Tamra Judge dhe Heather Dubrow marrin vendin e parë në RHOC Reunion

Klea

Tamra Judge dhe Heather Dubrow marrin vendin e parë në RHOC Reunion

Gjithçka po ndërtohet deri në këtë moment. Tifozët po e presin me padurim Amvise të vërteta të Orange County ribashkim pas një sezoni yjor deri tani. Natyrisht, tema më urgjente me çdo ribashkim të Real Housewives janë veshjet, sigurisht. Pas kësaj, gjithçka ka të bëjë me tabelën e vendeve.

Afërsia me Andy Cohen është parësore. Kushdo që ulet në fund të divaneve duhet të jetë i kujdesshëm për jetëgjatësinë e tyre në shfaqjet e tyre përkatëse. Sa për ata që ulen pranë producentit ekzekutiv të Bravo mund të jenë të qetë duke ditur se ata sollën mjaft dramë në sezon.

Jennifer Pedranti dhe Taylor Armstrong janë më të largët nga Andi

Imazhi: @BravoTV

Nuk është çudi që Gjyqtari Tamra morën pikat e para në anën e djathtë të Andit. Ylli i RHOC ishte “në pauzë” për disa sezone, por u kthye me zhurmë. Askush nuk do të priste më pak nga Tamra. Loja e realitetit televiziv është një lajm i vjetër për të.

Ajo është grindur më së shumti këtë sezon me Jennifer Pedrantin, e cila supozohet se ka qenë shoqe jashtë kamerës. Jennifer është ulur më larg nga Andi në anën e tij të majtë. Ajo është fillestare, kështu që është e kuptueshme. Por mund të thuhet se ajo e ka fituar shumë vendin e saj në mënyrën që Jen e merr Tamrën dhe e mban veten.

E ulur pranë Jennifer-it është Gina Kirschenheiter. Ajo ndoshta do të ishte më mirë e vendosur pranë Emily Simpson. Por ndoshta është më mirë ta mbani vendlindjen e Nju Jorkut larg Shannon Beador. Ka pasur shumë dramë mes të dyve dhe Gina po pret një përballje.

Ndoshta kjo është arsyeja pse Shannon është ulur në divanin tjetër, gjithashtu në vendin e dytë. Të paktën në këtë mënyrë Gina dhe Shannon mund t’i drejtohen njëri-tjetrit në të gjithë hapësirën. Gina mund të sjellë komentet e Shannon për fëmijët e saj për një.

Sa për Emily, ajo u vendos pranë Shannon. Është një zgjedhje interesante duke marrë parasysh mendimin e dobët të avokatit për Shannon këtë sezon. Por një përzierje më e paqëndrueshme do të ishte nëse ajo do të ulej pranë Heather Dubrow.

Heather u vendos pranë Andit në anën e tij të majtë. Ajo po shijon pamjen. Dhe duke pasur parasysh gjendjen e gjërave aktualisht në sezon, Heather do të përballet me Emily, Shannon dhe Taylor Armstrong.

Çudira e kryqëzimit Taylor është ulur pranë Emily-t, poshtë divanit. Taylor është mendjemprehtë, e sjellshme dhe qesharake, por po kalon shumë dramë këtë sezon. Megjithatë, është e qartë nga intervistat e fundit se Taylor dhe Heather janë ende në konflikt.

Si do të përfundojë sezoni? Dhe a është ky grafiku i ulëseve ndonjë tregues i grindjeve ende për të ardhur?

Kapni Housewives Real të Orange County të mërkurën 8/7c në Bravo.