Sutton Stracke pranon se është 'e vështirë të bëhesh bashkëprindër' me ish-Christian

Klea

Sutton Stracke pranon se është ‘e vështirë të bëhesh bashkëprindër’ me ish-Christian

Sutton Stracke’s ish-burri, Christian Strackehodhi një çelës në punë kur lëvizi nëpër pellg dhe ndryshoi orarin e tyre të bashkëprindërimit.

“Ai u zhvendos në qershor [2023]dhe ka qenë e vështirë,” the Amvise të vërteta të Beverly Hills tha ylli së fundmi. “Ne bashkohemi shumë mirë së bashku, por është e vështirë të bëhesh bashkëprindër me dikë që është në Angli dhe unë në Kaliforni.”

Ndërsa dy fëmijët më të mëdhenj të Sutton ndjekin kolegj jashtë shtetit, djali i saj më i vogël është ende në shkollë të mesme. “Unë e kam djalin tim me vete gjatë gjithë kohës,” shton ajo. “Sa herë që kthehem, ai është aty… Unë jam si, ‘Oh, ja James.’ Dhe ndërkohë, [this is] një pjesë shumë e madhe e jetës sime ku jam i zënë dhe duke punuar.”

Mami dhe djali janë të afërt mes bashkëprindërimit të Sutton dhe Christian

E martuar nga viti 2000 deri në vitin 2016, Sutton dhe ish-i i saj kanë tre fëmijë: vajzën Porter, 21 vjeç, dhe djemtë Philip, 20 dhe James, 17. Për vite me radhë, ajo dhe Christian ndërruan javë të tëra me fëmijët e tyre, por që kur ai u transferua në Londër, orari nuk funksionon më.

“Unë isha mësuar me javën e pushimit, javën e pushimit, javën e pushimit, javën e pushimit,” tha socialisti i Beverly Hills për Us Weekly. “Kështu e kam zhvilluar orarin tim, [but] Nuk mund ta bëj më këtë. Ky muaj janar ka qenë shumë i ngarkuar me punë dhe më duhej ta tregoja [James], ‘Shiko, janari do të jetë i çmendur dhe më pas do të qetësohet.’ Ai e kupton që ne duhet të punojmë së bashku, ne të dy.”

Menaxhimi i jetës së përditshme vetëm me ata të dy në shtëpi i ka bërë ata një ekip. Si rezultat, Sutton dhe James “janë afruar shumë”.

“Më afër se sa do të mendonit se do të afroheshin një nënë dhe një djalë adoleshent,” qeshi ajo. “Unë gjithmonë na quaj ‘çift i çuditshëm’. Unë bëj darkën, hamë, shikojmë shfaqjen tonë [and] ne flasim. Ne rrimë së bashku… Në një farë mënyre, është ky bekim shumë i çuditshëm që më dha Kristiani, sepse e marr James, djalin tim, me vete gjatë gjithë kohës. Kështu që faleminderit, Kristian.”

Edhe pse të kesh James me kohë të plotë “nuk është e lehtë”, funksionon tani për tani. “Është një bekim,” vuri ajo. Shpresoj se do ta vlerësoj këtë herë me të, sepse së shpejti ai do të shkojë në kolegj dhe ajo do të jetë një bosh.

Mami beqare

Sutton aktualisht balancon prindërimin e James me drejtimin e butikut të saj SUTTON dhe filmimin e RHOBH. Ajo është veçanërisht e afërt me anëtarët e kastit Erika Jayne dhe Garcelle Beauvais, pasi të gjitha janë nëna beqare të divorcuara dhe ndajnë një sens të ngjashëm humori.

“Kemi pasur një natë ku vetëm Erika, Garcelle, dhe kalova kohën më të mirë, “tha Sutton. “Ne të tre thjesht u relaksuam dhe mendoj se të tre ishim të befasuar se sa shumë argëtoheshim së bashku. Vazhduam të thoshim, ‘Duhet ta bëjmë këtë përsëri jashtë kamerave, sepse kemi shumë të përbashkëta’”.

“Ata tallen me mua, gjë që është mirë”, vazhdoi ajo. “Por ne na pëlqen të flasim për të gjitha llojet e temave të ndryshme, dhe [we’re] biznesmene vërtet të zgjuara. Kështu që [we make] një treshe vërtet e mirë.”

Lëviz mbi Tres Amigas. Ka një treshe të re në qytet.

The Real Housewives of Beverly Hills transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.