Taylor Ann Green shpjegon fotografinë nudo që i është dërguar Whitney Sudler-Smith

Klea

Taylor Ann Green shpjegon fotografinë nudo që i është dërguar Whitney Sudler-Smith

Imazhi i dikurshëm i Taylor Ann Green si një vajzë e shëndetshme dhe e pafajshme, duke qenë e përshtatshme për të Shep Rose’s jeta ka ikur prej kohësh. Ai version i Taylor u varros, së bashku me marrëdhënien e dështuar.

Sepse ajo që ndodhi mes Taylor dhe Austen Kroll po del në dritë në sezonin 9 të Southern Charm. Jo vetëm që Taylor u lidh me shokun e ish-të dashurit të saj, ajo gjithashtu gënjeu në mënyrë të përsëritur për këtë më të mirën e saj, Olivia Flowers, e cila ishte në lidhje me Austen për një kohë të shkurtër.

Më pas ishte historia e dobët anësore për foton nudo që Taylor i dërgoi bashkë-yllit Whitney Sudler-Smith. Shikuesit e Southern Charm u informuan për incidentin kur nëna e tij, Patricia Altschul, e pyeti për këtë në kamera. Thjesht po ndodh shumë në këtë grup miqsh. Por pyetja duhet bërë. Cili ishte motivimi i Taylor?

“Unë ia bëra vetes”, pranoi Taylor

Taylor zbuloi motivimin e saj për të ndarë trupin e saj me mikun e ish-të dashurit të saj. Një shoqe ndryshe nga ajo me të cilën u lidh, sa për të qenë të qartë.

Gjatë një interviste me The Decider, Taylor-it iu kërkua “të vendoste rekordin e asaj që ndodhi në të vërtetë” me foton nudo.

“Unë jam me të vërtetë vetëm në një këtë vit. Si çdo njeri – ju përmendni çdo anëtar të kastit dhe emri im është disi i përfshirë. Dhe ia bëra vetes… por po, ishte një foto e rrezikshme,” u përgjigj Taylor. “Absolutisht. Por jo si një drejtpërsëdrejti, ‘Ua, ja ku është!’ Është e rrezikshme, por nuk mund të thuash as që jam unë. Dhe e bëra për të hyrë nën lëkurën e Shepit. Për atë unë do të marr përgjegjësinë e plotë. Kjo ishte një gërmim në Shep.”

Pra, ndoshta Taylor mendoi se Whitney do t’i tregonte Shepit foton e paidentifikueshme, vetëm se ish i dashuri i saj do të kishte mundur të thoshte se ishte ajo.

Pse u përfshi nëna?

Taylor shtoi, “Kisha dëgjuar se ai dhe Whitney kishin qenë duke u gëzuar përreth, duke sjellë gra në shtëpi, bla, bla, bla. Dhe unë isha si, “Oh, është kjo çfarë po kërkoni?” Kështu që unë i përmbahem. Te me vij turp. Mos e bëj këtë.”

Duke u devijuar përsëri, Taylor pyeti se si Patricia mori vesh për foton. Ajo tha: “Unë mendoj se është shumë e çuditshme që Whitney madje do ta ndante këtë me nënën e tij. Shumë e çuditshme. Si, çfarë në botë? Do të shkosh të vraposh në dhomën e mamasë dhe do të bëhesh si, ‘Wheee’. Kjo është e çuditshme.'”

Duket se me gjithë polemika për lidhjen e Taylor me Austen, incidenti me foto do të harrohet shpejt.

Merre “Southern Charm” të enjten në orën 9/8c në Bravo.