Sutton Stracke për Annemarie Wiley që largohet nga RHOBH

Klea

Sutton Stracke për Annemarie Wiley që largohet nga RHOBH

Ndërkohë që qarkullojnë zëra për Amvisat e vërteta të Beverly Hills casting, një gjë është e sigurt – Annemarie Wiley eshte jashte. Sado i lumtur që lajmi i bëri fansat, një tjetër kampist i lumtur duhet të ketë qenë Sutton Stracke.

Po, për ata që nuk ishin në dijeni, Annemarie konfirmoi se ajo nuk do të kthehej në RHOBH për sezonin 14, gjë që e hidhëroi shumë. Megjithatë, edhe para se të dilte lajmi, Sutton e dinte që ajo kishte mbaruar me Annemarie.

Në një intervistë pas ribashkimit të sezonit 13, Sutton konfirmoi se nuk kishte folur me Annemarie që nga xhirimet. Kur u pyet nëse ajo kishte në plan të fliste përsëri me të, Sutton tha: “Jo”. Tani, ajo ka edhe më shumë arsye se kurrë për të mos folur me Annemarie.

Sutton pranon se ajo nuk “doni të zgjedhë” Annemarie

Ndërsa ishte në Jeff Lewis Live të SiriusXM, Sutton foli me Jeff Lewis për ndjenjat e saj në lidhje me Annemarie. “E di që do të më japësh një përgjigje diplomatike,” filloi Jeff, “por duhet të jesh kaq i lumtur që Annemarie Wiley po largohet. Nuk duhet të flasim më kurrë për ezofagun tuaj.”

Sutton me të vërtetë u përgjigj me një përgjigje diplomatike, duke thënë: “Do të them që ezofagu im është shumë i lumtur dhe kush? Kush e bëri këtë? Kush tha kush? Jo. E dini çfarë, më duhet të them se ndihem pak keq për të.” Jeff tha se ajo ishte “plot me sh*t” dhe e shtyu atë për një përgjigje më të vërtetë.

“Unë them vetëm të vërtetën, Jeff,” tha ajo. Pas pak më shumë shtytje, Sutton pranoi, “Unë me të vërtetë nuk jap një sh*t.” Megjithatë, Sutton ndjeu njëfarë niveli pendimi. Ajo shtoi, “Unë nuk dua ta zgjedh atë. Ajo ka pasur njerëz që ta zgjedhin atë.” Jeff i kujtoi asaj se Annemarie e zgjodhi atë gjatë gjithë sezonit. “Po, 100%,” pranoi ajo.

“Nuk më intereson,” tha Sutton, por megjithatë i ofroi disa urime të mira Annemarie: “Shpresoj që ajo të ketë një pushim të këndshëm pranveror dhe Gëzuar Pashkët.

Real Housewives of Beverly Hills është në dispozicion për t'u transmetuar në Peacock.