry e gjeti veten duke u dashuruar sërish me të. Gerry pranoi takimin me një suitë fantastike me të dyja gratë dhe duket se ka bërë shumë përparim në të dyja marrëdhëniet që atëherë. Ndërsa kjo është mirë, Gerry nuk duhet ta kishte udhëhequr Leslie aq shumë gjatë takimit të tyre, kur ai e dinte se ndjenjat e tij për Terezën mund të rriteshin potencialisht.