Taylor Ann Green pretendon se e dashura e Craig Conover është "mashtruar"

Klea

Taylor Ann Green pretendon se e dashura e Craig Conover është “mashtruar”

Sharmi jugor është kthyer me një zhurmë dhe tensionet janë të larta mes tyre Craig Conover dhe Taylor Ann Green. Sigurisht, shumë fansa e panë tensionin që po vinte, ajo që Shep Rose e tradhtoi Taylor-in disa herë. Me miqësinë e Craig dhe Shep, sigurisht që Taylor do të bëhej konfrontim.

Gjërat u nxehën aq shumë sa Taylor madje akuzoi të dashurën e Craig, Paige DeSorbo, se e tradhtoi atë. Herën e fundit që Craig dhe Page paraqitën akuza për mashtrim, këpuca ishte në këmbën tjetër. Craig u lidh me një ish-të dashurën në vitin 2021, pak para xhirimeve të sezonit 8.

Koha kishte ngatërruar shumë njerëz, por Craig më vonë sqaroi se ai dhe Paige nuk ishin ekskluzive kur ai kishte rrahurën e tij të vogël. Për më tepër, dhe më e rëndësishmja, Paige ishte në dijeni të asaj që ndodhi në kohën kur ata u bashkuan zyrtarisht. Kështu, meqë marrëdhënia e Paige dhe Craig po shkonte aq mirë, ai nuk i mori me dashamirësi komentet e Taylor.

Çfarë e çoi në akuzën e Taylor?

Në episodin e 14 shtatorit, Taylor filloi konfrontimin. Ajo tha, “Unë do të them, nga këndvështrimi im, mënyra se si ju iu afruat ndarjes sonë ishte vërtet e keqe. Dikur ishim miq. Unë nuk kam dëgjuar nga ju. Ti as që fole me mua.” Ajo theksoi se edhe Madison LeCroy i dërgoi mesazhe asaj pas ndarjes, por Craig nuk u regjistrua kurrë.

Më pas ajo pretendoi se Craig kishte qeshur për mashtrimin e Shepit. Craig pretendoi se ai u përpoq të ndalonte Shep nga mashtrimi në një rast të veçantë, por Taylor nuk do ta besonte atë. “Ti nuk ishe aty natën që ai e bëri atë,” bërtiti ai. “E hodha përmes murit të përgjakshëm. Të dëshpëro… Unë nuk të mashtrova ty shoku im shaka.”

Kjo ishte kur Taylor tha: “Po vajza juaj të tradhtoi?” Craig vetëm qeshi përpara se të thoshte: “Ti po e turpëron veten”. Dhe me kaq, ai u largua.

Sezoni 9 i Southern Charm vazhdon të enjten në Bravo në orën 21:00 ET.