Të dhëna Martesa e Kandi Burruss dhe Todd Tucker në shkëmbinj!

Klea

Të dhëna Martesa e Kandi Burruss dhe Todd Tucker në shkëmbinj!

Të dhëna Kandi Burruss dhe Todd Tucker’s Martesa në shkëmbinj!

Kandi Burruss dhe Todd Tuker Së fundmi ka transmetuar një mosmarrëveshje në Instagram Live pas Todd qëndroi jashtë duke festuar deri në 5 të mëngjesit

Kandi Burruss

Bravo Shaderoom kapi shkëmbimin e vështirë midis Amvise të vërteta të Atlantës yjet, gjatë së cilës Todd pyeti – “Pse ka një punë të madhe?”

Todd qëndroi në këmbë, duke hequr dorë nga ideja se ishte e papërshtatshme që një 50-vjeçar, baba i katër fëmijëve të kthehej në shtëpi në agim, pasi goditi skenën e klubit të natës në Atlanta.

Todd Tuker

Kandi ishte duke i bërë flokët dhe grimin nga ekipi i saj si martesore diskutimi u ndez.

“Ju kontrolloni vendndodhjen time, që të dini që nuk jam në shtëpinë e asnjë zogu,” Todd argumentuar. “Përveç rastit kur zogu jeton në klub, ose jeton në Magic City, ose jeton në një restorant.”

Kandi Burruss

Todd pohoi se i pëlqen të rrijë pas mbylljes së kohës për të biseduar me pronarët e klubit ndërsa stafi pastrohet.

Kandi dhe ekipi i saj glam nuk ishin të bindur, kështu që Todd i kujtoi gruas së tij se kishte një “gjurmues” në telefonin e tij.

Kandi vuri në dukje – “Nëse keni një burrë që i pëlqen të qëndrojë jashtë ashtu, atëherë patjetër që duhet të keni një vendndodhje mbi të.”

Kandi Burruss

Vëzhgimi i publikut, i cili përfundoi në një ngërç, me sa duket vuri në pah çështjet e mundshme të besimit që po rriteshin në martesën e çiftit Bravo.

Ka pak dyshim se e Kandi nënë, Mama Joycenuk do ta miratonte Todd’s gjatë gjithë natës, por ylli i realitetit ndau një përditësim pozitiv mbi marrëdhënien e dyshes gjatë një paraqitjeje në BravoCon, muajin e kaluar.

Mama Joyce Jones

Mama Joyce e bëri hije dhëndrin e saj në ngjarjen e një viti më parë, pasi asaj iu kërkua “të thoshte tre gjëra të bukura” për dhëndrin e saj.

Mama Joyce u përgjigj se Todd ishte “ende i shkurtër”, se “e rruajti pak mjekrën” dhe se “është shumë i sjellshëm me fëmijët e tij”.

Mama Joyce

RHOA fansat e dinë këtë Mama Joyce dhe Todd’s marrëdhënia ka qenë e vështirë prej vitesh.

Kandi u kërkua një përditësim se ku Mama Joyce dhe Todd qëndroni sot, gjatë panelit BravoCon 2023, Viva Las Atlanta Peaches.

“Në BravoCon të vitit të kaluar, Mama Joyce bëri bujë me komentet e saj të dyshimta për Todd,”, tha moderatorja X Mayo Kandi. “Pra, cili është statusi i marrëdhënies së tyre tani?”

“Ata po bëjnë mirë tani,” Kandi u përgjigj.

Mama Joyce

Moderatorja sfidoi reagimin e kantautorit, duke treguar Kandi se “çdo ribashkim, kudo, [you say] ‘Janë mirë!’

“Jo jo jo. Nuk e them gjithmonë këtë.” Kandi i shtyrë prapa. “Ne po e kalonim atë për të paktën shtatë deri në tetë muaj pas BravoCon [2022]. Ai BravoCon vitin e kaluar e nisi atë në shtëpinë time. Ata nuk po flisnin. Nëse ajo vinte përreth, Todd do të largohej. Ishte një rrëmujë e tërë. Mendoj se gjatë verës, ai vendosi ta linte të shkonte. Ata filluan të komunikojnë. Ajo vjen dhe shoqërohet me fëmijët.”