Susan Lucci tregon pse e refuzoi Beqarin e Artë

Klea

Susan Lucci tregon pse e refuzoi Beqarin e Artë

Të gjithë i dëgjuam këto thashetheme Susan Lucci ndoshta duke qenë në krye Beqaria e Artë. Me sa duket, në të vërtetë kishte një të vërtetë për ta. Sipas Susan, ABC e pyeti për pjesëmarrjen në shfaqje. Ajo e hodhi poshtë. Ky është një lajm i mirë për Joan Vassos, por një lajm i keq për këdo që shpresonte të shihte një aktore ikonike gjatë ditës, të ketë një goditje në dashurinë e realitetit televiziv.

Nuk ka interes për t'u bashkuar me Bachelor Nation

Zbulimi befasues erdhi gjatë një interviste me People, ku Susan foli për furçën e saj me ekipin e kastit të The Golden Bachelorette. Ajo ka qenë e hapur për dashurinë e saj për Bachelor Nation, por të jesh pjesë e tij është një histori tjetër.

“Unë besoj se ata kontaktuan publicistin tim dhe nuk ishte për mua,” konfirmoi Susan.

“Nuk ishte për mua, por më pëlqen të shikoj,” vazhdoi ajo. “Unë jam një fans. Më pëlqen të shikoj.”

Të shikosh “Bachelor” dhe të jetosh “Bachelor” janë dy gjëra shumë të ndryshme, kështu që lavdërime për Susan që e di kufirin e saj. Plus, ajo ndoshta është paksa e famshme për një shfaqje si kjo. Kur foli me People për historinë e saj me shfaqjen, ajo tha se asistenti i saj ishte ai që në të vërtetë e bëri atë të tëri disa sezone.

“Asistentja ime më tha se do të shkonte në shtëpi për të parë “The Bachelor” me vajzat e saj,” kujton Susan. “Ajo tha, 'Epo, është vërtet mirë'.”

Rezulton se asistenti kishte të drejtë. Tani, Susan është i tëri. Ajo e quajti shfaqjen një nga “kënaqësitë e saj fajtore” dhe tha se “i pëlqente vërtet” duke parë Gerry Turner duke u përpjekur të gjente dashurinë në Golden Bachelor. Është e sigurt të thuhet se këtë vjeshtë, ajo do të akordohet në ABC si ne të tjerët, duke e parë Joan-in si Bachelorette e parë e Artë.