Sutton Stracke

Klea

Sutton Stracke trajton dridhjet e tërheqjes së alkoolit gjatë ribashkimit të ‘RHOBH’

Sutton Stracke trajton dridhjet e tërheqjes së alkoolit gjatë ribashkimit të ‘RHOBH’

Sutton Stracke vendoseni rekordin menjëherë pas një vrojtimi paraprak të së ardhmes Amvise të vërteta të Beverly Hills ribashkim zbuloi duart e saj duke u dridhur mes një urgjence mjekësore të ngacmuar.

U zbuluan pamjet e përgjuara Sutton duke u mbështetur kundër kolegut, Garcelle Beauvaisndërsa gratë e tjera u mblodhën rreth saj të shqetësuara. Garcelle thirri për ndihmë mjekësore dhe një ndihmës mjekësor nxitoi në grup. Klipi u shfaq për të konfirmuar se drama u rrëzua pas një mysafiri të papritur, Kathy Hilton, mori skenën e ribashkimit.

Kathy Hilton

Llogaria e fansave në Instagram, @therealityrundown, postoi një pyetje fansash që thoshte: “A nuk janë dridhjet një shenjë e tërheqjes së alkoolit?”

Postimi tërhoqi vëmendjen e Sutton, të cilët e shtypën me shpejtësi teorinë.

“Nuk ishte ky problemi,” tha ajo. “Ndaloni këtë tregim të rremë.”

Sutton Stracke

Fansat shkuan në seksionin e komenteve për të peshuar Sutton’s i prerë rikthim, me një përdorues që shkruan-“[Sutton] po punon jashtë orarit për të ‘pastruar’ këtë. 🤔.”

Një person tjetër teorizoi – “Ata e bëjnë të duket sikur ajo ka rënë në panik sepse [Kathy] hyra??”

Një i tretë tha – “Mirë se është mirë, por.. mund të ketë qenë gaz dhe Sutton do të bënte një dramë prej saj.”

Sutton Stracke

Disa shikues u mbrojtën Sutton dhe i uroi suksese yllit të realitetit.

Një person pretendoi – “Kyle filloi këtë tregim shumë të rremë.”

Sutton Stracke

Një tjetër shikues shkroi – “Pse [are] njerëzit thonë gjëra të tilla… [It] është e neveritshme. Ajo [has] ajo nuk tregoi asnjë shenjë[‘s] një pijanec i madh.”

Sutton’s bashkë-yjet, Kyle Richards dhe Dorit Kemsleytrajtoi zakonet e të pirit të pronarit të butikut në një episod të dhjetorit 2023 të “RHOBH After Show”. Sutton ndau se ishte e lumtur që Kristal Kung Minkoff i tha asaj atë Kyle dhe Dorit kishte sugjeruar në mënyrë të fshehtë se ajo kishte një problem me pijen. Ajo shtoi se besonte se komentet e tyre ishin “qëllimisht të dëmshme”.

Kyle Richards

Kristal shpjegoi gjatë një episodi të dhjetorit – “Nëse dikush tha për mua se unë jam ai lloj personi që vendos vodka në kafen time – u ndjeva sikur implikimi ishte “Unë jam një alkoolist që pi gjatë gjithë kohës”. Do të doja që dikush të më thoshte. Kështu që unë mund të mbroja veten.”

Sutton Stracke

Dorit pretendoi se ajo nuk donte të bënte asnjë të keqe kur i tha Kyle dhe Kristal se ajo nuk do të “çuditej” nëse Sutton e piu kafen me vodka.

Ajo tha – “Qëllimi im kur thashë se ishte më shumë: ‘Dëgjo, e di që ajo është pijanec.’ Ajo nuk e fsheh faktin se është pijanec. Ishte disi, ‘Nuk e di nëse është ajo lloji që vendos vodka në kafen e saj’”.

Dorit Kemsley

Kyle, që u nda nga burri, Mauricio Umanskynë korrik 2023, e përshkroi filmimin e ribashkimit të ardhshëm si “torturë” në një intervistë në shkurt me E! Lajme.

“Kjo ishte tortura më e keqe. Ky ribashkim ishte – dua të them se ata nuk janë kurrë argëtues, është dita më e keqe e vitit, sinqerisht.” Kyle tha për regjistrimin e ribashkimit.

“Kjo nuk ishte vetëm emocionale, dhe njerëzit që qanin dhe bërtisnin, ishte gjithashtu e çuditshme,” shtoi ajo. “Dua të them se ka pasur momente që ishin kaq të çuditshme, unë isha sikur “as që e di”. Shumë e çuditshme.”

Amvise të vërteta të Beverly Hills Ribashkimi i sezonit 13 fillon të mërkurën në orën 20:00 ET në Bravo.