Të dy Carl Radke dhe Lindsay Hubbard morën kërpudha

Klea

Të dy Carl Radke dhe Lindsay Hubbard morën kërpudha

Ribashkimi i Sezonit 8 të Shtëpisë Verore ishte një shans për të Karl Radke dhe Lindsay Hubbard për të thënë fjalën e tyre të fundit me njëri-tjetrin, dhe ndoshta më tronditëse, kërpudhat u sollën në bisedë. Është e qartë se dyshja erdhën me argumente për të sfiduar versionin e ngjarjeve të tjetrit.

Veçanërisht, Lindsay u zemërua nga prezantuesi Andy Cohen për akuzat që ajo bëri për të fejuarin e saj të atëhershëm që ishte keq. Ajo u mbajt përgjegjëse pasi e quajti atë “kokainë Carl”.

Në një version të zgjeruar të ribashkimit, ish guruja e PR-së solli një ngjarje që i dha besim pyetjeve të saj në lidhje me maturinë e Carl.

Carl dhe Lindsay rishikojnë “përkufizimin” e maturisë pas bombës së kërpudhave

Në versionin e pacensuruar të Peacock të ribashkimit, Lindsay vuri në dyshim “çfarë konsiderohet esëll dhe çfarë konsiderohet jo”.

“A konsiderohet si maturi bari i keq? Një javë para xhirimeve, Carl ishte me kërpudha në një festival muzikor”, zbuloi ajo.

“Ne morëm një mikrodozë të vogël së bashku,” pranoi Carl. “Ne në fakt shikuam njëri-tjetrin dhe thamë, 'Nuk do ta bëjmë më këtë”.

Veteranja Bravolebrity u pajtua me atë shpjegim të ngjarjeve, por theksoi se ajo “nuk pretendon të jetë esëll”.

Andy pyeti sugjeroi që ajo dhe Carl nuk kishin të njëjtin “përkufizim” të maturisë. Bashkëylli i “Summer House”, Ciara Miller tha se ishte një veprim “i çmendur” për ta paraqitur atë tani, duke qenë se ish-VP i Shitjeve të Loverboy ka qenë esëll që nga viti 2020.

“Pse jeni kaq i fiksuar në përkufizimin e tij të maturisë?” pyeti Amanda Batula. “Pse nuk jeni thjesht mbështetës i rrugës …”

Lindsay këmbënguli se ajo ka qenë “gjithmonë” mbështetëse për këtë çështje.

“Ti nuk je. Je aq i zemëruar sa ai pi duhan,” u përgjigj Amanda. “Më thatë se nuk të pëlqen kur ai e bën këtë.”

“Çdo alkool që kam pirë është përdorur gjithmonë kundër meje,” tha ajo. “Unë dilja për darkë me një të dashur dhe më pyesnin se sa gota verë.”

Amanda ende po bënte një ndeshje me yllin e saj në këtë pikë. Ajo i tha Lindsay se është për shkak se ajo “inatos” pasi pi. Carl thirri për të thënë se ishte “një pyetje e drejtë”.

Jo plotësisht rezolucioni që mund të ishte. Të dyja palët janë ende duke e dyfishuar versionin e tyre të gjërave.