Të gjitha arsyet pse Robyn fajëson Christine për rënien e Kody

Klea

Të gjitha arsyet pse Robyn fajëson Christine për rënien e Kody

Nuk ka rëndësi se si Kody BrownGruaja e katërt e bën rrëmujën familjare, Gratë Motra fansat thjesht nuk mund t’i kuptojnë arsyet e saj për familjen poligame të dështuar. Për vite, Robyn Brown ka qenë një gjemb në sy për tre bashkëshortet e para të Kody, Christine Brown, Meri Brown dhe Janelle Brown. Robyn hyri në klan në vitin 2010 si gruaja më e re e patriarkut. Pothuajse brenda natës, ajo fitoi favorin me Kody, duke rezultuar që ajo u bë një Geppeto e jetës reale ndaj një fëmije burrë të quajtur Pinoku nënkuptojmë Kodin.

Robyn thërret Christine

Frederick M. Brown/Getty Images

Gjatë një episodi të kohëve të fundit të Sister Wives, zhgënjimet e Robyn vluan teksa ajo vuri në shënjestër yllin e preferuar nga fansat e TLC. Gjatë një bisede të tensionuar me Merin, Robyn vuri në dukje se sa “i zemëruar” ishte bërë babai i 18-vjeçëve, ku të dy ranë dakord se ai nuk ishte njeriu me të cilin u dashuruan për herë të parë gjithë ato vite më parë. Duke marrë përsipër të identifikonte një sulmues, Robyn, i njohur si Nancy Drew, fajësoi zgjedhjen e Christine për t’u larguar si arsyeja pse Kody kishte “ndryshuar” emocionalisht.

Duke folur me Merin, Robyn e sulmoi Christine-n, duke pohuar: “Ajo që Christine ka bërë e ka ngatërruar atë. Ai nuk dëshiron ta pranojë, por është e vërteta. Christine thjesht shkatërroi të kaluarën e tij. Si, ajo që ai mendonte ishte një situatë funksionale. Ajo në thelb tha se ishte e tmerrshme.” Robyn vazhdoi, “Çdo minutë e çdo lloj gjëje ditore. Tregime mbi histori të të gjitha gjërave që ajo po kalonte dhe jo për ty dhe Janelle aq sa ai.”

Robyn ndjen se Christine e ka njollosur stilin e jetës plural

Kody Brown, Christine Brown
Foto nga Gabe Ginsberg/FilmMagic

Gjatë bisedës, Robyn u nxeh aq shumë sa filloi të qante, duke e respektuar pseudonimin e saj Sobbin’ Robyn. Ndërsa Kody pretendon se po qan, Robyn mendon se nuk ka asgjë për të bërë për të shpëtuar familjen e tij. Robyn vuri në dukje se ajo mund të përpiqej dhe ta nxiste atë të rregullonte marrëdhëniet e tij, por dukej se hoqi dorë në rrëfimin e saj pasi tha: “Kody do të bëjë atë që do të bëjë Kody”.

Anasjelltas, Robyn ka luajtur gjithmonë viktimën edhe pse ajo i mohon këto pretendime, duke deklaruar se “nuk do ta lejojë veten të jetë në atë proces mendimi”. Gjithçka kthehet në të qenit një motër e mirë për Robin. Si Janelle ashtu edhe Christine zbuluan se problemet e tyre vinin nga mënyra se si Kody e perceptonte Robyn. Ka pasur shumë raste kur Robyn është inatosur dhe Kody ka ndjekur shembullin. Mjerisht, miqësia në një martesë thjesht nuk mjafton, duke e lënë Robyn të ndiejë se Christine ishte e keqja në divorc.

Meri, megjithatë, nuk ishte plotësisht në bord me atë narrativë pasi ajo zbuloi, “Unë nuk besoj se Christine tha se çdo pjesë e jetës sonë ishte ferr. Unë besoj se ajo kishte zhgënjime, dhe nëse kjo është ajo që Kody e interpretoi dhe ia transmetoi Robyn-it si të tillë, nuk mendoj se kjo është e drejtë.”

Kody është i zhgënjyer

Kody Brown
TLC/YouTube

Një arsye tjetër për urrejtjen e tepruar të Robyn për Christine erdhi kur ajo zbuloi se ishte faji i nënës së gjashtë fëmijëve që Kody kishte humbur rrugën me Zotin. Kody u rrit duke u praktikuar në Vëllezërit e Bashkuar Apostolik, por që nga divorci i tij, ai e ka humbur rrugën.

Por Christine nuk do t’i merrte lehtë akuzat, duke iu përgjigjur: “Unë nuk do të jem përgjegjës për humbjen e fesë së Kody-t. Kjo është qesharake. Për të më vënë mua si kokë turku për të humbur besimin e tij. Unë kurrë nuk kam pasur aq shumë fuqi të Kody.”

Dr Jekyll Takoni zotin Hyde

Robyn Brown
TLC/YouTube

Sipas Janelle, Robyn gjithmonë kishte një mënyrë të veçantë për të manipuluar ata që e rrethonin. Agjentja e pasurive të paluajtshme ndau disa njohuri mbi dinamikën e familjes, duke thënë: “Robyn luan këtë kartë vërtet të çuditshme ku ajo harron ose nuk e di pse, dhe kjo është një MO tipike për të. Unë as nuk mund të tregoj asgjë me Kody për Robyn sepse ajo është e përsosur. Ajo është mbështetëse; Ajo është e vetmja që ka qenë besnike. Si, ai thjesht e mbyll atë. Nuk ka komunikim.”

Është e qartë se Robyn thjesht po përpiqet të largojë sytë e shikuesit nga aksidenti me makinë që është marrëdhënia e saj me pjesën tjetër të familjes Brown. Edhe pse ajo po përpiqet çmos për të fajësuar gratë e tjera, shikuesit e Sister Wives nuk mund të binden se Robyn nuk është fajtor. Pavarësisht se sa shumë përpiqet të fitojë audiencën, është e qartë se poligamia nuk është e përshtatshme për të gjithë.