Susan Noles për dashurinë e Bradley Cooper: "Isha i shokuar"

Klea

Susan Noles për dashurinë e Bradley Cooper: “Isha i shokuar”

Së fundmi dy yje të mëdhenj të Hollivudit, Bradley Cooper dhe Eddie Murphy, pranuan se ishin fansa të televizionit të realitetit. Konkretisht, ata të dy janë të fiksuar pas Beqari i Artë.

Muajin e kaluar, Murphy u bë tituj kur shprehu zhgënjimin e tij që Gerry Turner dhe Theresa Nist bënë kërkesë për divorc vetëm tre muaj pas martesës së tyre.

“E pashë atë sh*t,” tha ylli i Beverly Hills Cop. “Isha sikur: “Kjo është shumë e bukur, ata gjetën dashurinë në pjesën e dytë [their] jeta. Kjo është një shfaqje e bukur. Bravo!’ Pastaj gjej [out the] Nëna*kers u nda tre muaj më vonë. I njëjti sh*t i vjetër.” Pranojeni, ju lexoni se në zërin e Eddie Murphy, “Heh-heh-heh.”

Yjet e Breakout diskutojnë reagimet e fansave

Së fundmi, dy nga yjet e The Golden Bachelor folën për Us Weekly për reagimin e fansave ndaj shfaqjes. Kathy Swarts dhe Susan Nolesi cili drejtoi dasmën e Gerry-t dhe Theresa-s, janë të bindur se mesazhi i dashurisë dhe shpresës i shfaqjes qëndron ende, pavarësisht ndarjes.

“Kjo shfaqje ka të bëjë me dashurinë,” tha Kathy. “Ka të bëjë me aventurën, por ka të bëjë me gjetjen e dashurisë. Do të doja të kisha gjetur dashurinë, [and] E di që Susan do të donte të kishte gjetur dashurinë… [Overall]premisa është të gjesh dashurinë.”

Susan nuk mund të mos tregonte takimin e saj të papritur me Cooper. A mund ta fajësosh atë?

“Kur Bradley Cooper më tha: ‘Unë jam fansi yt më i madh, jam një fans i madh. Kam kaq shumë pyetje për ju”, u trondita”, kujton grimierja. “Më pëlqeu çdo sekondë. Kështu që njerëzit e shikojnë këtë shfaqje… Kaq shumë të rinj vijnë tek unë. I [officiated] një dasmë një ditë më parë, dhe unë isha i rrethuar nga 20- ca vjeçarë. Ata thonë: ‘Oh, Zoti im, më pëlqeu kur thua këtë ose më pëlqeu kur bëre atë. Jeni vërtet miq me Ketin?’ Çdo brez njerëzish e shikonte.”

Kathy solli një përvojë të ngjashme në dasmën e djalit të saj, të cilën Susan e drejtoi gjithashtu. “Në festën e pasme, të gjithë këta njerëz erdhën tek ne,” tha Kathy. “Të rinjtë thonë: ‘Ti na ke ndryshuar jetën. Ne e duam miqësinë tuaj. Na ke dhënë kaq shumë shpresë’. Për mua, kjo është … pika kryesore e shfaqjes … Ne po u japim njerëzve shpresë dhe po shijojmë jetën dhe po gjejmë dashuri.”

Golden Bachelor është në dispozicion për transmetim në Hulu.