Takimet më të vështira të kombit bachelor gjatë natës

Klea

Takimet më të vështira të kombit bachelor gjatë natës

Oh, takimet e frikshme brenda natës. Java e Suite Fantasy është padyshim java më e vështirë çdo sezon Bachelor dhe Bachelorette. Kryesuesi ka mundësinë të kalojë kohë me secilin nga tre konkurrentët e fundit brenda natës, i cili quhet “Suite Fantazi”. Përpara takimit (të vështirë) të natës, drejtuesi i Kombit Bachelor e kalon ditën edhe me konkurrentin, zakonisht duke marrë pjesë në një lloj aktiviteti të mbushur me argëtim.

Ndërsa Bachelor dhe Bachelorette kanë parë shumë takime të suksesshme gjatë natës, ata kanë parë edhe pjesën e tyre të mirë të takimeve të këqija. Ndërsa zakonisht ka të paktën një takim të vështirë brenda natës çdo sezon, këta të katër marrin tortën!

Rachel & Zach – Sezoni 19 i Bachelorette

Një nga takimet më të vështira të Suite Fantasy në historinë e Bachelor Nation ishte sigurisht ajo mes Rachel Recchia dhe Zach Shallcross. Deri në takimet brenda natës, Rachel dhe Zach kishin ndërtuar një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme. Pas takimit të tyre gjatë ditës, Rachel dhe Zach ranë dakord të shkonin në Suite Fantasy. Megjithatë, pasi e bënë këtë, marrëdhënia e tyre mori një rënie të madhe.

Të nesërmen në mëngjes, Rachel dhe Zach u panë duke bërë një bisedë të vështirë duke pirë një filxhan kafe. Pas largimit, Zach pranoi në një rrëfim se përvoja e kishte bërë Rachel të dukej si një person tjetër. Të dy patën biseda të rëndësishme për gjëra të tilla si feja dhe politika, dhe nuk dukej se ishin në të njëjtën faqe më pas.

Zach ishte qartazi i shqetësuar pas takimit dhe madje tha se mendonte se Rachel kishte bërë një akt gjatë gjithë kohës. Në ceremoninë e trëndafilave, Zach kërkoi të fliste me Rakelën, ku u eliminua. Deri më sot, Bachelor Nation ka pyetje rreth asaj që ndodhi mes Zach dhe Rachel atë natë.

Clayton & Susie – Sezoni 26 i Bachelor

Clayton Echard dhe Susie Evans gjithashtu patën një takim jashtëzakonisht të keq në Suite Fantasy, që nuk ia dolën as brenda natës. Susie ishte data e tretë e javës, e cila mund të jetë problematike kur fillon Java e Suite Fantasy. Në darkë, Susie vendosi t'i tregonte Clayton-it se do ta kishte të vështirë të ecte përpara nëse ai do të kishte fjetur me gratë e tjera të mbetura. Clayton kishte fjetur me Rachel dhe Gabby Windey, gjë që ishte një problem i madh për Susie.

Pasi dëgjoi shqetësimet e Susie, Clayton filloi të spirale. Në fund të fundit, Clayton vendosi ta dërgonte Susie-n në shtëpi, për të cilën më vonë u pendua. Eliminimi i Susie më vonë çoi në “ceremoninë e trëndafilave nga ferri”, ku Clayton i pranoi Rachel dhe Gabby se kishte qenë intim me të dy.

Peter & Madison – Sezoni 24 i Bachelor

Takimi i javës së Suite Fantasy të Peter Weber dhe Madison Prewett ishte jashtëzakonisht i ngjashëm me atë të Clayton dhe Susie, por disi edhe më keq. Madison i kishte shprehur shqetësimet Pjetrit për Fantasy Suites, pas ceremonisë së ngritjes së qytetit të lindjes. Ajo e bëri shumë të qartë se do ta kishte të vështirë të ecte përpara me Pjetrin nëse ai do të ishte intim me gratë e tjera. Pjetri dukej se i kuptonte ndjenjat e Madisonit në atë kohë, por më vonë ndryshoi melodinë e tij.

Në darkë pas takimit të tyre gjatë ditës, Madison përsëri i shprehu shqetësimet e saj Pjetrit. Ashtu si Clayton, Peter pranoi se ai në fakt kishte qenë intim me dikë tjetër. Madison u ndje keq për këtë, por Pjetri dukej se nuk i kuptonte fare ndjenjat e saj. Në vend të kësaj, Pjetri thjesht u ankua se sa i pakëndshëm ndihej, pavarësisht se e dinte se vendimet e tij do ta vendosnin atë në një vend të ndërlikuar me Madison.

Colton & Cassie – Sezoni 23 i Bachelor

Colton Underwood dhe Cassie Randolph patën një nga darkat më të paharrueshme të Fantasy Suite në historinë e Bachelor Nation. Para takimit, babai i Cassie bëri një vizitë të papritur për të folur me të përsëri për marrëdhënien e saj me Colton. Ai e inkurajoi atë të mos angazhohej nëse nuk ishte gati, gjë që i vuri disa dyshime në mendjen e saj.

Gjatë takimit të saj të darkës me Colton, Cassie i pranoi atij se nuk ishte gati të angazhohej dhe donte të shkonte në shtëpi. Kjo e dërgoi Colton në një spirale në rënie, e cila rezultoi në kërcimin e tij të famshëm mbi gardh. Kjo ishte një tjetër datë e javës së Suite Fantasy që nuk çoi në një datë të vërtetë brenda natës, e cila duket se është një model këtu!