Taleen Marie

Klea

Taleen e re ‘RHODubai’ Marie hedh hije në martesën e Caroline Stanbury!

Taleen e re e ‘RHODubai’ Marie hedh hije në martesën e Caroline Stanbury!

Caroline Stanbury dhe Sergio Carallo janë përballur me një fillim të vështirë të martesës së tyre, dhe betejat e tyre po theksohen në sezonin 2 të Amvise të vërteta të Dubait.

Taleen Marie

Taleen Marie, një nga yjet e tyre, ka peshuar situatën, duke shtuar këndvështrimin e saj për dinamikën e trazuar të çiftit.

Siç e kanë parë shikuesit, Karolina dhe e Sergios Shtëpia e re mori një kohë të gjatë për t’u përfunduar, duke i shtyrë ata të qëndronin aty e Caroline shok i ngushte e Michael shtëpi.

Taleen Marie

Gjendja e tyre e përkohshme e jetesës, me sendet e tyre të shpërndara e Michael hapësira, ka shkaktuar tension si mes çiftit ashtu edhe me mikpritësin e tyre të hirshëm.

e Michael zhgënjimi në rritje është i dukshëm, siç është edhe tendosja Karolina dhe e Sergios marrëdhënie. Karolina kërkon hapësirë, ndërsa Sergio gëzon të jetë pranë saj, duke çuar në përplasje të shpeshta. Këto shkëmbime të nxehta ndodhin shpesh përpara Michaelduke u larguar Sergio duke u ndjerë i dëshpëruar. Kjo e ka shtyrë atë të diskutojë ndjenjat e tij me kolegët e tyre, duke përfshirë Taleen Marie.

Taleen Marie

Duke u shfaqur në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejtmikpritës Andy Cohen pyeti RHODubai e re për reagimin e saj ndaj episodit të fundit, i cili shfaqi argumentet e Caroline dhe Sergio përballë Michael.

Me një psherëtimë, Talinë u përgjigj: “Dua të them, shiko. Sergioajo abuzon – me fal – Stanbury abuzimet Sergio pak. Si, ajo i vesh patjetër pantallonat, dhe mua nuk më pëlqeu. Michael është kaq i dashur për t’i lënë ata të qëndrojnë atje. Ishte e dridhur. Nuk më pëlqeu.”

Taleen Marie

Në një episod të mëparshëm, Karolina kërkoi vetëdije në lidhje me marrëdhënien e saj me Sergio duke u konsultuar E Princeshës Diana ish hipnoterapist.

Karolina shprehu dëshirën e saj për të qenë më empatike ndaj e Sergios nevojave. Gjatë seancës, hipnoterapisti e zbuloi këtë e Caroline tendenca për të mikromenaxhuar Sergio pasqyronte sjelljen e nënës ndaj saj gjatë fëmijërisë. Karolina e pranoi këtë dhe u angazhua për të punuar në të.

Caroline Stanbury

Megjithatë, Të Talinit komenti nuk u ndal me kaq. Gjatë një segmenti ku Andy Cohen anketoi audiencën nëse e Caroline martesë me Sergio do të zgjasë më shumë se 15 vjet, Talinë bëri një shaka të diskutueshme.

Stanbury do të jetë i vdekur deri atëherë,” tha ajo me një buzëqeshje të gjerë. Andi e etiketoi shpejt vërejtjen si “moshëizëm” dhe vazhdoi, por momenti është i detyruar të rishikohet, duke pasur parasysh diskutimet e vazhdueshme rreth e Caroline mosha.

Caroline Stanbury

Të Talinit debutimi në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt u shënua nga disa goditje në Karolina, duke përfshirë komentet në lidhje me ndryshimin e fytyrës së saj. Pavaresisht kesaj, Karolina mbetet e pashqetësuar, duke shfaqur me krenari ndryshimin e fytyrës së saj dhe duke pohuar se kritikët nuk do ta dobësojnë shpirtin e saj në sezonin 2.

“Këtë vit, unë refuzoj t’i lejoj ata të më vrasin mojo. Unë thjesht do të jem unë”, Karolina tha në një intervistë të fundit. “Të gjithë me të vërtetë po më përgjigjen (pozitivisht) tani dhe unë jam kthyer në atë që isha.”

Kapni më shumë nga drama në Amvisat e vërteta të Dubait, transmetohet të martën në orën 9/8c Bravo.