Taylor Armstrong diskrediton profesionalizmin e Heather Dubrow pasi është "përjashtuar"

Klea

Taylor Armstrong diskrediton profesionalizmin e Heather Dubrow pasi është “përjashtuar”

Është sezoni i vazhdimit Heather Dubrow në Real Housewives of Orange County. Njerëzit vendosën që shfaqja kishte nevojë për një lloj “pasurie” dhe kastit i duhej “klasë” kështu që Heather u rikthye dhe mund të pendohej në këtë pikë.

RHOC ka pasur disa probleme vitet e fundit dhe ka pasur shkarkime. Në një rinovim, Taylor Armstrong u hodh nga Beverly Hills në OC dhe ajo me siguri e ka bërë të njohur praninë e saj. Në vazhdim, Taylor mund të nxitet nga faqet e IMDB-së dhe për të gjithë është faji i Heather. Ajo vazhdoi të fliste për Heather në shfaqjen Sirius XM të Jeff Lewis, Jeff Lewis Live.

Gjithçka është faji i Heather, pikë

Nëse dëshironi të flasësh me pantallona të bukura, shfaqja e Jeff-it është vendi më i mirë për ta bërë këtë, sepse ai do të pajtohet me çdo gjë që thoni. Natyrisht, kjo ishte një mundësi kryesore për Taylor që të vazhdonte mishin e saj me Heather për shkak të gjërave të aktrimit. Lëreni miun të shkojë, Taylor.

Kur përfunduan xhirimet e sezonit 17, Tay Tay mendoi se gjithçka ishte në rregull dhe në rregull me Heather. Por, Heather neglizhoi të ftonte Taylor në një festë. Tani kjo është kthyer në një tjetër gjë që Taylor të ankohej.

Ajo tha, “Mendova se u zgjidh dhe më pas të gjithë hëngrëm darkën e pushimeve së bashku – mirë Tamra [Judge] dhe Shannon [Beador] nuk erdhi – kështu ishte Gina [Kirschenheiter]Emily [Simpson]Jennifer [Pedranti]dhe unë dhe Heather, sigurisht, dhe gjithçka ishte e mrekullueshme.”

Por kur Heather pati një goditje të madhe për ditëlindjen e saj të 54-të, Taylor nuk gjendej askund në listën e të ftuarve. “Dhe më pas ditëlindja e Heather u rrotullua në janar, kështu që jo shumë kohë pas pushimeve, dhe ajo organizoi disa festa ditëlindjeje… Ajo organizoi festat e saj të ditëlindjes dhe i ftoi të gjithë përveç Tamra, Shannon dhe mua”, zbuloi Taylor.

A mund të jetë për faktin se personat e pa ftuar kolektivisht e trajtuan atë si mbeturina gjatë xhirimeve? Gjithashtu, le të normalizojmë mosftimin e njerëzve që nuk na pëlqejnë në festa. Ju lutemi, mos i detyroni njerëzit të jenë të sjellshëm me ata që i acarojnë haptazi në ditë të veçanta.

Jeffy e bëri punën e tij dhe e trazoi tenxheren kur pyeti nëse dolën shumë ftesa me përjashtim të Amigave të Përjashtuar dhe Taylor të konfirmuar. Ajo shpjegoi që Heather duhet të kishte kërkuar që të gjithë yjet e saj të sezonit 17 të RHOC të ishin atje sepse ata janë “bashkëpunëtorë”.

Shënim për të gjithë, ftoni Taylor në funksionet tuaja – ju lutem

Taylor shtoi, “Nëse po bëj një festë, një ditëlindje dhe ftoj të gjithë zyrën përveç dy ose tre personave, më kujton kur je në klasën e parë dhe dikush u shpërndan ftesa të gjithëve dhe ata përjashtojnë njerëzit. . Nuk është profesionale.” Kjo është e mrekullueshme për Taylor-in, por ndoshta jo për të gjithë të tjerët.

Pastaj Jeff vendosi se ishte një “lëvizje e keqe e vajzave të shkollës së mesme”, sepse mendoj se as ai nuk mori një ftesë të veçantë. “Dua të them, ne jemi në biznes së bashku, nuk është thjesht si një grindje e vogël e vajzave,” përfshiu Taylor.

Sipas Taylor, ju duhet të ftoni të gjithë zyrën tuaj në festat e ardhshme të mbajtura në shtëpinë tuaj. Fat i mirë me këtë.

Real Housewives of Orange County vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.