Kyle Richards

Klea

Sutton Stracke akuzon Kyle Richards se Sp ka lexuar thashetheme alkoolike rreth saj!

Sutton Stracke akuzon Kyle Richards për përhapjen e thashethemeve alkoolike rreth saj!

Sutton Stracke beson se Kyle Richards po tërhiqte Dorit Kemsley’s strings kur ajo bëri vërejtje të dyshimta për zakonet e saj të pirjes gjatë një episodi të fundit të The Amvise të vërteta të Beverly Hills.

Kyle Richards

Kristal Kung Minkoff, 40, tha Sutton çfarë u tha pas shpinës së saj gjatë një skene që shfaqte treshen duke biseduar Kyle’s kuzhinë. Sutton52 vjeç, më vonë u sulmua kundër Kyle, 54, sepse ajo besonte se ajo kishte shtyrë Dorit për të nënkuptuar se ajo kishte një problem me pijen në kamera.

Sutton diskutuar për situatën gjatë episodit të 13 dhjetorit “RHOBH: Pas shfaqjes.”

Ajo tha: “Duhet të duash Kristal sepse ajo do të japë informacion.”

Kyle Richards

Sutton pranoi se “të gjithë flasin për të gjithë pas shpine”, por shtoi se ajo besonte se Kyle dhe Dorit po përpiqeshin të dëmtonin reputacionin e saj.

“Çfarë Kyle dhe Dorit po bëjnë, kjo është qëllimisht e dëmshme për mua… Çfarë është Dorit duke bërë? Ajo nuk më duket si shoqe.” Sutton tha.

Garcelle Beauvais pyeti – “Pse mendoni se e bëri atë?”

Sutton u përgjigj – “Unë mendoj, përsëri, këtu është një mjeshtër kukullash. Unë mendoj Kyle’është mjeshtri i kukullave.”

Garcelle Beauvais

Kristal shpjegoi pse vendosi të transmetonte bisedën, duke theksuar se do të dëshironte të dinte nëse ishte brenda Sutton’s pozicion.

“Nëse dikush do të thoshte për mua, se unë jam lloji i njeriut që vendos vodka në kafen time, më dukej sikur nënkuptimi ishte se unë jam një alkoolist që pi gjatë gjithë kohës. Do të doja që dikush të më thoshte që të mbrohesha.” Kristal shpjegohet.

Kristal Kung-Minkoff

Dorit thirri për të thënë atë Kristal duhet të kishte folur në këtë moment nëse ajo kishte probleme me komentet e saj.

“Mendoj në vend që të iki dhe të tregoj Suttondo të ishte mirë të thosha, ‘Oh Dorit, zemër, ky është një koment mjaft i ashpër.’ Ju mbroni Sutton në moment. Nuk e përmendët se është një koment i ashpër.” Dorit pohoi.

Dorit Kemsley

Kristal kundërpërgjigje – “Mendoj se thashë që nuk mendoj se është e vërtetë. Ky koment më goditi dhe kjo është arsyeja pse e përmenda atë.”

Dorit deklaroi se pa kontekst, komentet e saj dolën si më fyese sesa ishin në të vërtetë.

“Qëllimi im kur thashë ishte më shumë: “Dëgjo, e di që ajo është pijanec. Ajo nuk e fsheh faktin që është pijanec.’ Ishte disi, ‘Nuk e di, nuk e di nëse është ajo lloji që vendos vodka në kafen e saj.’ Por unë mendoj se për shkak se ai koment u mor i izoluar, u bë një koment më i madh,” shpjegoi ajo.

Kyle Richards

Dorit theksoi se ajo e bëri vërejtjen pasi kishte dëgjuar për Kyle dhe Sutton’s ndërveprim i nxehtë në Sutton’s shtëpi.

Kyle ishte pak e dyshimtë, sepse ajo nuk ishte mësuar me atë lloj sjelljeje nga Sutton, edhe pse kjo për të nuk më duket aspak jashtë karakterit. Dhe përmbledhja e saj ishte ndoshta kjo Sutton kishte pirë disa pije,” Dorit tha. “Më kujtohet Kyle ulur aty duke dashur të thuash, të mos duash të thuash, thjesht thuaj atë që do të thuash, veçanërisht nëse e thua.”

Sutton Stracke

Dorit shtoi — “E ka origjinën nga Kyle.

Kyle tingëllonte në vetvete “RHOBH: Pas shfaqjes” segment, duke lënë të kuptohet se ajo mund të kishte thënë shumë më tepër për yllin e saj.

“Sapo Dorit tha se, po mendoja, ‘Sutton’s do të mërzitem për këtë koment”, tha ajo.

Kyle Richards

Erika Jayne52, ndërhyri – “Por Sutton’s bëri disa komente edhe për ty.”

“Oh, kaq shumë këtë sezon. Meqë ra fjala, në kohën kur dëgjova disa nga gjërat që u thanë për mua, do të doja të kthehesha dhe t’i shtoja asaj bisede.” Kyle tha.

Kyle pretendoi se ndihej keq për komentet e saj në lidhje me Sutton’s duke pirë, por përsëriti se ishte e hutuar nga sjellja e saj e çrregullt.

“U ndjeva keq për komentet me pirjen, por nuk e dija vërtet me disa nga sjelljet e saj nëse ishte kështu,” shpjegoi ajo. “[But] Nuk isha unë ai që e thashë atë për vodkën dhe kafenë, kështu që thashë: “Nuk mund të kontrolloj atë që thonë të gjithë rreth meje”.

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.