Të gjitha mënyrat që Bravo e trajton RHOM-in si një mendim i mëvonshëm

Klea

Të gjitha mënyrat që Bravo e trajton RHOM-in si një mendim i mëvonshëm

Sipas mendimit tim, Amvise të vërteta të Majamit është në kulmin e saj, dhe Bravo thjesht duket se po fle në hitin e vet! Ky sezon ka gjithçka, duke përfshirë një qen që i shtrëngon këmbën një këngëtari profesionist të operës, një përleshje me limuzinë për gazrat dhe një lojë basketbolli të Real Housewives. Një ekskluzivitet nuk bëhet më mirë se kjo. Natyrisht, kjo ndihmon që të gjitha gratë duken se janë miq të vërtetë me njëra-tjetrën. Më pëlqen spanjishtja që flitet kaq pa mundim, pasi shpesh më duket sikur po marr një mësim kulturor.

Të gjithë kanë një mendim kur bëhet fjalë për RHOM, por unë do të debatoja me këdo që po përpiqet të pretendojë se sezoni 6 po i vë në gjumë. Ju mund ta përshkruani lehtësisht shfaqjen si shumëngjyrëshe dhe shumë si një festë. Kasti ju bën të dëshironi të rrini me gratë dhe të jetoni atë jetë të çmendur në Miami. RHOM është i çuditshëm, me ritme të shpejta, bie në sy dhe është kozmopolit. Sezonet e rindezjes gjithashtu i bëjnë ekskluzivitetet e tjera të duken super të vjetruara. Prodhimi është kaq i mprehtë dhe bashkëkohor, kështu që pse Bravo do të dëshironte të hidhte një çelës në punë?

Pa Respekt

Një gjë që më shqetëson dreqin kur bëhet fjalë për mosrespektimin e Bravo për RHOM është se ata janë kaq të gatshëm të përplasin episodet në favor të yjeve të tjerë të Bravo-s që janë zuzar. Kohët e fundit, thashethemet janë përhapur se orari i ribashkimit të RHOM ishte ngatërruar vetëm në mënyrë që rezidenca e Erika Jayne në Las Vegas të mund të merrte një rritje. Sinqerisht, tani, sa herë mund ta shikojmë këngëtaren e Pretty Mess duke gërvishtur se sa e shtrenjtë është të jesh ajo?

Supozohet se ribashkimi është zhvendosur për të enjten, gjë që do të jetë mirë sepse fansat do të angazhohen për ta parë, por më ngatërron mendjen që Bravo me të vërtetë mendon se ne i kushtojmë vëmendje përpjekjes së Erikës për t’u rikthyer në krye. Është e qartë se Bravo po i trajton amvisat e Majamit si njerkun e padëshiruar. Unë me të vërtetë shpresoj që Bet It All On Blonde të dështojë po aq fort sa rezidenca e Erikës.

A po shkakton Bravo një shqetësim?

Fakti i thjeshtë që aktorët e RHOM trajtohen me kaq mungesë respekti është çmenduri për mua. Por a mundet që rrjeti ta bëjë këtë qëllimisht? Sigurisht që jo, pasi gratë nuk dështojnë kurrë të kuptojnë detyrën e tyre. Tre sezonet e fundit kanë qenë spektakolare dhe përfshijnë modë dhe drama të mahnitshme. Pra, çfarë është kapja? Dua të them, mund të ndodhë që vlerësimet e drejtpërdrejta nuk do të kenë aq shumë sa shikimet e transmetimit, por megjithatë, unë them se zonjat e 305 meritojnë pak më shumë respekt. Përuluni mbretëreshave tuaja!

Duket sikur Bravo po përpiqet qëllimisht të silurojë RHOM përsëri në anulim. Ka një shije të caktuar kur bëhet fjalë për Miami: pikante. Gratë janë të zbehta, me disa prej tyre që madje u mungon ndjenja e aftësive të botës reale, por unë jam këtu për karrierën e këngës në OAP Adriana de Moura dhe Divorci i Lisa Hochstein shkrihet.

RHOM është duke u përdorur

Bravo po drejton një biznes, por po përdor Real Housewives të Miami për të nxitur ekskluzivitete të tjera. Të tregosh se sa mirë mund të funksiononte një rindezje duhet t’i kishte marrë më shumë vlerësime serialit, por në vend të kësaj, Bravo po vepron sikur mund të vinte në siklet nga RHOM. Rrjeti po përdor paraqitjen për rindezjen e Real Housewives të New York City dhe Real Housewives Atlanta, gjë që është e mrekullueshme, por ku po transmetohet aktualisht buxheti i marketingut për sezonin e Miami?

Është e rrallë që fansat të shohin përditësime në rrjetet sociale me klipe apo foto ekskluzive. Në fakt, shumë prej llogarive të fansave në internet kanë marrë përsipër të ndajnë shikimet e fshehta. Duket sikur Bravo po e lëshon topin. Fotoja e fundit e llogarisë së emëruar Real Housewives të Miami ishte 98 javë më parë dhe imazhi është i paqartë. Më e pakta që ata mund të bënin është të krenohen me shfaqjen, pasi ajo ende po jep shumë episode të reja çdo javë. Kush po fle në punë në Bravo PR?