Të gjitha mënyrat Kody Brown Strung Meri Brown Along

Klea

Të gjitha mënyrat Kody Brown Strung Meri Brown Along

Meri Brown ka qenë jashtë syve dhe jashtë e Kody Brown mendje për shekuj. Është bërë një shaka e brendshme me Gratë Motra fansat që patriarkut nuk i ka mbetur më dashuri për t’i dhënë Merit pas incidentit të saj të peshkimit të mustakëve që e la Kody të ndihej i tradhtuar.

Megjithatë, deri vonë, Meri ka ngecur ditë pas dite, duke shpresuar vetëm për një kernel vëmendjeje nga poligamisti. Mjerisht, largimi i saj sapo e ka bërë nënën e një fëmije të duket e dëshpëruar, gjë që është një mënyrë e sigurt për të fikur babanë e 18-vjeçëve. shumë situata në favor të tij.

Le ta pranojmë – Kody nuk ka qenë kurrë i preferuari i fansave, por ju duhet t’i jepni atij një meritë. Me kalimin e stinëve, ai ka arritur të jetë në gjendje të manipulojë disa gra më shumë se të tjerat dhe përdor superfuqinë e tij për të keqen. Qoftë nëse pranon ëmbëlsirat e bëra vetë nga Rice Krispie ose fton Merin për Krishtlindje, Kody di se si t’i mbajë gratë e tij në pritje për lëvizjen e tij të radhës dhe fatkeqësisht, ndonjëherë, ato bien në truket.

Historia e Merit ka qenë e vështirë për t’u parë pasi është e qartë për të huajt se Kody nuk e ka dashur Merin prej vitesh, duke e lënë atë të luftojë për dashurinë e pashpërblyer.

Kody nuk e konsideron veten të martuar me Merin

Flamuri i parë i kuq i madh në lidhje me ndjenjat më të thella të Kody ndaj gruas së tij të parë është fakti që ai ka deklaruar hapur se nuk ndihet më në një bashkim me Merin. Gjatë sezonit 17, Kody vuri në dukje se ai nuk do të mërzitej nëse Meri do të shkonte dhe do të gjente një burrë tjetër për të qenë me të, duke thënë se mendonte se ajo do të ishte larguar shumë kohë më parë. Burri me një tani gjithashtu vuri në dukje se ai ishte i hutuar përse ajo jetonte ende në Flagstaff kur B&B e saj e lulëzuar ishte në Juta.

Në sezonet e mëparshme, Kody në fakt sugjeroi që Meri të largohej dhe të zhvendosej përgjithmonë në Utah. Ishte një taktikë e qartë të përpiqesha që Meri të distancohej, në mënyrë që ai të mos përballej me bagazhin emocional. Ishte gjithashtu një marifet të ishte vetëm me Robyn Brown, gruan e tij të katërt dhe të preferuar. Kody ka një zakon të keq të largojë gratë me të cilat ka mbaruar, duke i detyruar ato të marrin vendimin për të lënë martesën dhe të jenë djemtë e këqij,

Kody thjesht dëshiron të jetë miq

Babai i 18-vjeçëve është vazhdimisht duke u përplasur me veten, me premierën e sezonit të 18-të të Sister Wives. Një nga gjërat e para që ai thotë për Merin është se ndonjëherë kupton se në të vërtetë je miq më mirë me dikë sesa partnerë, duke zbuluar se mund të përfundoni edhe me një miqësi të plotë. Por më vonë në të njëjtin episod, Kody tregon ngjyrat e tij si një hipokrit ndërsa sulmon Christine Brown.

Gjatë tirades së tij, ai përdori Merin dhe marrëdhënien e tij si një shembull se si të riparonte një marrëdhënie të prishur. Ai tha se ajo është e ngujuar në mënyrë që ata të mund të punojnë me zell në gjërat për të deshifruar nëse marrëdhënia e tyre është apo jo e qëndrueshme dhe e lavdëron atë që nuk “iku” siç bëri Christine.

Deklarata i hutoi fansat e TLC pasi Kody nuk ka qenë në një lidhje të ngushtë me Merin për më shumë se 10 vjet dhe e pranoi hapur se ai nuk i afrohet më asaj. Sinqerisht, kujt i duhen armiq kur ke miq si Kody?

Kody nuk kujdeset për distancën

Patriarku nuk e pranon se me të vërtetë ka një marrëdhënie të prishur me Merin, por ai angazhohet ta injorojë atë. Kody duket se kujdeset më shumë për numrin e grave që ka ende sesa për gjendjen e martesave të tij. Për Kody, për sa kohë që ai mund t’u tregojë njerëzve se ende jeton një martesë pluraliste në librin e tij, ai po bën gjithçka siç duhet.

Megjithatë, Meri më në fund ka filluar të pranojë se i shoqi nuk i jep një “miu” për të dhe po mendon të transferohet përgjithmonë në Utah me shpresën e një fillimi të ri. Është e vështirë të shikosh Merin të mbajë shpresën se diçka do të ndryshojë kur Kody as nuk i flet me mirësi apo nuk kujdeset për të.