Summer House i shton 'kontekst' ndarjes së Carl dhe Lindsay

Klea

Summer House i shton ‘kontekst’ ndarjes së Carl dhe Lindsay

Disa prej nesh janë ende pak të tronditur nga lajmet e Lindsay Hubbard dhe Karl Radke duke anuluar fejesën e tyre. Thellë-thellë, ne thjesht donim që ata të ishin i vetmi çift televiziv real që funksiononte. A nuk mund të ketë vetëm një çift të lezetshëm që nuk përplaset dhe nuk digjet? Me sa duket jo.

Rezulton se lajmi nuk i ka verbuar të gjithë. Craig Conover ishte vetëm një mysafir në Watch What Happens Live për të folur për sezonin e ri të Southern Charm. Një anëtar i audiencës virtuale pyeti për reagimin e tij ndaj ndarjes së Carl dhe Lindsay dhe Craig premtoi se gjithçka do të kishte kuptim pasi të shihnim sezonin e ardhshëm të Shtëpi verore. Konteksti është kyç dhe duket sikur do të marrim shumë prej tij.

Një verë pa dashuri

Në këtë pikë, Craig është një anëtar i mirë i kastit të Shtëpisë Verore për shkak të marrëdhënies së tij me Paige DeSorbo. Në WWHL, kur telefonuesi pyeti për reagimin e tij ndaj ndarjes së Lindsay dhe Carl, ai premtoi se të gjithë do të kuptojmë sapo të transmetohet Sezoni 8 i Summer Houe. Kamerat e Bravo fiksuan rënien e marrëdhënies së tyre.

“Unë isha me ta këtë verë dhe mendoj se ajo që të gjithë duhet të mbajnë mend është se ka shumë TV për të parë dhe ka shumë kontekst,” i tha Craig telefonuesit që e pyeti për reagimin e tij ndaj lajmeve të ndarjes. “Ka dy muaj gjëra që askush nuk i ka parë ende.”

Edhe pse Craig kishte një ulëse në rreshtin e parë në shfaqjen e Carl dhe Lindsay këtë verë, ai u përpoq të luante turp kur Andy drejt e e pyeti nëse ishte befasuese të dëgjoje se ata përfundimisht e anuluan dasmën.

“Unë nuk dua të jem ai djalë, por kjo verë nuk është më e lehta për ta,” pranoi Craig. Më pas ai u kthye prapa dhe shtoi se ishte “i befasuar që nuk e kaluan dasmën”.

A mendoi Craig se ata thjesht do ta shtynin dasmën dhe do të shkonin në terapi për çifte? Kush e di. Ajo që dimë është se një verë e pafat për Carl dhe Lindsay do të thotë se do të kemi një sezon të mrekullueshëm të Summer House. Pra, sezoni 8 nuk mund të vijë mjaft shpejt.