Summer House: Martha's Vineyard Season 2, Episodi 5 Preview

Klea

Summer House: Martha's Vineyard Season 2, Episodi 5 Preview

Shtëpia Verore: Vreshti i Martës Sezoni 2 është në mes të pushimeve verore, dhe gjithçka nuk është e qetë në ishull. Drama që del nga shtëpia është e nxehtë dhe të gjithë të përfshirë. Ekspozita A: episodi i fundit përfundoi me Jasmine Ellis Cooper që kishte një shkrirje publike. A nuk e dinë këta fëmijë të rinj në Bravo që vera duhet të jetë argëtuese?

Jasmine nuk e ka Silas Cooper në krah këtë verë për të mbështetur veprimet e saj të çrregullta dhe kjo po e bën të vetën. Gjithashtu nuk e ndihmon fakti që ajo është fshehurazi shtatzënë dhe asnjë nga të afërmit e saj nuk e di ende, kështu që shumë po ndodhin. Bravo publikoi një pamje paraprake për episodin e ardhshëm që tregon gjithnjë e më shumë kaos në Cape Cod.

Preston nuk ndalon më

The Summer House: Ngacmuesi i Martha's Vineyard rikthehet me Jasmine dhe Bria Fleming duke shkuar në atë në një restorant. Për fat të Jasmines, Preston Mitchum merr shpejt stafetën në grindjen e pafundme me Brian.

Preston përpiqet të krahasojë situatat me Brian pasi ata të dy janë kundër që disa “miq” të qëndrojnë në shtëpinë e Vineyard këtë vit. Komunikimi nuk është aspak i qartë dhe kjo çon në shpërthimin e Bria në Preston për gjoja thirrjen e saj jashtë.

Zhgënjimi i Preston-it me Bria-n ka qenë i përhapur gjatë gjithë verës. Ai duket se mendon se ajo është e gjitha leh, pa pickim, disi si Milo. “OK askush nuk ka frikë nga ju,” më në fund shpërtheu Preston në Bria. “Pra, ndaloni së ngrituri zërin tuaj.”

Zemërimi i temperamentit të Brias

Bria përfundon përsëri me stuhi jashtë, por Preston i lejon helikopterët të fluturojnë. “Ajo është një budalla dhe ne e dimë këtë,” tha Preston vazhdimisht. Ai gjithashtu e quajti atë “budallaqe” për shkak të bërtitjes në një restorant dhe dukej se shumë nga dhomat e tij ishin dakord.

Gjatë udhëtimit për në shtëpi, Preston dhe Bria hipin në makina të ndara për qetësinë e të gjithëve. “Është sikur lëndimi i saj duhet të jetë më i keq se i gjithë të tjerëve,” shpjegoi Preston. Ndërkohë, Bria shpërthen me pasagjerët e saj që nuk e mbrojtën në tavolinë. Nëse jeni të hutuar, kështu ishin të gjithë të tjerët. “Dua të shoh nëse ju djema do të flisni, por nëse nuk e bëni, unë do të shkoj në shtëpi për shkak të jush,” bërtiti Bria.

Për t'i bërë gjërat më qesharake, skena ndryshon për të treguar Milo të mbyllur në dhomën e Brias duke e grisur atë. Ai ka një nervozizëm të tijin ashtu si mamaja e tij. “Jam vetëm unë dhe Milo,” shpalli Bria në një moment. Pra, bazuar në ngacmimin, është thjesht një natë tjetër shthurjeje dhe drame në Martha's Vineyard. Faleminderit perëndive të verës.

Summer House: Martha's Vineyard vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.