Taylor Ann Green e tronditur nga sjellja e bukurisë jugore

Klea

Taylor Ann Green e tronditur nga sjellja e bukurisë jugore

Taylor Ann Green ka pasur një sjellje të ashpër me gjërat për një kohë tani, por si rezultat, ajo i ka bërë gjërat e përafërta për të Sharmi jugor bashkë-yll. Sezoni 9 e ka parë Taylor të përfshihet në disa sjellje lënduese.

Sjellja e saj ishte e kuptueshme deri diku duke qenë se Shep Rose e kishte tradhtuar më shumë se një herë. Ishte e natyrshme që ajo të lëndohej. Megjithatë, ndjenjat e saj të lëndimit çuan në disa veprime të dyshimta.

Për shembull, fansat vunë në dyshim atë që Taylor shpresonte të arrinte kur ajo i dërgoi një nudo Whitney Sudler-Smith. Për më tepër, shumë shikues e panë të dënueshme puthjen e Taylor me Austen Kroll, veçanërisht kur ajo nuk kërkoi falje. Kështu, Taylor trajtoi sjelljen e saj në një intervistë të fundit.

Taylor pohon, “Nuk më pëlqen t’i trajtoj njerëzit keq”

Në një intervistë me Christina Garibaldi nga Us Weekly, Taylor pranoi, “Ka qenë vërtet, shumë e vështirë të shikosh prapa… Gjithçka që mund të bësh është të mësosh prej saj dhe të ecësh përpara.” Kur u pyet se çfarë kishte mësuar për veten gjatë vitit të kaluar, ylli i “Southern Charm” tha: “Unë mund të them se sa e lënduar jam si qenie njerëzore … nuk i kisha përpunuar gjërat shumë mirë.”

Ajo vazhdoi se “po e shikonte mbrapa këtë njeri të lënduar me të vërtetë, dhe unë nuk e trajtova shumë mirë”. Garibaldi simpatizoi Taylor, duke reflektuar për ndarjen e saj publike. “Është e vështirë,” ra dakord Taylor. “Njerëzit nuk e kuptojnë se … Ju keni mijëra njerëz që peshojnë, ose thonë gjëra të mira ose të vrazhda, kështu që është e vështirë të përpiqesh ta menaxhosh atë.”

Garibaldi më pas pyeti se cila ishte pjesa më e vështirë për Taylor-in teksa ajo rishikonte veten. “Sinqerisht, ashtu si i trajtova njerëzit. Ky nuk jam unë si qenie njerëzore. Nuk më pëlqen t’i trajtoj njerëzit keq, por lëndimi i njerëzve lëndon njerëzit, dhe kjo është ajo që po kaloja.” Megjithatë, shumë fansa dëshirojnë që ajo të marrë më shumë përgjegjësi.

Merre “Southern Charm” të enjten në orën 9/8c në Bravo.