Sutton Stracke dëshiron që Denise Richards të kthehet në RHOBH

Klea

Sutton Stracke dëshiron që Denise Richards të kthehet në RHOBH

Sutton Stracke shpresat Denise Richards do të kthehet në Amvisat e vërteta të Beverly Hills, dhe ajo nuk kishte turp ta thoshte këtë. Shikuesit e sezonit 13 e panë Denisin të kthehej si mysafir. Por për Sutton, kjo nuk ishte e mjaftueshme.

Prapëseprapë, duhet të ketë qenë mirë të kesh Denisin për të paktën një moment, duke marrë parasysh se si Sutton u përball me vështirësi në mënyra të tjera gjatë sezonit 13. Për shembull, në marrëdhënien e saj me Annemarie Wiley. Annemarie e gjeti veten në anën e gabuar të Sutton (dhe fansave) kur e mori në pyetje për gjendjen e saj të ezofagut.

Si një anesteziologe infermiere, Annemarie mund ta ketë gjetur veten të kualifikuar për të diskutuar një gjë të tillë. Por i fërkoi të gjithë në mënyrën e gabuar. Shumë fansa kanë kërkuar largimin e Annemarie nga emisioni. Nëse kjo do të ndodhte, Sutton ka të ngjarë të mos e shqetësonte. Mund të jetë një fitore e favorshme për të.

Sutton dëshiron të shkëmbejë të renë e RHOBH, Annemarie me Denise

Më 10 mars, në eventin DIRECTV Streaming with the Stars, The US Sun u takua me Sutton dhe ku ajo qëndroi pas ribashkimit. Duke diskutuar për miqësitë e saj me aktorë, Sutton zbuloi: “Unë as nuk flas me Annemarie”. Kur u pyet nëse do të dëshironte ta kthente për sezonin 14, Sutton hezitoi përpara se të thoshte, “Ehhh, nuk e di se për çfarë tjetër do të flasë.”

Ajo vazhdoi, “Ajo mund të fliste, si, nuk e di. Ç’pritet më tej? Rrënjët dhe flokët e mi? Kujt i intereson?” Nëse Annemarie do të largohej, Sutton e dinte saktësisht se kush do të dëshironte ta zëvendësonte. “Do të doja që Denisi ta bënte [return]”, ndau ajo. “Unë e dua atë. Unë jam një fans i madh i Denisit. Unë mendoj se ajo është e mrekullueshme.”

Sutton vazhdoi të vërshonte mbi Denis, duke thënë: “Denisi është shumë qesharake dhe është shumë e zgjuar dhe shumë e bukur. Ndonjëherë mahnitem vetëm duke parë flokët e saj.”

Megjithatë, Sutton nuk e kishte idenë se çfarë do të pëlqente kasti i sezonit 14. “Unë as nuk e di nëse do të kthehem,” tha ajo me shaka. “Ata më vendosin një mikrofon dhe unë hyj, futem brenda gjërave dhe i bëj rrëmujë dhe më pas kërkoj falje. Kështu bëj unë.”

Real Housewives of Beverly Hills është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.