Sutton Stracke mbyll derën e miqësisë me Annemarie Wiley

Klea

Sutton Stracke mbyll derën e miqësisë me Annemarie Wiley

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills ishte paksa i vështirë Sutton Strackenë një pjesë të vogël falë Annemarie Wiley. Një burim i papritur drame këtë sezon erdhi nga ezofagu i Sutton nga të gjitha vendet.

Shihni, disa mendojnë se Kyle Richards la të kuptohej se Sutton kishte një çrregullim të të ngrënit. Sutton i kujtoi asaj dhe gjithë të tjerëve se ezofagu i saj shpesh shtrëngohej kur përpiqej të hante. Si një anesteziologe infermiere, Annemarie dyshoi në shpjegimin e Sutton.

Annemarie filloi të vinte në dyshim gjithçka në një skenë që shikuesit e panë më shumë si një marrje në pyetje sesa si shqetësim i vërtetë. Marrëdhënia midis Sutton dhe Annemarie nuk u përmirësua nga atje. Pra, çfarë mendon Sutton për Annemarie tani që sezoni ka mbaruar dhe a ka miqësi në të ardhmen e tyre?

Aty ku qëndron Sutton me Annemarie dhe Kyle

Më 11 mars, CJ Sykes intervistoi Sutton për shfaqjen e tij. Gjatë intervistës, CJ tha se gjërat dukeshin mirë në ribashkim, por Sutton konfirmoi se ajo nuk kishte folur me Annemarie që nga xhirimet e tij. CJ pyeti nëse ajo mendonte se mund të fliste me Annemarie në të ardhmen. Sutton ngriti supet përpara se të thoshte: “Jo”.

CJ vuri në dukje se sezoni ishte pak i ashpër dhe pyeti veten nëse Sutton ishte i kënaqur që më në fund përfundoi. “Epo, jo, mendoj se ishte sezoni i kaluar,” rrëfeu Sutton. “Për këtë u ndjeva mirë. Mendoj se vërtet e gjeta zërin tim këtë sezon, pavarësisht nga problemet e ezofagut. “Ishte një lloj dalja ime paksa.”

Sutton tha më tej se kishte “momente të mjaftueshme argëtuese me momente mjaft dramatike”. Deri në atë pikë, CJ e pyeti Sutton nëse ajo dhe Kyle do të ishin përsëri në një vend të mirë. “Ne hëngrëm darkë si një javë e gjysmë më parë,” pranoi Sutton. “Dhe ne nuk folëm për shfaqjen, e cila ishte disi e bukur. Thjesht u kapëm… Ne të dy donim ta bënim këtë dhe thjesht të shijonim një mbrëmje.”

The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.