Survivor 46 Charlie and Maria

Klea

'Survivor 46' Maria DYPOSHTON për tradhtinë e Charlie Davis duke votuar për Kenzie dhe e tronditur nga gjithë urrejtja!

'Survivor 46' Maria DYPOSHTON për tradhtinë e Charlie Davis duke votuar për Kenzie dhe e tronditur nga gjithë urrejtja!

Maria Shrime Gonzalez i qëndron vendimit të saj për të kurorëzuar Kenzie Petty si i vetmi I mbijetuar gjatë ditës së saj një aleat, Charlie Davis.

“Pra, për të qenë të qartë, pesë prej nesh votuam pro Kenzie,” Maria ndarë me Us Weekly të enjten, më 23 maj, pas përfundimit të sezonit të Survivor 46. “Nuk isha vota e vetme që ndryshoi asgjë.”

Survivor 46 Charlie dhe Maria

Maria Shrime Gonzalez, 48, ishte një nga pesë që zgjodhi Kenzie, 29, si fituese, ndërsa Charlie, 26, mori tre vota. Nëse Maria kishte zgjedhur Charliealeati i saj i ditës së parë, në vend të Kenzie, do të kishte pasur një barazim. Në rast barazimi, fituesi i vendit të tretë Ben Katzman do të ishte bërë vota e barazimit.

Survivor 46 Charlie dhe Maria

Në intervistën e tij për Us Weekly, Ben zbuloi se do të kishte votuar për Charlie si fitues nëse do të kishte qenë në pozitë për të votuar.

Survivor 46 Charlie dhe Maria

Gjatë gjithë sezonit, shumë tifozë besuan Maria do të votonte për Charlie për shkak të lidhjes së tyre të ngushtë. Megjithatë, ajo i befasoi fansat – dhe Charlie – duke zgjedhur Kenzie në vend të kësaj.

Survivor 46 Charlie dhe Maria

Në shfaqjen e pasme të Survivor 46, Maria ndau se ishte e bindur të votonte pro Kenzie për shkak të vendosmërisë së saj në sfidën e katërt të fundit për ndezjen e zjarrit. Kur bisedoni me median të enjten, Maria shpjegoi se Kenzie Përgjigja ndaj pyetjes së Q Burdette se çfarë do të bënte me çmimin 1 milion dollarë rezononte me të.

“Si nënë në jetën time, kam hequr dorë nga shumë nga ëndrrat e mia. Shumë nga gjërat që doja të bëja për të qenë nënë, për të qenë plotësisht altruiste në jetën time.” Maria shpjegohet. “Dhe duke shkuar në shfaqje, kjo ishte hera e parë pas një kohe të gjatë që po bëja diçka me egoizëm për mua. Dhe kur (Kenzie) tha se ajo do të ishte egoiste, merrte këto para, krijoi familjen e saj, më duket se më foli në një nivel aq më të thellë që thjesht e kapërceu lojën.”

Survivor 46 Charlie dhe Maria

Kur u pyet nëse Charlie mund të kishte bërë ndonjë gjë tjetër për ta bindur atë të votonte sipas tij, Maria i qëndroi vendimit të saj për të votuar Kenzie.

Survivor 46 Charlie dhe Maria

“Kjo nuk është një histori se pse nuk votova për Charlie. Kjo është një histori se pse votova për Kenzie, “tha ajo për Na. “Kenzie kishte vetëm atë moment personal për mua, ishte një vendim i mundimshëm. Unë po ecja në ato shkallë për të votuar duke thënë Charlie, Kenzie çdo hap, Charlie, Kenzie, Charlie, Kenzie. Dhe në fund, zgjodha të shkoj me zemër në këtë vendim, i cili po i jepte një gruaje që dëshiron të krijojë një familje mundësinë për ta bërë këtë.”

Survivor 46 Charlie dhe Maria

Mediat sociale kanë reaguar ashpër ndaj e Marisë vendim dhe se si ajo në dukje tradhtoi Charlie. Megjithatë, Maria po e merr me kokë perceptimin e lëvizjes së saj.

“Dëgjo, unë dhe butoni i bllokimit jemi, si, miqtë më të mirë,” tha ajo me shaka. “Asnjëherë në ëndrrat e mia më të egra nuk kam menduar se do të më pëlqejë kaq shumë urrejtje për gjithçka që kam bërë, aq shumë që janë nxjerrë jashtë kontekstit apo narrativa që janë krijuar për mua. Është e vështirë të dëgjosh. Është e vështirë të shikosh. Mundohem ta injoroj sa më shumë që të mundem. Unë e di kush jam, njerëzit që më duan dhe janë pranë meje e dinë se kush jam. Dhe kështu pjesa tjetër nuk ka rëndësi. Por do të gënjeja nëse nuk do të thoja se është e vështirë të lexosh disa nga ato gjëra.”

I mbijetuar është i disponueshëm për t'u transmetuar në Paramount+ dhe Hulu.