Sutton Stracke Shades Humbjen e Peshës së Erika Jayne

Klea

Sutton Stracke Shades Humbjen e Peshës së Erika Jayne

Ozempic është fjala e re për të famshmit që shpresojnë të humbin peshë. Dhe shumë trima janë pyetur për përdorimin e tij.

Ylli i Real Housewives of Beverly Hills, Kyle Richards, ka mohuar ta përdorë atë në mënyrë të përsëritur. Dhe kur bashkë-ylli i saj Erika Jayne u shfaq në Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen e pyeti për fizikun e saj më në formë. Ajo pretendoi se do të humbiste peshën “hormonalisht”. Andi u përgjigj: “Jo aleat i Ozempik?” Erika deklaroi se “kalimi i menopauzës” ishte shkaku i rënies së saj në peshë. Vërtet? Ne rregull atehere.

Epo, Sutton Stracke do të doja të flisja për fjalët e Erikës. US Weekly ka të gjitha detajet.

A është vërtet nga menopauza?

“Kam kaluar në menopauzë, por ende nuk dukem kështu, por OK,” komentoi Sutton. Më pëlqen Shady Sutton. “Epo, zoti i mirë. Unë duhet të bëj gjithçka që ajo bën,” shtoi ajo.

Sutton pohoi se shikuesit e RHOBH do të shohin një “anë më të butë të Erika” gjatë sezonit 13. “Unë mendoj se gjërat janë qetësuar në jetën e saj. Është bukur ta shohësh këtë person”, tha pronari i butikut. “Ajo është më shumë si personi që takova për herë të parë.”

Erika duhet të jetë qetësuar ndjeshëm. Sutton nuk e kishte problem të mbante këmbët e Erikës në zjarr për problemet ligjore të burrit të saj të larguar, Tom Girardi.

Ajo vazhdoi, “Unë mendoj se Erika dhe unë kemi pasur gjithmonë këtë lidhje shumë të çuditshme … që ne nuk mund ta shpjegojmë. Është një lloj marrëdhënie dashurie-urrejtjeje. Sepse në fund të fundit, më pëlqen ajo. Ne zihemi, por më pas më pëlqen ajo”, shpjegoi Sutton.

“Këtë sezon, ne nuk kemi luftuar aq shumë. Eshte qesharake. [Well], ne luftuam, por më pas nuk e bëmë.” Ne tashmë e dimë se Sutton dhe Kyle u grindën gjatë sezonit të ardhshëm.

Duket sikur sezoni 13 do të jetë TV që duhet parë.

Sezoni 13 i Real Housewives of Beverly Hills pritet të shfaqet premierë në nëntor 2023 në Bravo.