Taylor Ann Green nga Southern Charm merr 'përgjegjësinë e plotë' për Austen Kroll Kiss

Klea

Taylor Ann Green nga Southern Charm merr ‘përgjegjësinë e plotë’ për Austen Kroll Kiss

Olivia Flowers duket e kuptueshme e nënshtruar me çdo gjë Taylor Ann Green’s shpjegime rreth puthjes Austen Kroll. Nuk mjafton të thuhet për pendimin, por edhe një mungesë përgjegjësie. Dhe për këtë, Taylor gënjeu se kishte atë kontakt në përputhje me kërkesat e Austen.

Është paksa e shkujdesur dhe Taylor nuk ka pasur pamjen më të mirë këtë sezon Sharmi jugor. Por gjatë episodit më të fundit të sezonit 9, Taylor tha një nga gjërat më të qarta dhe më të përgjegjshme deri më tani. Ndoshta ajri malor në shtëpinë e familjes së Shep Rose në Linville, Karolina e Veriut ishte i dobishëm për të.

Taylor pranoi se ajo “e nisi atë”

Taylor pranoi se ajo “duhej të kishte marrë një terapist” pas ndarjes së saj me Shep. Kjo ishte mjaft e mprehtë. Ndoshta të jesh në shoqërinë e JT Thomas është gjithashtu terapeutike. Zoti e di se djali është goditur me të.

JT pastaj pyeti se si ishte që përfaqësuesi i markës The Day Chaser dhe Austen erdhën për t’u puthur në radhë të parë. Ky ishte momenti që ish e dashura e Shepit pranoi se ajo kishte iniciuar puthjen.

“Megjithatë, e zura në befasi, kjo ishte gjëja”, tha Taylor. “Unë e kam iniciuar atë, unë marr përgjegjësinë e plotë për këtë.”

Gjatë një rrëfimi, Taylor shpjegoi më tej se ajo priste që të kishte më shumë, por se kimia mungonte.

“Mund të kishte pasur një lidhje të vërtetë atje, por thjesht, nuk kishte”, shtoi ajo.

Atëherë duket e çuditshme që çifti i paligjshëm do të kishte folur me familjen e tyre për të marrë këshillat e tyre rreth takimit. Duke pasur parasysh rrethanat e puthjes së tyre, ishte një rrezik për t’u marrë. Pra, nëse mungonte kimia dhe kishte pak për t’u ndjekur, atëherë pse t’i tërhiqte familjet në një situatë kaq të diskutueshme?

Më në fund, Taylor zbuloi motivin për të puthur Austen, përveç, me sa duket, dëshirën. Ajo tha se puthja kishte për qëllim “për të lënduar Shep”.

Ndiqeni Southern Charm të enjteve në 9/8c në Bravo.