Të gjitha arsyet pse Jessel Taank është mirëmbajtje absolutisht e lartë

Klea

Të gjitha arsyet pse Jessel Taank është mirëmbajtje absolutisht e lartë

Jessel TaankAmvise reale të qytetit të Nju Jorkut është një publiciste mode, grua dhe nënë e re e djemve binjakë. Por ajo po shfaqet gjithashtu si një nevojë paksa në rindezjen e ekskluzivitetit. Në pjesën më të madhe, gratë e reja që mbajnë mollët e arta janë bashkuar mirë me njëra-tjetrën ndërsa vazhdojnë të tregojnë jetën e tyre në qytet. Megjithatë, Jessel po dëshmon më shumë se një herë se mund të jetë një princeshë për shkak të kërkesave të saj të tepërta.

Hamptons shkuan në jug

Është e sigurt të supozohet se Erin Lichy nuk do t’i ftojë gratë përsëri në pasurinë e saj në Hamptons së shpejti, veçanërisht Jessel. Ndërsa qëndronte në shtëpinë e sekserit, Xheseli me të vërtetë i la në fund sjelljet e saj, pasi ajo nuk bëri gjë tjetër veçse u ankua. Ndërsa mund të kishte qenë se asaj i mungonin djemtë e saj, disa nga shpërthimet e saj erdhën si mirëmbajtje të lartë. Jessel u ankua për nxehtësinë e prishur dhe pamundësinë për t’u lidhur me wifi.

Qëndrimin e saj e vuri re edhe çdo anëtar tjetër i kastit, veçanërisht pasi Jenna Lyons shpërndau si dhuratë të brendshme të shtrenjta. Jessel ishte më pak se i impresionuar me veshjen e saj, duke thënë se ishte “e shëmtuar” dhe duke thënë se lëshonte “dridhje Grinch”. Komentet dukej se e lënduan stilisten e J.Crew, por në atë kohë, Jessel ishte shumë e zhytur në vetvete për të vërejtur se ankesat e saj kishin shkaktuar dëme serioze.

Fatkeqësia e takimit të kafesë së Jessel dhe Erin

Pas udhëtimit të fundjavës nga ferri, Erin dhe Jessel vendosën të kapnin kafenë dhe të thonin ankesat e tyre, por momenti kumbaya nuk zgjati shumë. Pasi vuri në dukje se gratë ishin një tufë “kakarise”, nëna e dy fëmijëve u dyfishua, duke vënë në dukje se në fakt ishte një term dashurie. Jessel nguli menjëherë këmbën e saj në të kur tha se Tribeca ishte “duke u ngritur dhe duke ardhur”. Shpërthimi i vogël çoi në fjalë më të nxehta me Erinin, asgjë që Jessel e quajti “të drejtë”. Ndërsa Erin përpiqej të shprehte bukur mendimin e saj, Jessel ia ktheu duartrokitje, “Pra, unë jam një princeshë … një princeshë që nuk funksionon, me sa duket?”

Kërkimi për një parashkollor

Për disa arsye, të pasurit dhe të famshmit mendojnë se duhet t’i kenë fëmijët e tyre në rrugën e duhur për parashkollor para se të jenë ngjizur. Le të jemi të sinqertë: Asnjë fëmijë i vogël nuk do ta dijë se po mëson për ngjyrat dhe se si të ndajë në një institucion me $65,000 në vit. Megjithatë, Jessel ndihet ndryshe. Ndërsa flet në rrëfimin e saj, ajo vëren: “E kemi ngushtuar në dy shkolla. Domethënë, e kam ngushtuar në dy; Pavit ka qenë i ulur në bythë duke u përplasur me topat e tij.” E gjithë ideja e nevojës për një parashkollor të ngjashëm me Harvard-in erdhi si bougie.

Jessel e di se si të bëjë një hyrje

U raportua përmes Page Six se Jessel në fakt humbi drekën e saj ndërsa merrte pjesë në premierën e Real Housewives të New York City, e cila u mbajt në dhomën e Rainbow. Publicistja e modës hyri në një banjë private dhe u sëmur, por pati edhe një incident në tapetin e kuq. Qoftë nerva apo helmim nga ushqimi, Jessel vendosi të largohej nga ngjarja pasi dëshmitarët pohuan: “Ajo dukej shumë e zbehtë dhe nuk buzëqeshte apo bashkëvepronte me shumë njerëz.” Fashionistja me sa duket kishte ardhur nga Greqia atë mbrëmje dhe nuk kishte fjetur mjaftueshëm.

Pra, po, Jessel, ju të gjeni si një princeshë; përpiquni të mos veproni aq i tronditur. Midis ndjenjës së vetes së amvises më të re dhe asaj që është e rëndësishme për të, ajo del paksa e prishur. Jo shumë shikues mund të jetonin stilin e jetës që ajo bën, dhe edhe pse Jessel shpesh ka argumentuar se është një emigrante në vend, shumë pajtohen me Sai De Silva, e cila deklaroi se ka një “model të vjetër parash”.

Jessel gjithashtu u rrit në Londër, duke ndjekur Kolegjin King’s London. Ndërsa ajo nuk ka treguar se çfarë pjese të Londrës, mund të supozojmë se nuk ishte zona e Basildon apo Camden. Nuk ka dyshim se Jessel ka punuar shumë, por fansat dhe anëtarët e kastit nuk mund të heqin dorë nga ndjenja se ajo mund të ketë pasur një formë edukimi me lugë argjendi. Ndërsa udhëtimi në Hamptons mund të mos ketë qenë çaji i të gjithëve, sigurisht që nuk ishte aq keq që të ftuarit të ankoheshin në baza ditore. Edhe vetë bashkëshorti i Xheselit mendon se ajo shfaqet si e ashpër, gjë që duhet t’i bërtasë mamasë së re.