Sutton Stracke tashmë është 'i mërzitur' nga thashethemet Kyle Richards

Klea

Sutton Stracke tashmë është ‘i mërzitur’ nga thashethemet Kyle Richards

Na mbetet vetëm të presim deri në fund të këtij muaji për të filluar të mësojmë më shumë rreth arsyeve pas Kyle Richards dhe ndarja e Mauricio Umansky në sezonin 13 të The Housewives Real of Beverly Hills. Që nga fundi i sezonit të kaluar, Kyle ka qëndruar në ciklin e lajmeve. Së pari, kur spekulimet ishin të shfrenuara rreth përdorimit të Ozempic për të humbur një sasi të konsiderueshme të peshës – të cilën ajo e mohoi me forcë.

Tani, thashethemet janë përhapur në lidhje me natyrën e marrëdhënies së Kyle me shokun e saj të vazhdueshëm, këngëtarin e kantri Morgan Wade. Por një person i cili tashmë duket se i ka kaluar të gjitha spekulimet është shoku i Kajlit, Sutton Stracke.

Sutton duket i pavëmendshëm për thashethemet e Kyle dhe Morgan

Sutton kohët e fundit ishte i ftuar në podcast-in e Teresa Giudice, Namaste B$tches. Kur bashkë-prezantuesja e Terezës Melissa Pfeister shprehu habinë e saj për atë që po ndodh midis Kyle dhe Mauricio dhe çfarë mund do të ndodhte mes Kyle dhe Morgan, Sutton shprehu një kombinim të harresës dhe indiferencës.

“A e dimë se çfarë po ndodh? Une nuk e di. A nuk jemi të mërzitur me të? E mërzitshme.”

Teresa mendon se Kyle po kalon një krizë në mes të jetës

Sutton nuk tha asgjë që mund ta çonte atë në ujë të nxehtë me Kyle, por Teresa ia doli. Ajo tha se mendon se 52-vjeçari Kyle është në mes të një krize mesjetare. Sigurisht, asaj iu desh pak për t’i nxjerrë ato fjalë.

“Pra, ju e dini, unë mendoj se është se … çfarë thonë ata? Um, [snapping fingers in the background] kur të merrni y- … krizën tuaj të mesit të jetës!”

Sutton nuk ishte dakord ose nuk ishte dakord me këtë, por ishte gati të trajtonte atë që ndoshta shumica do të mendonin pasi të dëgjonin vlerësimin e Terezës, i cili për mua ishte: “A nuk është 52 vjeç shumë për të qenë në mes të jetës?”

Sutton e injoroi plotësisht aspektin Kyle të asaj marrjeje dhe tregoi se djali i saj 16-vjeçar i cili “di gjithçka” i tha asaj se brezi i saj do të jetonte më gjatë, kështu që të 50-tat nuk janë në mes të jetës.

“Ai tha, ‘Mami, brezi juaj do të jetojë deri në moshën 120 vjeç’ … dhe unë sapo mbusha 52 vjeç, dhe kështu, ne nuk jemi ende në moshë të mesme.”

Sutton iu shmang hijezimit të Kyle si një profesionist! Të dy janë në marrëdhënie të mira për momentin, kështu që është më mirë që ajo të mos tundë jahtin.

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills kthehet në Bravo më 25 tetor në orën 20:00 ET/PT. Duke gjykuar nga traileri, ai do të na lërë çdo gjë përveçse “të mërzitur”.