Tamra Judge mendoi se rikthimi i RHOC Star 'Ishte Huge Flop'

Klea

Tamra Judge mendoi se rikthimi i RHOC Star 'Ishte Huge Flop'

Përgjatë të gjitha ekskluziviteteve të Housewives, ne u kemi thënë lamtumirë shumë fytyrave – vetëm që ato të shfaqen përsëri disa sezone më vonë. Ndonjëherë është mirë të shohësh një fytyrë të njohur të sjellë një dramë të njohur. Herë të tjera, një rikthim mund të jetë një kujtesë se përse dikush u largua (ose iu kërkua të largohej) herën e parë. Dhe si gjithmonë, Gjyqtari Tamra ka një OPINION!!!!

Amvise të vërteta të Orange County ka pasur pjesën e vet të përpjekjeve për rikthim në 17 sezonet e tij – RHOC OG Tamra vetë u “shkarkua” për dy vjet përpara se të kthehej sezonin e kaluar. Tamra-s së fundmi iu kërkua të emëronte rikthimin më të keq të RHOC-së dhe ajo nuk humbi kohë duke emëruar zgjedhjen e saj.

Tamra mendon se rikthimi “i mërzitshëm” i Lydia McLaughlin dështoi

Në episodin e 7 majit të podcast-it të Tamra dhe Teddi Mellencamp, Two Ts in a Pod, një telefonues kërkoi mendimet e tyre për ish-gratë që po ktheheshin në shfaqje.

Tamra supozoi se disa shikues mund të mirëpresin “nostalgjinë” e të preferuarve të tyre duke marrë një shans të dytë, por jo çdo alum ka atë që duhet.

Tamra shtoi, “Duhet të ketë kuptim. Nuk mund të jetë një ish-shtëpiake që ishte në punë dhe ajo u pushua nga puna sepse është e mërzitshme.”

Përpara se të dilte në hije, Tamra renditi disa rikthime të fundit për të cilat ishte këtu. Ajo besonte se xhirimet e Alexis Bellino për sezonin 18 të RHOC kanë kuptim për shkak të trekëndëshit të mosfunksionimit Alexis/John Janssen/Shannon Beador. Tamra është gjithashtu e lumtur që Porsha Williams po kthehet te Real Housewives of Atlanta.

Më pas, kthehuni në hije. Telefonuesi tregoi se ata nuk ishin një fans i Lydia McLaughlin's e dyta shkoni në RHOC. Glittery Lydia iu bashkua shfaqjes si fillestare në sezonin 8 dhe u kthye për më shumë në sezonin 12.

Tamra padyshim u pajtua. “[Lydia’s return] ishte një dështim i madh. Dhe pastaj çfarë ndodhi? Ajo u largua përsëri.”

Në të kaluarën, Lydia ka folur për atë se sa “të këqija” ishin gratë e tjera në prapaskenë, kështu që shanset që ajo të rikthehet ndonjëherë janë ndoshta zero.

A e harroi Tamra plotësisht Sezonin 12 të Lydia's Sad Charlie Chaplin, apo festën e saj “Balls Voyage” për vazektominë e burrit të saj? Epo, ne të gjithë ndoshta e kemi bërë.

Sezoni 18 i The Real Housewives of Orange County përfundoi xhirimet dhe pritet të kthehet në fund të këtij viti. Stinët e vjetra rrjedhin në Peacock.