Taleen Marie bën shaka Caroline Stanbury 'Do të jetë e vdekur' pas 15 vjetësh

Klea

Taleen Marie bën shaka Caroline Stanbury ‘Do të jetë e vdekur’ pas 15 vjetësh

Kur bëni debutimin tuaj të Watch What Happens Live, me siguri do të ketë pak presion për të performuar. Ju dëshironi të jeni të paharrueshëm, dhe sigurisht, dëshironi që Andy Cohen t’ju pëlqejë. Të bësh shaka për vdekjen e dikujt është ndoshta një mënyrë e mirë për të ngatërruar të paktën këto gjëra. Për fat të keq, Taleen Marie sapo e kalova atë kufi kur flitej për Caroline Stanbury.

Fillestarja e Real Housewives of Dubai po përpiqej t’i bënte hije dashurisë së saj, por kjo nuk ia doli. Shikoni momentin më poshtë dhe na tregoni nëse mendoni se ajo i bëri gjërat shumë larg.

Parashikimi i zymtë i Taleen për Caroline Stanbury

Momenti i errët ndodhi kur Andi po kalonte nëpër një seri sondazhesh të audiencës. Në një pyetje, ai pyeti shikuesit nëse martesa e Caroline me Sergio Carrallo do të zgjaste më shumë se 15 vjet.

“Stanbury do të jetë i vdekur deri atëherë,” tha Taleen me një buzëqeshje madhështore në fytyrën e saj.

Mund të thuash që Andit nuk i pëlqente shakaja. Ai tha se ishte “moshëizëm” dhe shpejt kaloi në një temë tjetër. Megjithatë, nuk ka asnjë mënyrë që ky moment WWHL të mos ringjallet përsëri në të ardhmen – veçanërisht duke marrë parasysh të gjitha bisedat e fundit rreth moshës së Caroline.

Thënia e Taleen për vdekjen e Caroline në të ardhmen e afërt nuk ishte e vetmja goditje që ajo bëri gjatë debutimit të saj në WWHL. Më herët në episod, Taleen tha se Caroline po “abuzonte” Sergio. Ajo gjithashtu bëri të çara në lidhje me ndryshimin e fytyrës së Caroline.

Është e sigurt të thuhet se ky i ri po vjen i nxehtë, por ndërkohë, Caroline është pa faza. Ajo ka treguar me krenari ndryshimin e fytyrës së saj dhe në një intervistë të fundit, ajo premtoi se “urrejtësit” nuk do ta rrëzonin atë në sezonin 2.

“Këtë vit, unë refuzoj t’i lejoj ata të më vrasin mojo. Unë thjesht do të jem unë, “tha Caroline. “Të gjithë me të vërtetë po përgjigjen [positively] për mua tani dhe jam kthyer në atë që kam qenë.”

Real Housewives of Dubai vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.