Chantel Everett

Klea

Të fejuarit 90 ditë: Statusi aktual i marrëdhënies së Chantel Everett dhe Giannis

Të fejuarit 90 ditë: Statusi aktual i marrëdhënies së Chantel Everett dhe Giannis

Chantel Everett ka qenë sërish në kërkim të dashurisë pas serialit TLC, Chantel Familjaredokumentoi rrëzimin dhe djegien e martesës së saj gjashtëvjeçare me Pedro Jimeno.

Chantel Familjare

e Chantelit Kërkimi për të rikthyer zakonin e saj gjatë një udhëtimi në Greqi ka qenë një histori e vazhdueshme në sezonin e katërt të 90 Dita: Jeta Beqare. Episodi i së hënës paraqiste seanca të vështira për t’u grimuar mes tyre Chantel dhe një grek i quajtur Giannis, por I fejuari 90 ditor alum dinte pak për të.

Chantel Everett

Chantel u takuan për herë të parë në një klub, ku ajo mësoi se ai ishte një futbollist profesionist i cili ishte kthyer së fundmi nga një qëndrim tre vjeçar në Londër.

Chantel i tha: “Duhet të jesh vërtet i mirë”, të cilit ai u përgjigj: “Të jem i sinqertë, po.”

Chantel Everett

Giannis zbuloi se nuk ishte martuar kurrë dhe u shfaq i patrazuar kur Chantel i tha se ajo ishte divorcuar së fundmi.

Chantel vërejti gjatë një episodi të mëparshëm – “Nuk e di nëse është thjesht një gjë greke apo një gjë e tij të jesh kaq i kuptueshëm, por e shoh si pozitive dhe dua të shoh se ku mund të shkojë kjo.”

Chantel u tha kamerave se ndihej “e fuqishme” të ndiqja një lidhje të mundshme dashurie, por pranoi se ndoshta kishte “flamuj të kuq” ende për t’u zbuluar.

Ajo tha: “Kështu që unë do t’i besoj vetes dhe këtij procesi të gjetjes përsëri të dashurisë së re.”

Chantel Everett

Chantelsë bashku me treshen e miqve të saj, më vonë udhëtoi katër orë për t’u takuar Giannis në vendlindjen e tij. Dyshja dolën për darkë, ku diskutuan tema si historia greke. Giannis konfirmoi se do të konsideronte zhvendosjen në Shtetet e Bashkuara, gjatë një shkëmbimi për jetën jashtë vendit. Chantel e deklaroi datën një sukses, por nuk e ftoi Giannis kthehet në dhomën e saj, pa kujdes.

Chantel Everett

Gjatë episodit më të fundit, dyshja diskutuan shpresat e tyre personale për të ardhmen dhe ranë dakord që të dy donin të qetësoheshin dhe të kishin fëmijë. Giannis pyeti më vonë Chantel çfarë “shkoi keq” në martesën e saj, dhe ajo e shpjegoi këtë e Pedros familja nuk e ka pëlqyer kurrë dhe përfundimisht ka ndërhyrë në martesën e tyre sepse ata “dëshiruan të përdorin [her] për shtetësi.”

Chantel Everett

Chantel deklaroi – “Pra, djali im ideal do të ishte jetim”, gjë që është e qartë të shqetësuar Giannis. Ai tregoi se familja e tij ishte e rëndësishme për të, por e siguroi Chantel se ata nuk do të futeshin në marrëdhënien e tyre.

Chantel Everett

Nuk duket se Chantel dhe Giannis shkoi distanca, pasi në faqen e infermierit në Instagram nuk përmendet sportisti. Ajo aktualisht jeton në Atlanta dhe së fundmi ka marrë një punë në SSA Beauty Bar në Sandy Springs, Georgia, si injektore infermiere. Chantel nuk ndjek Giannis në mediat sociale, e cila me sa duket tregon për një fluturim të shkurtër pushimesh, jo për fat të mirë.

90 Dita: Jeta Beqare transmetohet të hënën në orën 20:00 ET në TLC.