Survivor 50: Lojtarët e epokës së re që duhet të kthehen

Klea

Survivor 50: Lojtarët e epokës së re që duhet të kthehen

I mbijetuar Sezoni 46 përfundoi së fundmi, i cili simbolizonte sezonin e gjashtë të Epokës së Re të serialit. Së fundmi u konfirmua se sezoni 50 i Survivor do të përbëhet vetëm nga lojtarë të rikthyer. Sezoni i 50-të ka shumë të ngjarë të ketë një përzierje lojtarësh nga epoka e re dhe ajo origjinale, e cila është vetëm e përshtatshme. Pesë lojtarët e mëposhtëm nga Epoka e Re do të ishin një shtesë e shkëlqyeshme për Sezonin 50, kështu që ju lutemi merrni parasysh CBS!

Venus Vafa – Sezoni 46

Venus Vafa mori fundin e shkurtër të shkopit gjatë sezonit 46, dhe si rezultat meriton një shans të dytë në Survivor 50. Nga kërcimi, Venusi luajti një lojë të fortë strategjike dhe ia doli mirë gjatë sfidave. Megjithatë, loja e saj shoqërore kishte vështirësi. Pas bashkimit, askush nuk donte të punonte me Venusin edhe pse nuk ishte e qartë pse. Ajo me të vërtetë u përpoq të bënte aleanca, por në fund u verbua dhe u votua gjatë shtatë finaleve.

Ndonjëherë anëtarët e kastit të Survivor urrejnë nga konkurrentët e tyre, pavarësisht se nuk u bëjnë asgjë atyre. Për fat të keq, ky ishte rasti për Venusin, e cila u largua nga shumë nga shokët e saj të humbur pa asnjë arsye. Venusi solli energji totale të shefit të vajzës në Survivor 46, dhe ne me të vërtetë shpresojmë ta shohim rikthimin e saj për Sezonin 50!

Q Burdette – Sezoni 46

Survivor 50 do të përfshijë lojtarët e New Era, por a do të jetë Q, e paraqitur këtu nga Sezoni 46, një prej tyre?

Quintavius ​​”Q” Burdette është një tjetër lojtar nga Sezoni 46 i cili është një zgjedhje e përsosur për Sezonin 50. Q luajti një lojë interesante për të thënë të paktën. Në fillim të sezonit ai ndihmoi për të mbajtur fisin e tij Yanu, dhe më vonë arriti të bashkohej. Këtu gjërat filluan të ngatërroheshin për Q, i cili madje u kërkoi të gjithëve ta votonin në këshillin fisnor një natë. Në fund, Q përfundoi në vendin e gjashtë dhe u largua me një idhull imuniteti në xhep.

Përkundër faktit se qysh herë pas here, Q ishte jashtëzakonisht argëtuese gjatë gjithë sezonit. Në një moment, Q sugjeroi një lojë fshehjeje me qëllimin e vetëm për të gjetur pikat e forta dhe të dobëta të secilit. Do të ishte shumë argëtuese të shikoje Q në një sezon tjetër, pasi ai është një nga lojtarët më gazmorë në historinë e fundit të Survivor.

Julie Alley – Sezoni 45

Survivor 50 do të përfshijë lojtarët e New Era, por a do të jetë Julie, e fotografuar këtu nga sezoni 45, një prej tyre?

Julie Alley luajti një lojë të mrekullueshme gjatë Survivor 45, dhe ne do të donim ta shihnim atë të rikthehej për sezonin 50. Për ironi, Julie është vetë 50 vjeç dhe ishte konkurrentja më e vjetër në sezonin e saj. Mosha e Julie nuk e pengoi atë të dominonte lojën, ku ia doli mirë në sfida dhe krijoi aleanca të forta.

Julie gjithashtu nxori disa pjesë mbresëlënëse në Survivor 45, dhe loja e saj ishte e rrumbullakosur mirë. Nëse Julie kthehet për Survivor 50, ajo sigurisht që do të ishte një kërcënim i madh. Ju lutemi sillni përsëri producentët e CBS-së!

Carson Garrett – Sezoni 44

Survivor 50 do të përfshijë lojtarët e New Era, por a do të jetë Carson, i fotografuar këtu nga sezoni 45, një prej tyre?

Carson Garrett luajti një lojë të zgjuar në Survivor 44, ku përfundoi duke u renditur i katërti. Për fat të keq për Carson, aftësitë e tij për të bërë zjarri ishin në fund të fundit ato që e rrëzuan atë. Carson luajti një lojë të shkëlqyer sociale dhe bëri aleatë me pothuajse të gjithë shokët e tij të humbur. Strategjia e tij ishte afër perfeksionit nga fillimi në fund, dhe ka një shans të mirë që ai të kishte fituar nëse do të arrinte në treshen e fundit.

Nëse Carson do të kthehej për sezonin e 50-të, ai mund të kishte mundësinë të shpengojë veten pas sezonit 44. Shpresojmë që zjarri i Carson të jetë bërë më i fortë, pasi ishte me të vërtetë e vetmja e metë që ai shfaqi gjatë gjithë sezonit. Loja sociale e Carson-it është një kërcënim i madh dhe ai mund të ketë shumë ndikim në Survivor 50 nëse i jepet aktori.

Ricard Foye – Sezoni 41

Survivor 50 do të përfshijë lojtarët e New Era, por a do të jetë Ricard, i fotografuar këtu nga sezoni 41, njëri prej tyre?

Ricard Foye ishte një moment kulmor gjatë Survivor 41, ku përfundoi në vendin e pestë. Ndërsa ai nuk u fut në katër finalet, Ricard u tregua shumë i drejtë dhe luajti një lojë të shkëlqyer. Ricard ishte një profesionist në sfidat individuale të imunitetit dhe fitoi imunitet më shumë herë se çdo tjetër nga shokët e tij të humbur. Përveç të qenit një kërcënim fizik, Ricard ishte mjaft i mirë me strategjinë dhe nxori disa pika mbresëlënëse.

Pas përfundimit në vendin e pestë, Ricard meriton një tjetër shans për të fituar Survivor. Ricard do të ishte një zgjedhje e shkëlqyeshme për sezonin 50, pasi ai është i kompletuar mirë dhe ka një goditje të mirë për të shkuar larg në lojë.

Survivor 50 duhet të përfshijë New Era, por jo të mbështetet në të

Jeff Probst, i cili do të presë Survivor 50 pas nëntë sezoneve të Epokës së Re

Disa do të thoshin se Survivor 50 duhet të injorojë Epokën e Re, por kjo do të ndihej e padrejtë. Sigurisht që ka pasur lojtarë që duhet të bëjnë një goditje tjetër. Ndërsa ka shumë për të rregulluar në lidhje me Epokën e Re, ka shumë që gjithashtu kanë funksionuar. Kjo është arsyeja pse ne kemi veçuar këta pesë lojtarë.

Ajo që duhet të bëjë edhe Survivor 50, megjithatë, është të mbështetet në listën e tij të jashtëzakonshme të lojtarëve nga 40 sezonet para goditjes së Erës së Re. Ne mund të kemi parë shumë prej tyre të kthehen disa herë në të kaluarën, por ka një arsye për këtë. Ata bëjnë televizion të mrekullueshëm. Dhe si shikues, kjo është pikërisht ajo që na duhet. Edhe heronj edhe zuzar. Si dhe të gjithë ata në zonën e paqartë në mes.

Survivor është i disponueshëm për t’u transmetuar në Paramount+.