Taleen Marie thotë se Caroline Stanbury po 'abuzon' Sergio Carrallo

Klea

Taleen Marie thotë se Caroline Stanbury po ‘abuzon’ Sergio Carrallo

Caroline Stanbury dhe Sergio Carallo kanë pasur një fillim të vështirë të martesës së tyre, dhe Taleen Marie ka diçka për të thënë për të.

Ndërsa të gjithë jemi duke parë aktualisht në Real Housewives të sezonit 2 të Dubait, shtëpia e re e Caroline dhe Sergio mori përgjithmonë për t’u ndërtuar. Ndërkohë, miku më i dashur i Stanbury-t, Michael, u dha atyre një dhomë në shtëpinë e tij. Kjo dhomë u mbush shpejt me kutitë e tyre, së bashku me të gjitha sendet e tyre personale të përditshme.

Eshtë e panevojshme të thuhet se Michael po bëhet gjithnjë e më i mërzitur. Po kështu edhe tensionet brenda kësaj martese po rriten, sepse Caroline ka nevojë për hapësirë, ndërsa Sergio i pëlqen të jetë në fytyrën e saj. Kjo ka bërë që Caroline të shkrep disa herë, ndonjëherë me Michael të pranishëm, duke e bërë Sergio të ndihet shumë keq nga ana tjetër. Ai tani po flet për këtë me disa nga aktorët e tyre, si Taleen, i cili ka disa mendime për këtë çështje.

Taleen derdh çaj në Caroline Stanbury

Kohët e fundit duke u shfaqur në Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen e pyeti Taleen për “reagimin e saj ndaj shikimit të episodit të sonte dhe se si Stanbury po luftonte me Sergio para Michael”.

Pas një psherëtimë të shpejtë, Taleen u përgjigj me një “po”, sikur të vuri në dukje se edhe ajo ishte dakord me tonin e frustruar të kësaj pyetjeje.

Por më pas, ajo u përgjigj. “Dua të them, shiko. Sergio, ajo abuzon – Më fal – Stanbury abuzon pak me Sergio. Si, ajo i vesh patjetër pantallonat, dhe mua nuk më pëlqeu. Michael është shumë i dashur për t’i lënë ata të qëndrojnë atje. Ishte e dridhur. Nuk më pëlqeu.”

Fatmirësisht, Caroline e di se ajo duhet të ndryshojë

Fatmirësisht, në një episod të mëparshëm të RHODubai, Caroline na tregoi të gjithëve pak vetëdije për këtë situatë të vogël Sergio. Pasi thirri ish-hipnoterapisten e Princeshës Diana, sepse pse jo, Caroline shpjegon se ajo shpreson të bëhet “pak më empatike ndaj nevojave të Sergio”.

Duke ndjekur kohën e saj në ekstazë (seriozisht, nëse nuk po e shikoni këtë sezon, duhet ta bëni), hipnoterapisti i Stanbury-t i thotë se ajo po bëhet shumë si nëna e saj, sepse ajo po e menaxhon Sergio-n, ashtu siç i kishte bërë nëna e saj. në fëmijërinë e saj. Në këtë zbulim, Caroline njoftoi se do të punonte për të.

Por a ka ajo? Deri më tani, duket sikur kjo është një përgjigje jo. Megjithatë, ky sezon sapo ka filluar. Fatmirësisht, këta të dy janë më në fund në shtëpinë e tyre, ku paqja me shpresë mund të fillojë të mbretërojë supreme. Çdo gjë mund të ndodhë duke ecur përpara, por për hir të Sergios, ne vërtet shpresojmë që ai të fillojë të ndiejë dashurinë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Real Housewives of Dubai vazhdon çdo të martë në Bravo në orën 9/8c.