Sunny Hostin

Klea

Sunny Hostin zbulon një ndryshim të papritur në karrierë jashtë “The View”

Sunny Hostin zbulon një ndryshim të papritur në karrierë jashtë “The View”

Sunny Hostin zbuloi punën e saj të ëndrrave përveç rolit të saj Pamja gjatë një paraqitje të së enjtes në “Pamja: Pas tryezës” podcast.

Sunny Hostin

Panelisti dhe producenti ekzekutiv, Brian Teta, u ul për të diskutuar disa nga temat e shfaqura së fundmi në emisionin chat. Brian u rrit Sunny’s pranoi obsesionin me reality show britanik, “Naked Attraction”. Shfaqja e lojës së takimeve përfshin pjesëmarrësit që zhvishen për t’u përshtatur me lidhjet e mundshme të dashurisë. Shfaqja me bazë në Londër tregtohet si një eksperiment social i frymëzuar nga koncepti që individët zgjedhin partnerë bazuar në pamjen e jashtme.

Sunny Hostin

Me diell kishte shprehur më parë magjepsje me shfaqjen, kështu që Brian e shtyu atë të konsideronte të shërbente si gjyqtare e mundshme. Me diell vuri në dukje se asnjë gjyqtar nuk është i përfshirë në emisionin, i cili drejtohet nga Anna Richardson. Ajo pranoi se do të ishte e gjitha për të marrë pjesë në një version të mundshëm amerikan të serialit.

“Ndjehem sikur mund të prisja atë shfaqje, versionin amerikan,” Me diell zbuluar. “Unë do ta paraqes atë diku.”

Whoopi Goldberg

Muajin e kaluar, Me diell, që bashkë-pret Pamja krahas Whoopi Goldberg, Joy Behar, Sara Haines, Ana Navarro dhe Alyssa Farrah Griffinzbuloi se gratë nuk ishin gjithmonë në të njëjtën faqe, pavarësisht miqësisë së tyre në ekran.

Sunny Hostin

Me diell u vu re gjatë episodit të podkastit të 12 shtatorit, ku paneli kishte luftuar për të rënë dakord për temat e Temave të Nxehta përpara shfaqjes së drejtpërdrejtë.

“Ishte e tmerrshme,” Me diell i tha Brian. “Asnjë prej nesh nuk ra dakord për atë që duhet të ishte kryesimi, dhe në fund të fundit, ne zakonisht biem dakord për kryesimin.”

Ajo shtoi – “Dhe ne pajtohemi për kulturën pop që mund të diskutojmë, por mendoj se të gjithë mbetën të pakënaqur me vendin ku kemi zbritur, gjë që nuk ndodh gjithmonë.”

Sunny Hostin

Me diell shpjegoi se ajo “urrente gjithçka” gjatë segmentit dhe e përshkroi përgatitjen para shfaqjes si “kaotike”.

Përpara podcast-it zbulues, Me diell ndau ndjenjat e saj të vërteta për kolegët e saj panelistë gjatë një paraqitjeje në Mirëmëngjes Amerikë.

Whoopi Goldberg

Me diell dhe Ana foli për atë që do të vijë në sezonin e ri të shfaqjes në një intervistë me Lindsey Davis të GMA.

Me diell shpërtheu – “Janë zonjat. Jemi pesë veta. Ne e duam njeri tjetrin. Pavarësisht asaj që mund të dëgjoni, ne shkojmë mirë, edhe pse jemi shumë të ndryshëm në shumë aspekte.”

Gëzimi Behar

Ne korrik, Me diell ngriti vetullat pas peshimit të kampionit të Wimbledonit, Carlos Alcaraz.

Whoopi Goldberg nisi diskutimin gjatë një segmenti Hot Topics, por nuk vonoi shumë Ana Navarro tingëllonte në mendimet e saj për atletin profesionist të pashëm.

“Prit një minutë. E keni parë spanjollën 20-vjeçare, të dreqin, që fitoi? Carlos Alcaraz?” pyeti ajo zonjat.

Whoopi Goldberg

Me diell u befasua kur mësoi e Alcarazit mosha, pasi ajo besonte se ylli i tenisit në rritje ishte më afër 30 vjeç.

“A është vetëm 20 vjeç? Sepse fillova ta googloja menjëherë. Dhe më pas u ndjeva në faj sepse kam një djalë në të njëjtën moshë,” pranoi ajo.

Goldberg kujtoi Me diell — që ndan dy fëmijë me burrin e saj prej më shumë se njëzet vjetësh—“Dhe një burrë pak më i madh se ai.”